Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 4
galliciana spune:
bafta, ellyshor maine la medic!!!! si spor la ....
noi vom !!!
pupici la gagici!
astept inca o minune in viata mea!!!
Ellyshor spune:
Galli, multumesc iubito pt gandurile frumoase.....sper sa vin cu vesti bune vineri seara. Doamne ajuta!
Cert este ca au inceput sa ma doara ovarele...un pic...dar eu zic ca e semn ca se lucreaza acolo...sper
Pooopicei dulci, si ne mai citim maine!
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
ellyshorule, s-a lucrat acolo, intens, fii sigura!!!!
asteptam rezultatele, adica babyboom!!!
plus ca nu ne-ai spus ce ai facut la dct!!!!!!!!!pls!
voi, dragele mele, ce mai faceti?
pupici la gagici!!!
Ellyshor spune:
Scuze scumpele....Galli...doar ce am ajuns acasa.
N-am vesti foarte bune, dar incerc sa fiu optimista.
Am doar un folicul dominant pe ov stg de 13 mm, pe dreptul mai sunt cativa dar destul de mici.
Luni ma mai duc o data la dr, sa vedem cat creste cel de 13 mm. Offff....ma asteptam sa fie mai mare....dar deh....asta este.
Va poopic dulce dulce.
Somnic usor, vise placute, soriceii sa va sarute!
galliciana spune:
de 13 in a cata zi????????, elly, te-am asteptat, vezi???
exceptia confirma regula.........
pupici la gagici!!!
Ellyshor spune:
poooooooooop scumpooooooo!
sunt in ziua 11-a
iar endometrul e si el mititel...doar de 6 mm
Motanul spune:
Sunt un membru nou desi va citesc de ceva vreme.As vrea sa o felicit pe DDna pentru reusita ei iar celorlalte mult succes in incercarea lor.
Eu urmeaza sa fac stimulare cu ova-mit,numai ca am niste nelamuriri,poate ma ajutati voi,ca medicul meu a fost foarte eliptic.
In primul rand ca mi-a spus doar ca trebuie sa iau 2 pastile de ova-mit
z3-z7 si sa vin la monitorizare in z14 si-atat.Citind cele scrise de voi,inteleg ca trebuia sa-mi dea sa fac niste analize hormonale sau test cu progesteron,anterior tratamentului.In plus nu mi-a spus cand trebuia ''prestat'',nu mi-a spus ca trebuie sa folosesc teste de ovulatie in continuare,nimic ca ar trebui sa-mi fac pregnyl sau sa iau progesteron ulterior ovulatiei.Dar sa zicem ca o sa-mi spuna,daca va fi cazul ,in functie de rezultatul ecografiei.
Problema este ca,mi-e teama ca m-a chemat prea tarziu la ecografie si eu voi fi ovulat deja cand ma prezint la monitorizare si pierd momentul.
Numai spun ca de HSG eu l-am intrebat daca n-ar fi bine sa o fac si el a zis ca da.Logic era sa-mi recomande el fara sa-i sugerez eu.
De aceea,va rog sa-mi spune-ti si mie schemele voastre de tratament si parere aveti despre schema mea.Va multumesc.
Motanul spune:
De asemenea,spune-ti-mi va rog,si-a mai facut cineva concomitent cu stimulare ovariana(sau ma rog,in aceeasi luna/respectiv ciclu)histeresalpingografie?Acum m-a traznit ca s-ar putea sa nu fie ok sa fac si stimulare si HSG in acelasi timp,desi medicul meu nu mi-a zis ca ar trebui sa-mi intai HSG si apoi ciclul urmator sa incep stimularea.
Din cate stiu eu,HSG se face max pana in ziua 10 a ciclului,iar cum eu ar trebui sa incep stimularea in z3 si pana in z7.Probabil ca ar trebui sa fac HSG in zilele 7 sau 8 ca sa nu fie nici o problema.
Poate ma ajutati voi cu sfaturile voastre.
Ellyshor spune:
Motanul
Bine ai venit la noi iubita, dar sper ca nu ai de gand sa stai prea mult!
Stimularea, intr-adevar, este optim sa se faca dupa ce in prealabil ai o idee despre profilul tau hormonal: progesteron, estradiol, testosteron, prolactina, FSH, LH...si altti hormoni care au rol in procesul ovulatiei.
Referitor la HSG, nu cred ca e indicat sa faci simultan cu stimularea. Unii medici chiar recomanda protectie in luna in care ai facut HSG-ul.
Eu stiu ca e mai bine intai sa verifici trompele si abia apoi sa faci stimularea, ca sa stii sigur ca singura problema este cea a ovulatiei.
Poooop gras si sper sa fie bine!
Ellyshor spune:
Motanel, dc iti e teama ca ovulezi pana te duci la monitorizare...presteaza mamaaaaaa
Fetelorrrrrrrrrr!!!
Azi e ziua mea!
26 de primaveri...au trecut ca vantul si ca gandul!
Anul asta trebuie sa vina si bb ca e timpul lui. Ai auzit babyboom???!!! Gata nu mai beneficiezi de nicio amanare....prea m-ai dus cu vorba pana acum!!!!
Va fac cinste cu multiii pupiciii...ici ici si 'colea....si va imbratisez tare tare!