Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Tipele de la farmacie mi-au zis ca e in loc de Pregnyl si ca e pentru spart foliculii. Mai astept zilele astea si miercuri ma duc sa fac analiza de sange sa vad daca a fost sau nu ovulatie. Nu de alta dar l-am stresat si pe sot :)). La treaba zilnic ;).
Pupici.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Mda, nu stiu ce sa zic.

sfatul meu e atunci cand faci stimulare sa faci si monitorizare ecografica, eu una am facut si am vazut evolutia foliculilor in z4-z7-z11-z14....costa dar se merita...
cat despre prestat e recomandat o zi da una ba... ca sa aiba timp de refacere gigei ...

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata dragele mele stimulicioase...sper ca nu va suparati ca va zic asa

Referitor la ultimele discutii si eu stiu doar de Pregnyl si Ovitrelle ca sprag foliculii...dar poate nu stiu eu bine.
Oricum, dupa farmaciste sa nu va mai luati, pt ca eu cand am cautat Pregnyl in Craiova, vreo 2 mi-au zis sa iau Gonal, ca e acelasi lucru....asa ca...asta spune tot despre pregatirea lor.

Voiam sa va intreb ceva pe cele care ati facut stimulare, ca eu sunt la prima luna si nu stiu cum sa interpretez actualele simptome
Eu iau utro de vreo 5 luni cred si de cand iau, cu sanii chiar nu am mai avut nicio treaba....adik nu ma dor deloc, nici la ovulatie, nici inainte de cm ...nu mi se mai intareau, nu ma dureau...nu aveam chiar nimic.

Ei... acum de 2 zile, cam de la ovulatie simt sfarcurile foarte sensibile si dureroase. Este de la clomifen? Voi ce ziceti?
Va poopicesc dulce dulce, sa aveti un weekend minunat scumpelor!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motanul spune:

Dragele mele am o veste mare sava dau!Baby-boom a sosit la mine!

Da de trei ori da,sunt insarcinata!
N-a mai fost nevoie sa fac nici Hsg nici stimulare cu ajutorul Bunului
Dzeu!!!Este o surpriza imensa inca nu-mi vine sa cred!

Draga Ellyshor urarea ta a fost din toata inima,de aceea iti tin pumnii stransi sa reusesti de luna aceasta si sa mergem impreuna la gravidute!

Va urez tuturor multa bafta si va astept cat mai curand la gtavidutze!

Mii de pupici,dragele mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

motanele, mituca blanda, felicitaaaaaaaaaaaari! din tot sufletul!!
si daca tot ai spus de 3 ori da, poate sunt tripleti,mai stii??!!
sanatate multa si sarcina usoara!! asta da veste!
voi celelalte,ce faceti?
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Eu...teste de ovulatie, evident negative. mai incercam si maine. :(
Felicitari proaspetei insarcinate :)

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Motanelllllll
FELICITARI!!!!!!!!!
Vezi ca se poate???Sa iti ajute DD sa ai o sarcina usoara si un sanatos, norocos si frumos!

Va pooopicccccccc dulce!
Galliiii

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

buna fete
Sunt si eu in curs de a incepe prima luna de stimulare cu clostilbegyt. Sper sa nu zabovesc prea mult pe acest tratament si sa am rezultate din prima luna..dar cine nu isi doreste asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

mi-am facut singura injectia !!!! nu-mi vine sa cred, sunt tare mandra de mine si nici macar nu a durut

pregnyl de 10000 unitati intr-un ml de apa injectat in Ziua 16 pt un singur folicul de 30 mm (mucoasa uterina de 10 mm)

sper sa fie de bine

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , va invit la !
siema, bine ai venit,, si noi speram sa ai rezultate din prima luna, suntem alaturi de tine!!!
uta, bravo, nu sunt dureroase, si e f normal sa fii mandra de tine!! de altfel, si noi suntem mandre de tine!!
lumy, elly, amy,motanel ce faceti, ce noutati aveti?? o zi buna!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput