Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Uta...bine ai venit!!!! Dar sa nu ramai prea mult pe aici!
Sa dea Dumnezeu ca tratamentul sa fie incununat de succes si sa treci repede la burticutze!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna dragutzelor!
raportez: o sa reincep tratamentul cu Closty+ Ovittrele sau Pregnyl+ Luveris .........tre doar sa gasesc toate medicamentele si mai tb ca sa isi faca prezenta cm ...care e cam figurant.. deci multa rabdare

poooop

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna dimineata!
ellyshor,chisturi si o sangerare interminabila.....
se pare ca voi terce pe AC, pt reglare, si apoi.
uta ciun,bine ai venit!!! cu draga inima,cum sa nu??
si iti tinem pumnii!!!
ne curg ochii dupa fetele frumoase, destepte, perseverente
ellyshor , bafta si tie, sa iasa un babyboom cat mai gras,sanatos si frumos! ma gandesc iar, ca,daca vor fi nu te vei supara
jasmine, sincer, scadere....
o zi buna si productiva!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Galli, imi pare rau scumpa ca stimularea a avut asa urate simptome la tine....offff...dar, poate este mai bine sa iei o pauza mica....in care sa se mai linisteasca organismul. Eu stiu ca o sa fie bine, si Doamne Doamne o sa-ti dea si tie minunea ta...cat de curand, poate chiar cand nu te astepti

...si Nu, chiar nu m-as supara daca DD mi-ar trimite 2 Babyboom..dar nu vreau sa fiu prea pretentioasa....macar unul acum as vrea

Lumy...bafta multa iubita!!!! Sa fie totul bine, sa creasca foliculasii....sa se fecundeze cu dl Gigel si sa iasa didamai frumusetea de bebelus....asa sa fie!

Deocamdata la mine nu vad mari schimbari....adik sunt in a 5-a zi de tratament si nu pot sa spun ca ma dor ovarele sau ca ma inteapa....poate doar usor asa, cateodata....mai mult ca un disconfort asa...in fine, o sa vad vineri la monitorizare care este raspunsul organismului la stimulare.

Pooopicei multi, mai vorbim zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DDna spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Fetele, voi acnd ati luat tratamentul de stimulare ati observat o crestere a cantitatii de mucus cervical in preajma ovulatiei?

Ne puteti da si niste nume de medici care au recomandat stimularea cu fufu natural, nu cu inseminare?

V pupic!

Felicitari Ddna ! Tu ai fost la medic in Bucuresti sau la Targoviste? Tu aveai cm regulat sau nu? In ce zi ai facut analizele hormonale?

Buna :)
Da, eu aveam ciclul regulat dar din cauza prolactinei nu ovulam. La medic am fost in Bucuresti, la dr. Parvu. Dozarile hormonale le-am facut in z3 si 21 (progesteronul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc pt primire, sper ca la sf lunii sa anunte multe fete ca s-a prin un samurel

eu am luat deocamdata primele 2 pastilute, le iau seara....si mi-e asa de somn in timpul zilei...oare o fi de la ele? sau ca nu dorm bine noaptea

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

da, se poate sa iti fie somn de la tablete
dar si eu am obs ca le pot lua mai bine seara, mi-era un pic rau, si trecea, sau adormeam.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna dragutzelor,
subscriu la starea de somnolenta pe care o dau in general aceste pastiulete si nu numai, zombi 24 din 24 .......si mai tineti cont ca acu e si luna plina >>>

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaa!
sper ca, macar voi sunteti bine!
nu stiu daca era cazul sa se manifeste asa, pt ca stimulare nu am facut decat ian+febr, si apoi pauza, pana in 28 apr.deci.....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele!
Sa aveti o zi minunata si plina de reusite!
In privinta starii de somnolenta eu nu ma vait...adik nu mi se pare ca s-ar manifesta asa.....dar eu iau pastila seara, la 22.00, si poate din cauza asta nu-i observ efectele in timpul noptii.

Ma dor un pic ovarele....am observat aseara....abia astept sa ma duc vineri la monitorizare. Sper sa fie bine.

Va pooopic dulce.Mai vorbim.

Mergi la inceput