Gravidute prin FIV (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

amr4

Woww,Liana,fata curajoasa,atat de putin mai e si-ti tii in brate puiuta!!!Doamne ajuta sa nasti usor si sa fiti sanatoase atat tu,cat si bebita!!Te pup dulce dulce si abia astept sa intri sa ne spui ca miracolul s-a infaptuit!!!BAFTA!!!

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Aici sunt Many_bani .Ma bucur enorm ca sunteti bine si iti doresc ca doctora sa fi vazut bine si sa fie un "cuculet" pana la final .Eu ma lupt cu serviciul .ma omoara astia . am ajuns sa stau si 10 ore la servici , si nu mai pot . mai rau e ca nu am ce sa fac ...ca de ..e criza ..ca altfel imi bagam picioarele . Ma ridic des de pe scaun si ma plimb 5min ca altfel am doare burtica jos daca stau mai multe ore pe scaun fara sa ma misc .

Pupici la toata lumea !!! Nusy , bafta multa si curaj .Totul va fi bine .

Micky , am plans astazi cand am vazut si eu pozele tale . Ai doi copii superbi si tu esti FOARTE frumoasa .Recuperare usoara . Abia astept sa imi aduc si eu copilasul acasa .Insa eu mai am de asteptat cateva luni.

Eu am inceput sa stau mai mult in picioare fara sa ma doara burta . Am apelat din ce in ce mai rar la no spa .
Saptamana viitoare mergem la morfofetala trim I si sper sa fie bine .
Data trecuta la 10 sapt bebelusul meu misca de zor , si eu plangeam incontinuu , ca la un moment dat dr a zis ca daca mai plang se supara si nu o sa mai stea la poza E o fericire enorma , nu mai am stare .Burtica nu a crescut prea mult ,nici nu m-am ingrasat ( eu oricum eram plinuta de la tratamente...o sa fie o problema la capitolul asta -peste 70kg)..insa abia astept sa creasca si mai ales sa il simt pe bebe.

Va pup dulce .

Evy 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKI ce ma bucur pt tine,si ce imi place sa ma uit la poze,sper sa fi norocoasa si sa ramana bebelusii la fel de cuminti,cand ai timp sa ne scri si noua cum ii alaptezi daca le dai ceva completare ,daca se trezesc amandoi si daca plang,sau le dai la unul san la unul biberon,sunt curioasa dar asta in masura timpului disponibil,ca eu imi fac mari probleme,numai la asta ma gandesc ,daca voi face fata cu alaptarea. TE pup si iti doresc numai bine ,sanatate sa ii cresti mari

33+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Evy si eu sunt topita dupa ei, fetita rade mai mereu in somn. Ceva mai frumos cred ca nu poate fi, decat sa ai un copil, iti schimba viata. In curand o sa vina si la tine.

ana crede-ma ca merita toti banii o nastere la Euroclinic. De acasa nu am luat decat lucrusoarele pentru scos bebelusii din spital. Am sa iti povestesc asa in mare cum am petrecut acolo.
Membranele s-au rupt la 2.30 noaptea, la 3.30 am fost la spital, mi-a scos firul de cerclaj, mi-au pus o perfuzie si gata in operatie. Intr-o jumatate de ora toata echipa era gata in miez de noapte (adica au venit de acasa).

La 4 imi faceau deja anestezia (epidurala, nu am simtit nimic). Am ajuns in salon, anestezia a tinut cam pana la 7 seara, am primit musafiri si a fost ok, nu am avut absolut nimic.
Am facut prostia sa mananc in prima zi si am fost imbalonata si am chemat asistentele cred ca din ora in ora, veneau in 10 secunde (si nu exagerez). Pentru calmante, sa imi puna perfuzii, asta sa nu mai simt durerea.
Pentru ca mi-a fost cam rau nici pe bebelusi nu i-a adus prea des la mine.

Lenjeria se schimba zilnic, camasa la fel, aveam chiloti de unica folosinta in camera, tampoane super (vata + tifon) pentru eliminarea lohiilor, pasta de dinti, periuta, piaptan, betigase de urechi, prosop, sapun. Pentru copii era totul de la ei (biberoane NUK, produse pampers, imbracaminte romaneasca body-uri, toate de calitate)
Apa la discretie pe hol, ceaiuri tot pe hol cat vrei, asistentele iti aduceau in fiecare zi ceai de anason si chimen pentru colici si laptic. Medicul a venit la mine in fiecare zi, chiar si de doua ori, pediatra copiilor zilnic pentru a ma tine la curent cu starea bebelusilor.

La plecare am primit toate analizele facute, carnetul de vaccinuri, instructiuni pentru ce trebuie sa fac bebelusilor acasa, si ceea ce trebuie sa mananc eu, pediatra mi-a explicat in amanunt cum trebuie sa le fac masaj, cu ce trebuie sa le dau (la buric, pentru pielicica uscata, etc). la masaj chiar mi-a aratat cum se face pe bebelusi.

Referitor la bani, am intrebat inainte cat costa si mi s-a spus ca cezariana pentru gemeni cu 3 zile spitalizare costa in jur de 100 mil. Eu am dat 116 mil dar asta pentru ca am mai facut niste vaccinuri care erau optionale si care erau 400 ron de copil.
Cu programarea nu stiu ca eu am fost de la inceputul sarcinii acolo la Dr. Herghelegiu. Dar poti sa intrebi. Daca nu ai medicul de acolo, am inteles ca daca el vrea poate sa vina.

