Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pai doctorita mea a zis sa fac si progesteroul ca poate nu s-a vazut bine daca s-au spart sau nu, ca vezi doamne aveam vezica plina (zice ea) si apasa nu stiu unde si ... deh, prostii. Acu l-am facut. Pupici si distractie placuta in continuare sarbatoritelor si nu numai. :)

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor ! Sper sa cunteti bine, vesele voioase si foarte nerabdatoare sa vina week-end-ul.
Eu...nu ma simt prea bine. Am niste dureri pe ovarul drept, acolo unde au fost foliculii, de zici ca ma taie cu cutitul. Banuiesc ca se sparg chisturile formate :((.

Pupicei !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele voi cum stati cu mucusul cervical in lunile in care luati stimulare? Ca eu stau prost rau si nici prea multe simptome nu am. Testele de ovulatie raman negative desi am fost la monitorizare si aveam doi foliculi babani...

Nu prea mai trag sperante ca raman gravi nici luna asta...

Mergi la inceput

La mine mucusul e foarte ok in lunile de stimulare, dar la fel ca si tine, desi am folicilii babani, nu se sparg si testele sunt negative (cele de ovulatie).
mai incercam.

Pupici!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

Salutare !
Fetelor am o mica problema,am luat timp de 3 luni clostilbegyt.Luna asta am facut pauza ,acum sunt in a 12 zi a cm si am o scurgere maronie,nu stiu ce poate fi ptr. ca ovulatia o am in z 16-17 stiu asta ca am facut monitorizare , nu stiu ce poate fi.Voi ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna, ryta, nu stiu ce sa iti spun, decat ca, eu am avut o sangerare continua in timpul tratamentului de vreo 2 sapt.... asta e!!.....
de abia s-a oprit, tot cu medicamente.... acum fac pauza....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

ce mai faceti? eu astept sa treaca cele 2 saptamani de la injectie sa vedem daca s-a intamplat

legat de mucus in lunile cu stimulare, inainte sa inccep am citit si eu ca se poate sa se diminueze, asa ca am inceput sa beau mai multa apa decat de obicei in zilelel de dinainte de ovulatie, am baut cam 3 l si de asemeni am baut toata luna suc de grapefruit ( dar nu din concentrat)...am fost foarte surprinsa sa am pina la urma 4 zile de mucus bun, adica albus de ou

am mai citit ca si mucoasa uterina sa poate subtia, depinde de fiecare femeie, asa ca am baut zilnic 2 cani de ceai de frunze de zmeura rosie

cand am mers la monitorizare, in ziua 16 aveam mucoasa de 10.8 mm, doctorul a zis ca perfect....si un folicul urias de 30 mm

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

uta,foliculul urias se va transforma in , super!!!
si eu stau cam rau la acel capitol, dar, ai grija, uta, nici prea mult suc de grapefruit nu e bun, asa am citit...
hai, ca poate dai de baut cat de curand!!!
da, mucoasa uterina se subtiaza, de la stimulare.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor si o saptamana minunata.
Nici o veste, nici un bebe?
Eu astept sa vina uratul cam in 3 zile. :(
Pupici !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Sal tuturor fetelor care il asteapta pe . Eu il astept de 3 ani si nimik..dar stiu ca va veni in curand am credinta ca cel de sus este cu mine .
Am incercat multe luni cu tratamente closty,puregon,pregnyl etc si de fiecare data eram dezamagita, in luna octombrie am trecut si prin laparo dar tot nimic. Acum de 2 luni numai fac nimik nici macar "batranul" duphaston nu vrau sa_l mai iau simt corpul meu " obosit " ,cicluri neregulate total acum stau si ma simt mai bine si psihic ma intelegeti si voi m_am mai relaxat si degajat putin .... acum fac doar reflexo asa ca nu se stie cand se va intampla ....Acum merg pe principiul SE VA INTAMPLA ATUCI CAND TE ASTEPTI MAI PUTIN . Fetelor va tin pumni tuturor !!!! sa fie la toate cu II liniute Va pup

Sunt alaturi de voi
Cris viitoare ....

Mergi la inceput