Gravidute prin FIV (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Evy28 spune:
CE CAMERE SUPERBE AVETI FETELOR !!!!
minunate de-a dreptul . va felicit .sa fiti sanatoase si voi si copilasii vostrii .
Nusy , cum o sa nasti , te-ai gandit ? mai ai un pic .repede trece timpul . super
noi ne alegem destinatia de concediu . sper ca nu e problema sa plec in concediu la 14 saptamani nu ? ce ziceti ? mergem la munte, ca la mare am inteles ca nu prea avem voie.
pupicei dulci tuturor fetelor
ma bucur ca toata lumea este bine .
Evy 11+
polux spune:
Nastere usoara tuturor gravidutelor.
Si o imbratisare speciala pentru olteanca mea draga Liana si samburica luptatoare. Sper sa apuc sa va vad in Romania, vin pe 17 mai si stau pana pe 30 iunie. Poate veniti acasa pana atunci.
Liana abia astept sa-mi spui cum a fost cand ti-ai tinut in brate prima data puiul...si cum a reactionat grasul care vrea sa fie primul...pup.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
Micky2007 spune:
Azi am ajuns la spital. M-am trezit cu o durere de burta jos. Dupa ce a mai trecut am fost la cumparaturi sa fac mancare. Am terminat mancarea am facut un dus si am plecat la spital.
Acolo mi-au spus ca este cam scurtat colul dar ca firul de cerclaj nu este tensionat. M-au monitorizat, adica inima bebelusilor si contractiile.
Aveam contractii la 5 minute (binenteles ca iar nu am stiu ce sunt contractiile, le-am vazut numai pe monitor).
Mi-au pus o perfuzie cu gynipral si s-au potolit. Daca nu se potoleau ma duceau direct in sala de operatii. Oricum au zis ca mai potolim contractiile cu gynipral o zi, doua, sau poate o saptamana. Deci cred ca saptamana viitoare vor veni bebelusii. Acum am ajuns acasa si voi sta potolita in pat.
Evy eu am fost la 13 saptamani in Italia, la 16 saptamani in America, apoi la 20 saptamani la ski in Austria, asa ca nu iti face probleme.
Micky 36+ +
AMR 12 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
POZE
KLU1973 spune:
Micky, fii ma si tu mai cumintica si mai lasa treburile casnice...
Sincer, nici eu nu stiu ce si cum sunt contractiile...
Si ce doza de gynipral va trebui sa iei ?
Tin pumnii ca totul sa fie bine
Klu 25+
Micky2007 spune:
klu am sa fiu acum mai cuminte, promit, macar sa mai creasca bebelusii, desi este extrem de greu. Acum iau 1/2 pastiluta la 6 ore.
Micky 36+ +
AMR 12 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
POZE
elenada spune:
Miky stai cumintica si nu mai agita bebeii. Mai trebuie sa stea putin in burtica si pe urma gata. Pupam dulce.
Eu azi cred ca am avut o contractie. Stateam intinsa pe spate si bebeii se tot foiau si deodata mi s-a facut burtica bolovan cateva secunde dupa care s-a relaxat. Dupa aia nu am mai avut nimic. Sper sa nu fie nici o problema.
elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Liana30 spune:
polux te pup iubita si abia astept sa ne vedem..sper sa ajung acasa pana pleci.
elena cum se intareste incearca sa schimbi pozitia..daca nu dureaza mult nu-i problema..te pupp
Micky stai muica potol macar acumte pupp ma bucur ca sunteti bine acum.
klau te pupp
nusy si mieeeeeeeeeeeee..
va pup pe toatee.
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
crisis81 spune:
Mesaj de la Micky: "Am nascut doi copii superbi la ora 5 dimineata. Te pup"
Bebeii sunt perfect sanatosi, baietelul are 3000g, iar fetita are 2400g.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
pisix spune:
Waaaw, se pare ca gynipralul n-a tinut-o decat o zi
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatosi !!!
ayda_m spune:
Micky felicitari!! Sa fiti sanatosi si va doresc tot binele din lume!bebei grasunei
Ayda 29+