Gravidute prin FIV (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

eumada merci frumos de urari. Hai ca mai ai ceva, rezista. In curand iti vei tine minunea in brate. Doamne cat este de frumos sentimentul.

Mi-am mai adus aminte ceva: pentru cezariana cum m-am recuperat eu in 6 zile (eu numai am absolut nimic, mi-am pus chiar centura sa dau burta jos). In prima zi sa nu mancati nimic, sa beti decat apa si ceai (oricum va baga perfuzii cu papica)9eu am facut greseala si am mancat, v-am mai zis si am avut dureri crunte si gaze....urat).
Cand ajungeti acasa sa va cumparati Ketonal (supozitoare pentru cine suporta, durerea trece si mai repede, sau pastilute, dar durerea trece mai greu, supozitoarele sunt cam nasoale la inceput, dar apoi te obisnuiesti). Pe operatie se da cu Lioton Gel si se maseaza usor. Eu dupa 2 zile de Lioton Gel nu am mai avut nimic.
Cam astea sunt sfaturile legate de cezariana. Eu le consider importante asa ca vi le impartasesc si voua.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

raluca si eu sunt topita si asa sunt toata ziua si toata noaptea. Acum ma chinui sa scol fetita sa ii fac baie, dar doarme asa frumos.....Baiatului i-am facut baie si acum doarme dus.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Micky, bine-ai venit acasa! Felicitari din tot sufletul pentru copilutii minunati. Sunt atat de dragalasi. Uff, abia astept sa-mi tin si eu fetita in brate. Si camera lor este atat de frumoasa.
Iti multumim pentru toate aceste informatii. Foarte utile, intr-adevar.

Ce bine ca sunt cumintei bebeii si ca ai un ajutor in mama ta.

Incredibil cat de repede spui ca te-ai refacut dupa operatie.

Te imbratisez !

Am mai crescut si noi cu o saptamana.

h.

21+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iar graviteaza semnele de intrebare in jurul meu..Pentru patutz trebuie cumparata saltelutza separat, lenjeria la fel si aparatorile? Sau lenjeria include si aparatorile?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

raluca, tu cand faci morfofetala de trim II? unde o faci?

eu am pogramare la sfarsitul acestei luni si mi se pare o vesnicie pana atunci...

am inteles ca e foarte ca lumea aceasta echo. primesti o gramada de info despre bb. abia astept

h.

21+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKI TI-au recomandat medicii din spital Ketonal si Lioton,ca stiu ca nu ai voie nici un medicament daca alaptezi.

33+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

raluca salteluta se cumpara separat, in rest intra tot, inclusiv aparatorile.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Merci Micky

Hepilica, am fost la dr meu, Rotaru la Academica, la 21s1z. Mai merg si saptamana aceasta la Iosup, asa pt inca un check si mi-e si dor s-o vad:) E misto echo, se vede mai clar fetzisoara, zic acum de 4D, masuratorile toate le face in 2D. Noi nu ne-am dat seama decat ca are un super botic, in rest isi tot ducea manutza in dreptul fetzei.
Aaa, si ne-a spus dr ca e lungutza fetitza si in noaptea aia am visat ca nascusem un copil cu maini si picioare luuuuungi de nu reuseam sa-l tin in brate, nu aveam haine pt el, ..adevarat cosmar.

Tu unde mergi?

22+

Mergi la inceput

Moni am primit carucior asa ca nu mai imi bat capul cu el. Este sister and brother, numai stiu cine si-a luat asa, cred ca elena. Desfacut nu incape nici in bloc, nici in lift, nici in casa. Dar este cadou si numai comentam. Eu tin copii, unul intr-o mana altul in cealalta si sotul carutul, cand iesim afara.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Super informatiile de la tine.O sa le bag si eu la cap,sigur imi vor fi de folos.Si instructiunile sa stii cand le vei pune.Nu e de acord sotul meu sa nasc la clinica dar asta e...sper ca va fi bine desi sunt cam speriata deja.Am niste dureri de acteva zile care nu ma lasa deloc...am intrecut masura..cu statul in picioare....si am cam doare...dar sper sa treaca.va pup pe toate si pe tine si pe minunile tale...

Madalina 25+Eva-Maria

scuza-ma dar am si eu o intrebare: De ce nu te lasa sotul sa nasti la clinica aia? PDaca este vorba de bani atunci inteleg, dar daca este vorba doar de fitze si dezinformare atunci nu mai inteleg. Oare nu a auzit ce se mai intampla din cand in cand in sistemul de stat? Eu nu am auzit povesti asa de horror despre nici una din clinicile private, dar in schimb despre sistemul de stat uzi tot timpul: cum a mai murit o mamica din cauza incompetentei sau dezinteresului unui medic, asistente, sau cum i-au distrus viata unui bebelus si implicit a facmaileie pentru ca nici un medic nu a decis sa se faca o cezariana, sau poate ca seful sectiei nu a fost de acord cu cezariana respectiva (vezi Vladareanu versus Tutunaru) si multe multe alte bazaconii. Intai spunei sotului tau sa se informeze inainte sa i-a astfel de decizii. In plus banuiesc ca si tu ai obtinut sarcina asta f greu asa ca nu merita riscat nici macar putin...

Betty78 13+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput