Gravidute prin FIV (38)
Raspunsuri - Pagina 11
ellanik spune:
Teoretic fata face 6 saptamani joi.Cum se mareste BHCG in 24 de ore?Nu de alta da sa stiu ce ii izc fetei maine cand face iar beta si sa nu se panicheze.Mersi pt ajutor.Stiam eu cao sa ma ajutati.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
Fragutza spune:
Ella, eu faceam beta la 2 zile si stiam ca trebuie sa se dubleze. Intr-adevar e devreme sa se vada la echo prea bine.
Moni, am o unguroaica, sper eu blondutza si frumoasa ca ta-su:). Da, e frumos patutzul dar scump tare si cred ca o sa zicem pas.
22+
elenada spune:
Ela de la 6 sptamani se vede ctivitatea cardiaca. Pana atunci e mai greu sa iti dai seama daca sacul gestational e ok. Tinem pumnii prietenei tale sa fie totul bine. Sa faca eco dupa 6 saptamani.
Moni mai avem 10 saptamani. Mult a fost putin mai este. Doamne ajuta sa trecem cu bine aceste 10 saptamani.
elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KLU1973 spune:
Ella, valoarea beta hcg-ului este foarte buna...in sapt 6 eu aveam undeva in jur de 18 mii dar ecografic s-a vazut activitatea cardiaca... Nu vreau sa te dezamagesc dar nu-i o regula cu greturile...eu nu m-am putut lauda cu astfel de simptome...ma simteam atat de bine incat de fiecare data imi intrebam dr daca mai sunt gravi ca eu nu am nici un simptom...
Parerea mea e sa mearga si la alt dr o a doua opinie in leg cu sacul embrionar nu strica ... Bafta multa !!!
Raluca, unde ai vazut patutul minune ???
Klu 25+
ellanik spune:
Fetelor sunteti minunate.Va multumesc din suflet si va pup cu mare drag.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
buluna spune:
Fierul nu mi s-a dozat efectiv, dar am hematiile, hemoglobina si hamatocritul cam mult sub limita inferioara. Si mai am si leucocitele crescute. Ma gandesc ca astea reflecta reumatismul de care sufar anul acesta, parca mai rau ca oricand, ca am tot racit in sarcina si de tratat...cu ceaiuri...Oricum, doctorul nu s-a panicat...mi-a dat Venofer perfuzabil, dar medicul de familie a zis ca nu-mi face nimeni asa ceva si mi-a prescris pastile.
Oricum, eu nu ma simt mai rau ca inainte de sarcina...
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
33+
nusy spune:
Dragele mele,va multumesc foarte mult pentru urari!!! N-am putut intra ieri la calculator intrucat ne-am apucat si noi de zugravit si era strans,dar acum am reusit sa intru putin..va dulce pe toate!!!!
Bombonique: La Multi Ani si din partea mea!!!
Micky: felicitari pentru bebelusii sanatosi,ai nascut chiar de ziua meaaa!!!!Sarbatorim impreuna de acum incolo!!!!
Evy: voi face cezariana...desi mi-e o frica...am auzit ca doare foarte tare dupa.... cu cat se apropie termenul,ma apuca frica...
Va pe toate!!!
Nusy 32+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 7 saptamani!!!!
hepilica spune:
raluca, am vazut si eu patutul. e f. dragut si util, dar ingrozitor de scump.
site-ul arata senzational, preturile insa sunt URIASE. Camere intre 50 si 80 milioane???? nu stiu voi ce parere aveti, dar pt mine sunt exagerat de scumpe...., dar foarte frumoase, vesele, dragalase...
eu voi alege IKEA.
h.
20+
multumesc lui DD
Fragutza spune:
Da, asa e, mult prea scump. Mi-a dat o prietena nr unui producator de mobila (inclusiv d-astea de copii) si o sa sun si la el, poate gasesc ceva mai ieftin. Magazinul de prezentare arata intr-un mare fel, probabil e un brand in treburi d-astea de copii.
22+