Gravidute prin FIV (38)
Raspunsuri - Pagina 16
Micky2007 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, v-as enumera pe toate dar nu pot sa stau mult la calculator. Mi-a placut sa vad atatea urari de la voi.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice AnaMaria + David Cristian
POZE
Bianca B spune:
Multumesc many_bani ptr ajutor, ti-am trimis PM
Tuturor gravidutelor Sarcina usoara in continuare si la termen si bebici sanatosi, voiosi si fara colici
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Moniland spune:
Many_bani, sa ai o sarcina usoara si copilas sanatos!!!!
Bq, ma bucur ca... ai dat un semn de viata. Cand ai timp sa ne povestesti mai multe de baietel si cum e viata de mamica.
Micky, ai ajuns acasa? Cum e?
28+Laura Ioana Irina Maria
Liana30 spune:
Biencutzooooo o incepusi bine amr4
va pup peb toatee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Bianca B spune:
'neata
Liana amr 4 zile?
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Moniland spune:
Bianca, eu cred ca Liana vorbeste de 4 zile ca are 37 saptamani.
uauu Liana, am emotii cat China pt voi. Sper sa nu vi le transmit si sa fiti bine. Oricum esti tare curajoasa asa ca emotiile sunt pentru intalnirea cu bebelusa draga.
28+Laura Ioana Irina Maria
many_bani spune:
Moni multumesc mult ptr. listuta si urari
Bianca am raspuns la pm
Evy pe unde esti de nu mai dai nici un semn
Fetelor de Li_am mai stie cineva ceva, ce este cu ea?
Va pup pe toate si va doresc we placut
Micky2007 spune:
Moni am ajuns de joi acasa, este absolut minunat . Am niste copii foarte cuminti (sper sa ramana asa), nu ma trezesc decat de 2 ori pe noapte. Si sotul ma ajuta extraordinar de mult. Cat timp dorm ei dorm si eu (nu mereu). Curatenie nu fac ca ma ajuta mama, mancare nu fac ca face mama, eu sunt numai laptareasa.
Liana nastere usoara.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
Micky2007 spune:
Mamaaaa ce liniste este aici.
Am pus cateva poze noi cu bebicii.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
ana_p spune:
Micky, te felicit inca o data, mamico fericita, pentru cele doua minuni! Sa ramana la fel de cumintei in continuare si sa va aduca multa fericire!
Cand ai ceva timp, poate ne impartasesti cateva impresii despre nasterea la Euroclinic (daca ai avut nevoie de ceva de acasa, cum e personalul, daca la pretul afisat pe site s-au mai adaugat alte costuri pentru nastere, ...si orice alt amanunt care crezi ca e important). Eu am acum 30 de saptamani si inca nu am renuntat la ideea de a naste la Euroclinic, nu stiu insa daca nu e prea tarziu, sa nu trebuiasca rezervare...
Multumesc mult!
Ana