Gravidute prin FIV (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Micky- FELICITARI si bebelusi sanatosi si norocosi !
Ioanatugs- te pup iubita si abia astept sa mai conversam pe mess, chiar imi e dor de tine ! te astept sa vorbim eu sunt mereu online pana ora 16,00 cat sunt la servici;
Elenada- mie mi au aparut primele contractii false prin sapt.20, sunt zile cand nu am nici una si sunt zile cand am 4-5; i am zis dlui dr. si a zis ca atata timp cat colul este ok, sa nu mi fac probleme dar imi cam fac

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.25 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

buluna, pai intra si tu mai des pe forum si mai spune-ne despre tine.
raluca, eu nu am facut secretia vaginala in timpul sarcinii. In sapt a 26-a mi-a dat o lista de analiza, dar din sange si urina.
daria, esti bine? Si eu i-am zis dr. ca mi se intareste burta si m-a intrebat daca nu cumva in zilele cand stau mai mult pe scaun sau mai mult in piciore. Si m-a intrebat de cate ori/zi si i-am zis ca sunt zile cand nu am si atunci nici nu a mai comentat ca sunt normale. Oricum aveam colul 4,5 cm.
Ioana,

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moni- sunt bine, dar am intrat mai rar caci nu mi a mers netul la serv. si acasa n am loc de Andrei; mie mi se intareste burtica cand ma agit de un lucru, cand merg pe jos mai repejor dar nu este zilnic si nu este o regula; am citit ca si deshidratarea duce la contractii false, si mie dr. mi a zis mereu la eco sa beau mai multe lichide ca sunt cam deshidratata, incerc dar nu reusesc mereu

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.25 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Daria si mie mi-a iesit la analize ca sunt deshidratata desi eu beau 2 litri de apa pe zi. Si doctorul meu a zis ca nu sunt probleme. Colul lung inchis deci totul e ok. Daca zic ei asa o ffi dar si eu imi fac griji.

Ralu eu am facut secretiile dupa primul trimestru pt ca la analizele dinaintea fivului nu erau chiar ok secretiile si de aia le-am repetat. Eu am facut clamidia ureaplasma secretii vaginale.

Azi am facut 27 de saptamani.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Raluca, eu pana acum am facut ex de sexretie in sap 18 si in sap 24...eu merg la dr meu o data la 2 sapt si daca mi se nazare ca vreau ex de secretie sau sa repet toxoplasma...chiar daca le-am mai facut mi le face saracu'...ca ma intelege ca am mari probleme cu capul si tine foarte mult la linistea mea...fie vb intre noi cred ca abia asteapta sa scape de mine

Klu 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Moniland, o sa scriu mai des. Oricum eu citesc mereu ce se intampla, numai ca nu am intotdeauna ce sa scriu.

Acum sunt preocupata sa mananc bine ca sunt anemica (mi-au iesit analizele cam nasol...)si este cam periculos, ma rog de bebita sa se intoarca cu caputul in jos si caut chirie prin Timisoara unde vreau sa nasc.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata, m-am decis, imi sun medicul si ma duc la analiza de secretie! S-asa mi-era dor sa-mi mai desfac picioarele intr-un spital. De la ET nu m-a mai vazut nimeni.

Am fost sa ne uitam de patutz pt plod si-am vazut unul super misto. Avea atasata si o comoda cu suport pt schimbat scutece si ceva sertarase si rafturi pt lucrusoare. Si se putea folosi si dupa ce creste copilul pt ca se detasa comoda si se transforma in pat. Mi-a placut tare de tot, numai ca era scump ca pixu, aproape 1500 ron. Acum incerc sa gasesc variante mai ieftine, daca nu ramane patutzul de la Ikea si-i fac eu upgrade c-o masa de infasat si o comoda.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am o intrebare pentru voi fetelor pentru ca sunteti foarte experimentate .O prietena buna de-a mea a ramas in ianuarie gravi...sarcina i s-a oprit din evolutie la 6 saptamani insa acum iar a ramas gravida ...a fost la control la dr. si i-a spus ca este mic , prea mic, ca sacul gestational este parca in forma de triunghi (parca) si a chemat-o dupa o saptamana .Eu i-am recomandat sa faca BHCG.A facut fata si are valoarea 20 si ceva de mii.Maine repeta sa vada dinamica.Voi ce spuneti?Faza e ca are greturi in dotare si eu zic ca daca sarcina s-ar opri din evolutie nu ar mai avea greturi si poate nici BHCG asa mare.Va rog dati-mi un sfat sa o linistesc.Mersi

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ella, cat ar trebui sa aiba sarcina? Beta e mare, sa mai incerce si la alt medic.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

buluna, si fierul si hemoglobina?
ellanik, valoare hcg-ului e f. buna. Sacul gestational mic in comparatie cu varsta sarcinii, clar nu e bine, dar poate fi si eroare de ecograf. La varste mici se intampla. Si eu am avut un sac mai mic decat altul pe la 12 sapt, cred, si mi-a zis dr. ca vedem la urmatoarea eco, cand a fost perfect normal. Deci din propria experienta spun asta. Si vezi ca acum hcg-ul nu-si mai dubleaza zilnic valoarea.
elena, mai ai numai 10 saptamani!!!!!!
Raluca, stiu genul acela de patut si arata bine, dar pe langa patut iti mai trebuie o gramada de chestii si vei ajunge la o suma considerabiiilaaaa. Daca iti permiti da-i bataie ca va fi o camera superba. Dar ce se ascunde la tine in burtica? sau ?

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput