Gravidute prin FIV (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
nusy cine ti-a spus tie muma ca doare?uite cum sta treabaiti spune je care e trecuta prin eleca dehh e baba batranadaca ai doct bun si dupa iti administreaza ce trebuie nu vei avea dureri.´...si doct bun ai se stie....si nu-ti mai fi frica..ai sa vezi ca dupa vei realiza ca a fost apa de ploaie pe langa multe altele prin care ai trecut..io te pupp si capu sus..curaj gaina ca de nu scot
buluna te pupp..mie dor de tine.
va pup pe toateee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Moniland spune:
Raluca, o sa pun printesa pe prima pagin, ok?
Pentru mobila de copii la ikea te-ai uitat? Preturile sunt ok, si si calitatea pare a fi in regula. Eu de acolo le-am luat si la pret am iesit zic eu ok. Toata mobila din www.flickr.com/photos/monicahhh/3490119343/" target="_blank">camera fetitelor ne-a costat ~ 2.300 ron, si e pentru doi copii. Pentru un copil poate ar costa cat un patut de la babydesign.
Si ce ma bucur e ca le-am gasit pe toate intr-un loc si acum am camera mobilata.
buluna, exact analizele acestea mi-au iesit si mie aiurea. Dar de ex. hemoglobina, dr.mi-a zis ca accepta in sarcina valoarea min 10 si eu o am 9,9. Iar la hematocrit minimum in sarcina e 31,5 si eu am 31. Si au am leucocitele mai mari, dar eu pun pe seama faptului ca eram usor racita. Dr. nu s-a legat de ele. Acum iau 1tb centrum materna/zi. Oricum e normal in sarcina sa nu fie ok analizele de sange pentru ca sangele e mult diluat din cauza a si-a marit volumul si atunci sunt mai putine globule rosii fata de normal.
Dar va fi mai nasol la nastere cand se va pierde mai mult sange. Orium ideea e ca daca nu ai valori cu diferenta prea mare fata de ce am scris mai sus, nu te ingrijora prea tare.
27+Laura Ioana Irina Maria
Moniland spune:
nusy, sa pui poze cu camera. Iar cu durerea de dupa cezariana sunt unele fete care si-au revenit mai repede decat altele cu o nastere normala. Asa ca nu e regula. Eu sper sa fie bine la toate.
Liana, cand se aprpie momentul sa ne zici si noua.
27+Laura Ioana Irina Maria
Liana30 spune:
normal ca va zic ca nu nasc fara galerie
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Micky2007 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, va enumar cand ma intorc acasa, ca acum sunt tot in spital. Va trimit cateva Pozici.
Bebicii mei au vrut sa vina mai devreme (sau poate la termen ca asa se nasc gemenii), mi s-a rupt apa la ora 2.30 in noaptea zilei de 4 mai.
Tocmai ma trezisem sa merg la baie si imi cautam locul (ca imi era destul de greu cu burta) cand am simtit ca a inceput sa curga ceva ca la robinet. Atunci am zis gata nastem, sa mergem la spital. Uraaaaaa.
Culmea era ca nu puteam sa ma imbrac ca tot curgea din mine apa si stateam numai la toaleta.
In fine, am ajuns la spital pe la 3.30 dimineata si cam intr-o jumatate de venise si doctorul meu si toata echipa, iar sala era pregatita pentru cezariana.
Mi-a facut epidurala (nu a durut deloc) mi-au pus muzica asa ca nu am auzit nimic din ce ziceau doctorii acolo.
Doar anestezista era la capul meu si imi spunea 'acum a inceput operatia, acum scoate un bebelus, este mare spune ea, incepuse sa planga, acum iese al doilea, este mai micut (eu ii spuneam este fetita, ca simteam de unde trage din burta, dar nu simteam durere'. Am inceput sa instantaneu (binenteles de fericire), este asa frumos sentimentul .
Nu mai imi aduc aminte cand mi i-a adus sa ii vad (mi-au zis ca i-am si pupat) ca imi intrase aer la operatie si ma durea foarte tare in dreptul umerilor si am vrut sa ma adoarma .
