Gravidute prin FIV (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Buna seara fetelor,

Micky, sa-ti traiasca bebicii, sunt asa de frumosi! Sa fiti sanatosi va doresc in primul rand, ce familie mare si frumoasa! Sunt invidioasa pe mamicile de gemeni (desi cred ca daca mi se intampla mie cedam nervos, eu abia fac fata cu unul singur - azi de exemplu mi s-a intins pe jos in supermarket si n-a fost chip sa-l dezlipesc de podea pret de vreo 15 minute cu strigate si urlete si lacrimi de crocodil)

Eu nu prea am intrat la odisee, ca mereu rataceam pe la "ce culoare vor avea ochii copilului?" sau "ce pofte aveti in sarcina?" sau alte banalitati gen "ne-am fara prezervativ, nu mi-a venit ciclu', sa fiu oare gravida?", nici nu stiam ca existati, desi pe majoritatea dintre voi va stiu de la fiv. Anyway, ma bucur ca sunteti pe aici!

Many_bany, sunt aici, ma bucur ca esti ok, chiar te cautam prin vecini, nu mai stiam nimic de tine, sper ca ai scapat de sangerari si de stres si te pregatesti intens sa fii mama.

Liana, tu unde nasti? Eu am nascut la Doebling si a fost ok, ma gandeam, daca doamne ajuta totul va fi ok, de data asta sa incerc la Goldenes Kreuz, am tot auzit de bine despre maternitatea lor (desi eu am fost internata la ei la un moment dat si au cam uitat de mine). Ai deja un medic pediatru? Eu caut un back-up pt al meu pentru ca e foarte greu de gasit. Tu cum te simti? Imi amintesc cum eram eu cu cateva zile inainte sa nasc, habar n-aveam pe ce lume traiesc si in primul rand habar n-aveam ce m-asteapta... parca pluteam...

Ca bine ziceti: cele mai fericite! cele ce am luptat si am invins! Va salut si ma-nclin in fata voastra.

Lili

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

raluca, eu merg la medlife. acolo este medicul meu si tot acolo voi naste. voi mai merge si la euroclinic pt o a doua morfo de trim II (asa.. pt linistea mea o fac in doua locuri). voi fi in saptamana 23 la eco. si mie imi este tare dor de fetita si abia astept sa o vad. misca de mama focului si pentru prima oara a vazut-o si sotul meu miscand. a fost un moment tare..dulce. ba, mai era si sora mea la mine si a vazut-o si ea...

pentru fetita ta draguta!

tu unde vei naste? te-ai hotarat?

mai este cineva in monitorizare la medlife sau mai naste careva dintre voi acolo?

pentru toate fetele.

h.

21+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili este posibil sa ne parasesti ptr. un timp asa de lung?
Eu sunt un pic mai bine , in sensul ca nu mai vomit asa des, insa greturi sunt. Bebe este bine, cu un avans de o sapt. si cateva zile.
Nu am mai sangerat de cant am intrat in saptamana 8, dar sunt in continuare speriata.
Tu cum esti? cum merge sarcina?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pe langa faptul ca om cezariana trece de 2000 de euro,nu au aparatura de neonatologie,nici neonatolog,nici pediatru.
Cam aiurea.Tot in spital il cara fdaca doamne fereste e ceva.
Nu sunt in bacau clinici specializate pe nasteri.e o operatie ca oricare alta.asta e problema,sa stii de fapt.

Eu oricum voi naste in iasi unde am "ploile" aranjate si nu vor fi probleme,dar e vorba de niste chestii....in fine,am eu pitici pe creier.

Madalina 25+Eva-Maria

Mergi la inceput

eumada, doamne fereste sa nasti intr-o clinica / spital fara neonatolg si fara aparatura de specialitate.

h.

21+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Micky, multumesc mult pentru amanuntele legate de nastere si, in general, pentru toate sfaturile utile pe care ni le-ai dat. Spune-mi , te rog, tu cand ai nascut nu implinisei 37 de saptamani, asa-i ? (te ntreb fiindca imi spusese dr meu ca mai devreme de 37-38 de saptamani nu as putea naste la Euroclinic). Dupa cate zile ai iesit la plimbare cu micutii? In caruciorul pe care spuneai ca il ai mai pui vreo salteluta pe care sa stea copilasii? Am si eu carucior la fel si ma tot chinuie gandul ca nu ar fi suficient de tare suprafata pe care stau cu coloana.

Ana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, ce saltelute ai luat la patut? Ce combinatie de cocos ai ales?
Deja ii scoti afara? Super!!!! Sa traiasca sa fie sanatosi ca deja se vede ca au crescut.
Bq, tu cum te descurci? Ceva poze?

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

dragelor, eu am un "ghid de ingrijire a nou nascutului, un pliant foarte util, luat de la euroclinic in care printre altele la capitolul "AMBIENT" scrie:

- "scoateti copilul afara in ziua imediat urmatoare ajungerii acasa!"
- "nu exista nicio justificare imunologica pentru restrictionarea contactului cu aerul rece, indiferent de varsta copilului"
-"nu scoateti copilul afara cu fata acoperita (fular, batista)" etc...

e un pliant micut, dar cu sfaturi excelente, pragmatice si care rastoarna miturile, eternele mituri...

h.

21+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Azi am ajuns iar la spital:(, asa sa sarbatorim 23 de saptamani.. Mi-am petrecut noaptea jelindu-ma de durere de burta, iradia si pe picior si in spate..SI cred ca de la durerea mea cumplita era si fetitza linistita, nu mai simteam nicio miscare.
Este bine, dr zicea ca e agitata si e posibil sa am o infectie urinara. Maine trebuie sa ma duc la analize. Mama ma-sii, am inteles ca sunt super periculoase infectiile astea in sarcina:(((((

Mi-a mai zis ca nu se vad contractiile la echo ci s-ar fi simtit la mana, mi-a zis ca e ok uterul, nu am contractii si mi-a marit doza de gynipral la 1 pastilutza la 6 h. Si de asemenea, a zis sa nu mai stau cu mana pe burtica, sa o mangai intr-una ca uterul reactioneaza si pot aparea contractii.

22+

Mergi la inceput

moni, te indrepti cu pasi repezi spre marea intalnire.
ce mai trece timpul...

pana cand mai mergi la serviciu? care mai este starea ta generala? esti ok?

eu ma simt foarte bine. chiar pot spune ca excelent. m-am ingrasat 9 kg pana acum (incepand cu saptamana 12, ca pana atunci am slabit 2 kg), dar nu se cunoaste deloc pt ca eram slaba. probabil voi mai pune inca vrea 10 kg pana la final..., dar asta chiar ma bucura. important e ca fetita mea sa fie sanatoasa. nu numai ca ma simt bine fizic, dar sunt si intr-o permanenta stare euforica cu gandul la ce minune traiesc, iar cand fetita misca sunt topita, topita.

si tu / voi simtiti la fel sau eu sunt prea cu capul in nori?

elena, tu cum te mai simti? tu care esti plina de optimism...imi aduc aminte de perioada fiv-ului cand citindu-i sotului meu ce scriai, mi te dadea mereu exemplu: "uite, vezi fata asta ce optimista e si cum vede intr-o lumina favorabila totul"..

h.

21+
multumesc lui DD

Mergi la inceput