Gravidute prin FIV (38)
Raspunsuri - Pagina 21
Fragutza spune:
Hepilica, dr meu este la Elias si cel mai probabil acolo voi naste. Stiu ca acolo sunt ceva rezerve private si ma bate gandul sa ma duc acolo, m-am dezobisnuit de dat cu spaga in stanga si-n drepta, dar trebuie sa ma interesez inainte, ca stiu ca greu se renunta la obiceiuri inradacinate adanc...
Ce conditii sunt la Medlife?
23+
li_am spune:
Buna fetelor,
Many_bany, mie mi-a fost relativ usor, o senzatie permanenta de greata si de foame in acelasi timp, dar cam atat, nici eu nu am mai avut sangerari de la 8-9 saptamani incoace si la eco saptamana trecuta totul parea ok, cel putin nu am vazut nici un hematom. Insa doctorul meu se teme sa nu mi se intample acelasi lucru ca data trecuta (mi s-a deschis colul la 22 de saptamani), eu fiind predispusa la tot felul de infectii... Deocamdata suntem in tratative daca sa facem sau nu serclaj, e o intreaga discutie pe tema asta, de beneficii si riscuri, nu intru in detalii, oricum nu prea ma pricep, eu astept cuminte decizia doctorului, cum zice sefu' asa fac! Pe 19 ma duc la oscar (morfo fetala), mai e un pic...
Nu prea am mai avut curaj sa intru pe aici (ultima oara cand am intrat tocmai murise Ema si o prietena virtuala esuase al nu stiu catelea Fiv... dupa ce am plans toata dupa amiaza mi-am promis ca nu mai intru, sa nu ma mai supar, dar ce sa-i faci, nu pot sa stau departe...) Plus ca nu-mi gaseam locul. La odisee sunt fete fericite care au obtinut sarcini usor si care se ingrijoreaza de nimicuri, nu stiu cum numaram noi zilele si orele...
Micky, tu esti superwoman, nu-i asa? Cu gemeni si mai gasesti energie sa intri si pe forum sa ne povestesti... Bravo! Esti tare! Stii ca te-asteapta vremuri grele... si minunate in acelasi timp! Poti deja sa schimbi un pampers cu o singur mana in timp ce cu cealalta incalzesti laptele si speli un biberon, cu piciorul stang impingi leaganul si fix cand esti gata sa cedezi nervos iti zambeste cineva si te topesti toata...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
11+
Fragutza spune:
Si eu sunt euforica, la serviciu ce mai revin cu picioarele pe pamanat. Inca mai am teama si nu m-am apucat sa cumpar nimic, numai mi-am salvat toate linkurile cu ce trebuie cumparat. In mare parte numai porcarii d-astea de-ti iau ochii,roz, cu sclipici, cu funditze, buline, il las pe coautor sa se gandeasca la chestii functionale.
23+
hepilica spune:
raluca, fir-ar sa fie - parca ziceai tu saptamana trecuta ca s-ar putea sa ai o infectie urinara. na, ca de ce ti-era frica n-ai scapat. neaparat fa-ti analizele si nu lua nimic fara sfatul medicului tau. nu vreau sa te sperii, dar trebuie sa stii ca infectia urinara netratata la timp in perioada sarcinii, poate duce la nastere prematura, la contractii si tot felul de complicatii.
si intr-adevar se pare ca in timpul sarcinii se pot face mult mai usor infectii urinare din cauza nivelului ridicat de progesteron.
ca o prima masura: bea multe, multe lichide si mergi cat mai des la toaleta pentru a se elimina bacteriile.
e foarte important ca atunci cand simtim nevoia sa mergem la toaleta sa o facem imediat. nu sa ne luam cu una, cu alta, sa "ne tinem" (se intampla extrem de des din pacate...eu sunt trecuta prin asa ceva) pt ca acolo sunt o gramada de bacterii ce pot trece in vezica si uite asa poate aparea o infectie mai ales la femeile care au mai dezvoltat in timp astfel de infectii si care sunt mult mai predispuse(evident e numai o cauza...daca o pot numi asa, sau mai degraba astfel se creaza "premisele" unei infectii urinare).
ai mare grija de tine. sa ne tii la curent si daca putem sa te ajutam cu ceva, da-ne un semn.
pentru fetita ta.
h.
21+ 
multumesc lui DD
hepilica spune:
raluca, conditiile de medlife sunt excelente atat in ceea ce priveste securitatea mamei cat si a copilului. eu am mai avut la ei o interventie chirurgicala (tot la gineco) si am intalnit medici super profi acolo, dotari excelente, personal super calificat.
maternitatea arata super, dotari de ultima generatie, iar bebeii sunt foarte bine tratati / monitorizati. poti merge la spital si cere orice detliu doresti, poti solicita sa vorbesti cu un medic gineco sau cu anestezistul, sau poti solicita sa vezi maternitatea...daca doresti sa-ti faci o prima impresie.
adevarat insa ca platesti pentru asta. dar vorba ta, m-am saturat de spagi, usi inchise, milogeala...etc.
h.
21+ 
multumesc lui DD
Fragutza spune:
Da, stiu ca sunt periculoase foc. Am lucrat cativa ani ca terapeut ocupational pt copilasii cu dizabilitati si multe mamici de acolo ca isi aminteau ca au avut infectie urinara in timpul sarcinii..Doamne fereste, nici nu mai vreau sa ma gandesc. Acum stau in pat, cu sticla de apa langa mine.
23+
Bianca B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micky2007 Si sotul ma ajuta extraordinar de mult. Cat timp dorm ei dorm si eu (nu mereu). Curatenie nu fac ca ma ajuta mama, mancare nu fac ca face mama, eu sunt numai laptareasa. Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David CristianPOZE |
Sa va spun cum a aratat ziua mea de sambata:
sotul, soacra, socrul si copilul au fost la cumparaturi si s-au uitat la tv iar eu am facut curatenie in toata casa, am spalat 3 masini de haine, am schimbat lenjeriile paturilor, am gatit 2 feluri de mancare, le-am pus cina pe masa, am spalat vasele si in timp ce spalam gresia vine sotul sa ma intrebe de ce plange copilul, de parca sunt Samanta! imi venea sa-i dau mopul de cap
De sambata seara sunt in greva, nu las pe nimeni sa ia copilul, mananc singura, spal doar vasul meu si stau l-a plimbare cat pot de mult.
Si zicea ca o aduce pe mama-sa ca sa ma ajute ...
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

David Cristian