Prima zi a fost frumoasa, anestezia a tinut pana la 7 seara, nu am avut dureri, dar de la 7 a fost crunt. Mi-au adus si supa nu stiu de ce, ca in prima zi chiar nu ai voie mancare ca te imbalonezi (atentie viitoare mamici, nu mancati nimic in prima zi) si am avut crampe si dureri de la operatie, dar mi le eliminau cam la 2 ore cu calmante.
La un moment dat chiar nu puteam respira, a fost cam urat momentul. Acum sunt mai bine, operatia este normal sa doara.
Acum sa va spun de bebici, fetita vrea numai la san si in brate , baiatul numai cu biberonul si in patut . Au personalitati diferite. Deocamdata am numai colostru, dar am inteles ca zilele astea vine si laptele.
Nu stiu ce sa va mai povestesc, este grea operatia , chinul, dar se merita, vom uita.
Eu una ma bucur ca am nascut, ca imi era destul de greu in ultimul timp cu burta.
Joi plecam si noi de aici . Chiar atunci este programata si Andreea Banica pentru nastere si tot cu doctorul meu.
criss merci ca ai anuntat fetele.
Moni ai schimbat dedicatia .
buluna iarta-ma ca nu te-am anuntat, chiar numai stiam pe cine sa anunt (bunici, pisici, prieteni, etc.)
Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice AnaMaria + David Cristian
POZE
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Vad ca nu numai eu nu am somn...si bantui pe net..
Micky te felicit din inima,am citit povestea..m-am uitat la poze,amandoi copilasii sunt atat de gingasi si absolut superbi iar tu radiezi de fericire,toate durerile cum bine spui le uiti dupa ce ii strangi in brate...iti doresc sa ai parte numai de bucurii de la ei!!
va pup pe toti trei si va imbratisez cu multa afectiune!felicitari,Micky si sotului tau!
Chiar daca cu intarziere,Bombonique iti doresc La multi ani si multa multa sanatate si sa fii mereu fericita alaturi de baietelul tau!
Moni,am vazut camera fetelor...e minunata, ma simt cand privesc dragostea voastra in a pregati toate cele pentru bebelusi ca si Alice in wonderland..acusi te vad ca pe Micky..putin a mai ramas..
Elenada..la toti trei va imbratisez cu mult drag..vad ca si tu decorezi de zor...
Dariaioana..ma bucur mult ca esti bine..
Raluca
fetelor numai bine va doresc si nasteri la termen,bebei sanatosi.la toata lumea..
Muffinuta
muffinuta spune:
Nusy..vin si eu cu intarziere ca nu prea mai intru pe net..vreau sa iti urez alaturi de fete un calduros
La multi ani!!multa multa sanatate si sa ai parte de o nastere usoara..
Raluca ori nu am citit eu ori mi-a scapat ca e imposibil sa recuperez..nu ai spus ce ai fetita sau baietel?.. stiu ca esti fericita..
Muffinuta
ayda_m spune:
Micky mi-au dat lacrimile vazand pozele cu puiutii, sunt superbi...si tu esti cea mai fericita.Sa va traiasca comorile si sa fiti sanatosi!
toate gravidutele si mamicile
Ayda 30+
pishko spune:
Micky se vede clar ca ai copilasi cu personalitate. Fetita delicata si frumusica foc (am impresia ca seamana cu tine) si baieteleul barbatel, nu gluma. Bravo! Felicitari! Si de-acum bafta in continuare ca o sa cam ai de lucru pe-acasa!
pishko +14
pishko spune:
Fetelor, apropo de analize si mie mi-au iesit cel putin leucocitele mai mari decat normal si nici n-am fost racita in timpul sarcinii si nici nu le-am avut asa niciodata. Si cam intrasem si eu in panica, dar dr meu m-a linistit si mi-a spus ca e normal sa creasca in timpul sarcinii. Si m-a asigurat ca o sa-mi tot iasa analizele in afara limitelor in timpul sarcinii. Asa ca nu e motiv de ingrijorare. Daca dr spune ca e ok, noi de ce sa ne mai facem griji?
gravidutele toate toate
pishko +14