Gravidute prin FIV (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Micky - felicitari inca o data!! Sunttei asa frumosi toti 3! Iar bebeii sunt niste scumpi...sa fiti sanatosi si bebeii cuminti si mancaciosi!

Bq - ma bucur ca esti bine. Cred ca e asa de emotionant totul! De-abia astept vesti

Rubia - felicitari!!! Intr-adevar visele se implinesc, iar dovada ca minunile chiar se intampla suntem chiar noi! Iti doresc o sarcina usoara si 9 luni fara probleme. Ai grija de samburel!

Liana - te umaresc de cand eram in timpul fiv-urilor si va citeam din umbra, mai ales la fiv in Ungaria..e asa de emotionant sa te vad ca dupa toate prin cate ai trecut mai ai un strop si esti mami pe bune!!!

23+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Micky, felicitari! Sa-ti traiasca puiutii. Sunt atat de frmusei.., iar tu atat de fericita!
Mi-au dat lacrimile de emotie. Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Rubia, sarcina usoara!

Bq,

h.

20+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Am uitat sa schimb semnatura! Am mai crescut cu o saptamana!

24+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Burtici am si eu niste gynipral pe care vreu sa il donez cam 7 foli,daca vreti imi puteti da un PM. si il trimit prin posta.
Pup burticile.

Mikisor felicitari,ai niste bebei superbi.Sa iti traiasca mamico,acum te asteptam cu drag la mamaici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Micky,superbe comorile tale ...iar tu radiezi...

Rubia,felicitari !!! minunile exista ...totul e sa crezi in ele ...

Klu 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

[b]Rubia[/b felicitari dragutza. Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos

Betty78 13+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna doamnelor
Felicitari proaspetei gravidute Rubia, sarcina la termen si 'usoara ca un fulg de nea'
Micky felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutii si sa fiti toti 4 sanatosi (mami, puiutii si tati)
Liana eu incep galeria de pe acum nastere usoara si Doamne ajuta

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Revin cu o intrebare:

Spuneti-mi, va rog mult, unde pot gasi info despre procedura transferului de embrioni criogenati?

Multumesc anticipat

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Moni, te rog, ma pui si pe mine pe prima pagina?
Datele mele sunt:ET 18.02.2009, transfer de embrioni criogenati, MNL, prof. Ron-el. Mai trebuie ceva? Multumesc.
Rubia felicitari ptr. sarcina si sa dea DD sa ia o perioada frumoasa, frumoasa.
Mickysi din partea mea tot binele din lume pentru ingerasii vostri, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Bianca B, eu am obtinut sarcina prin tranfer de embrioni criogenati, insa nu stiu exact ce te intereseaza si nu stiu daca peste tot este la fel. Daca tu crezi ca te pot ajuta, da un semn.
Ieri am mai facut un echo. bebe pastreaza avansul de o sapt. si 2 zile, facea tumbe, iar d.na dr. a zis ca parca vede un "cuculet" dar nu este sigura.
Pupici
13+

Mergi la inceput