Nu stiu ce as putea sa iti mai spun, daca mai ai intrebari te rog sa le pui, acum numai imi vine nimic in minte.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

kineta nu trebuie sa iti faci probleme, ai sa vezi atunci. Eu am noroc de copii care nu plang (cel putin pana acum). De alaptat ii alaptez pe rand, cand incepe sa se chitaie unul il iau si il pun la san, intre timp poate chitaie si al doilea, dar il las cu suzeta pana termin cu primul.
Dar ideea este ca i-am decalat, avem cam o ora intre alaptatul celor 2, asa ca nu le este foame in acelasi timp.
Daca incep amandoi odata unuia ii bag o suzeta si mai sta nu plange. Dar i-am pus si impreuna la san si am facut fata este tare frumos ai sa vezi, cu perne in stanga si in dreapta.
Se trezesc numai de 2 ori pe noapte si ziua mai mult dorm.
Completare le mai dau si asta pentru ca imi este frica sa nu fie suficient de bun lapticul meu. Dar nu le dau foarte mult cam 60 ml fac, dar nu il mananca pe tot. Sau le mai dau supliment cand se trezesc amandoi si trebuie sa le fac ori baita, ori altceva.
In general baiatului ii mai fac pentru ca el de la inceput nu prea i-a placut la san.
In schimb fetita este innebunita, ea mi-a desfundat si canalele.
Daca mai ai intrebari, eu sunt aici, cu timp zic eu berechet.
Ziua stau singura, seara cu sotul, deci se poate face fata si in doi.
Te pup si asteptam si bebelusii tai.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Micky2007 felicitari inca o data, esti o norocoasa cu asa copii cuminti, sa dea Domnul sa ramana tot asa
Moniland, Many_bani multumesc
Liana avem si noi emotii ptr tine

la burtici

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKI multumesc pt raspuns esti o dulce,esti cu doi bebelusi si mai ai timp sa ne si raspunzi. AR fi bine sa fie si ai mei asa cuminti,oricum abea astept sa-i vad,(dar sa mai stea),e f greu cu burta ,numai pot dormi deloc noaptea de vre-o 2 sapt.,pe ce parte stau am dureri,si cand ma misc simt cum cad unul peste altul,senzatia nu este prea placuta.Noaptea trecuta nu am dormit decat 3 ore si alea cu intrerupere ,e greu,dar sper sa mai rezist,ca asta e nu am ce face,ei sa fie sanatosi. MAI bei in continuare ceai de chimen cu anason ,ti-au mai dat si altceva pt prevenirea colicilor,sau le dai vre-un ceai anume si lor? AM vazut ca le dai si un supliment de lapte,ai fost sfatuita din spital ce lapte si ce doza,cred.AI trecut si la baita...super,ii speli pe rand cred.HAI ca pun si eu niste intrebari de gradinita,dar am si eu emotii,cu toate ca va sta mama o perioada cu mine tot am emotii,asta e. TE pup si ink odata mersi pt raspuns.

33+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miky bine ai venit acasa. Sa iti traiasca piticii sa fie sanatosi norocosi si papaciosi. Sunt superbi amandoi. M-am indragostit. Oare cum or sa arate si piticii mei. Poti sa imi zici si mie de unde ai cumparat lenjeria de patut si baldachinul? Va pup

Liana tinem pumnii stransi. Sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa papacioasa si norocoasa.

Fetelor am uneori niste dureri de bazin de imi vine sa plang. Abia pot merge. Sper sa nu fie nimic grav. Doctorul zice ca ma dilat si ca nu am de ce sa imi fac probleme. Sper sa fie asa.

Pupici dulci de la noi

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Bianca merci si eu ma rog sa ramana asa.
kineta eu beau in continuare ceai de chimen si anason, dar mi se pare ca se chircesc si ei, la baiat ii dau infacol (il accepta), iar la fata sab simplex (nu vrea deloc infacol). De lapte ei mi-au dat sfaturi ce si cum.
Stiu cum este sa nu poti dormi, este crunt, nici pe o parte nici pe cealalta. Oricum daca vrei sa ii duci cat mai mult nu face ca mine mancare sau eu mai stiu ce efort. Eu chiar conduceam masina. Stai linistita mai mult in pat, chiar daca este greu. Eu chiar am avut emotii referitor la greutatea lor. Multa bafta si rezista cat poti de mult.
Si mama vrea sa stea cu mine, dar nu prea o las eu, vreau sa imi implic sotul cat mai mult. Oricum asa greu nu este daca dormi cand dorm si ei (este foarte important, ca iti incarci bateriile).

elena merci mult. La fel ca tine ma gandeam si eu, cu cine or semana si cum vor arata copii. La inceput daca sunt mici poate nu o sa fie asa frumosi, dar pe masura ce cresc se contureaza mai bine. Mie nu prea mi-au placut la inceput (sper sa nu ma bata DD) dar acum sunt topita dupa ei.
Lenjeria si baldachinul l-am luat de la DIDIS Romania, Str. Unitatii nr. 91, telefon 0351 203 4331. http://www.bertoni-bg.com/18_eng.php. Asta este site-ul celor din bulgaria, didis este o reprezentanta in romania, dar nu au magazin deschis, dai telefon si ii spui ce vrei. Te uiti pe site-ul bulgaresc.
Este foarte bun materialul, l-am spalat si chiar s-a calcat frumos.

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare si in curand sa va tineti bebelusii in brate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miky multumesc frumos de raspuns. Mai am o intrebare si gata. Cat au costat?
Bebelusii tai sunt niste scumpi. Fetita e asa micuta si finuta si baitelul are asa niste falcute rotunde. Iti vine sa ii mananci. Si sotul mei i-a admirat. A zis ca sunt tare dragalasi. Si el e de parere ca bebelusii cand se nasc sunt urati. Dar nu toti sunt urati.

Am pus poze la semnatura cu camera piticilor.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput