Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Chiar ma ingrijorasem galli, nu mai dadeai nici un semn.
Eu ma duc maine sa-mi fac Progesteronul seric, desi clar nu s-a spart foliculul.
Ma tot gandesc daca sa incep de acum cu Branca Ursului sau sa stau pana imi trece menstruatia (care trebuie sa vina peste vreo 8 zile).
Sper ca la voi merge mai bine. :)

Pupici.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hei, draga mea, patanii multe.... le gasesti pe aici,http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137355. pe scurt - sambata coafor, aranjat,o nunta, duminica dormitat, ieri, soc -am fost cu c.... in sus... gata.
ai grija, amy, ca branca nu merge combinata cu tot felul de medicamente, ar treb sa intrebi medicul.plus de asta, se ia din z.1, pana in z.10 max, depinde cum ai ovulatia. eu pauza totala.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

buna fetelor!!!

eu sunt in deplasare singurica... singurica..la Iasi....jumatatea mea sta si sufera acasa.. abia astept sa ma reintorc..
eumare noutati nu am,cm-ul se incapataneaza sa apara ...nici macar nu mai tin minte cat mi-a intarziat, de e notat pe undeva .....dar nici nu ma gandesc ca ar fi vreun rezultat...de stim joaca cu testele de sarcina ...

deci nu imi ramane decat sa stau calma

pup

ma bag la nani

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

neataaaaaaa!! va servesc o si sa va mearga bine azi!
ce faceti, pe unde sunteti??? cum va simtiti??
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata

Stiu ca am absenta nemotivata, asa ca stau benevol sa-mi dati cateva la .....
Dar mai intai sa va pupicesc nitel....

Despre mine n-am prea multe de spus.....astept...nu mi se pare ca am simptome in afara de o usoara durere a sfarcurilor, asa cum v-am mai spus de altfel

Galli....iubito, ce viata agitata ai....ultima parte mi-e un pic in ceata......cu ce ai stat in sus? c......?

Lumy....Doamne ajuta sa vina naiba uratul o data, sau daca nu sa nu mai vina pt 1 an....sa stim o treaba clara. Spune-i sa se hotarasca!!!

Amy....de ce nu ai facut echo, ca sa vezi dc s-au spart foliculii sau nu? Bafta multa in continuare!

Sa auzim numai de bine scumpele mele!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Buna dimineatza dragutelor.
Elysor, am facut ecografie intravaginala saptamana trecuta cam asa:
-luni (ziuna a 12-a) cand aveam 2 foliculi pe 1 ovar si 1 pe celalalt si seara am facut un Luveris
- miercuri eco iar, nu s-au spart folicilii
- vineri tot nu se sparsesera
Si teste de ovulatie zilnic, nimic.
Azi am fost sa-mi ia sange pentru Progesteron seryc. Peste 10 zile abia o sa am rezultatul.
Oricum, clar nu s-a spart, daca la ecografii nu s-a vazut si nici la testede le ovulatie.
In rest... nu ma simt prea bine, fosta mea ,,cea mai buna prietena", care s-a cuplat cu sotul meu (fostul de fapt ca deh, prietenii nu te lasa la nevoie :)) ) trebuie sa nasca zilele astea si nu-mi pica deloc bine. O sa le fac niste urari in gand cand o sa se nasca fetita (numai de bine, sa fie fericit si sa aiba si ea o prietena cum am avut-o eu pe mama ei sa ii fure sotul ).
Nu e frumos, dar sunt tare abatuta. :(

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaa
pt sarbatoritele de azi! cred ca elly,nu??
va astept cu
amy, scuze, nu am vazut ca ai scris ieri, dar, ia vino tu incoace la o portie de .vreau sa iti spun ceva: daca s-a ajuns la chestia asta, inseamna ca nu te merita NICI UNUL. cam ceva asemanator am patit si eu.... te rog sa fii cuminte, sa iti vezi de viata ta, daca simti nevoia du-te pana la biserica, spune o rugaciune, tine post, daca doresti, dar NU te mai gandi.e cel mai bun lucru!!!se merita unul pe celalalt,adica, cine se aseamana -se aduna! ai lucruri mai importante de facut, viata ta e mai frumoasa decat a lor!!! crede-ma!
esti o femeie puternica, si iti vei realiza telul propus!
hai, va astept la mic dejun!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Ms galli de incurajare.
Multe fericire, sanatate si bebici frumosi, sanatosi si destepti la toate sarbatoritele !

Pupicei.

_

Mergi la inceput

amy, cu placere, draga mea. hai cu noi aici, sa te mai inveselesti putin:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137636
voi, celelalte, nu veniti la cafea??
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va poooooooooooooop scumpele!
Galli, ma cheama Ionela, dar transfer toate urarile catre sotul si mamica mea, care isi aniverseaza astazi onomastica

Voi ce mai ziceti?
Amy, nu inteleg la ce ai mai facut iubita si progesteronul seric, daca lucrurile erau clare...offfff. Iti doresc multa bafta in cea de-a doua luna de tratament. Nu renunti, nu?

Eu nu am noutati.....saptamana viitoare ar trebui sa vina uratenia.....nu am simptome de nimic....in afara de sani care inca ma dor in zona sfarcurilor....in rest nimic....asa ca, se pare ca si luna asta am ratat intalnirea cu Babyboom...uf, uf.....sa vezi ce i-oi face cand l-oi prinde!

Va poopic dulce....sa aveti o zi frumoasa si petrecere extraordinara!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput