Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 12
amy2007 spune:
Bun venit Cristina. Pt ce ai facut laparo? :)
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Ellyshor spune:
Buna seara scumpele mele.
Eu nu am noutati inca....saptamana asta trebuie sa vina uratenia...sau nu
Sperante nu prea am....dar pana nu vine cm-ul am cateva. Inca ma dor sanii si burtica a inceput sa ma intepe de cateva zile. Ori e una, ori e alta. Vedem cum va fi pana la urma.
Sper ca voi sunteti toate bine.
Galli, Cris, Amy, Uta, Ryta, Lumy.....sa nu va pierdeti speranta dragele mele. Dumnezeu trebuie sa vada in sufletul nostru dorinta asta mareata....
Va tin la curent saptamana asta cu evolutia mea.
Sa aveti o saptamana excelenta!
Babyboom...vino la mami...acum
cristinaemma spune:
amy , am facut laparo deoarece am avut o extrauterina si atunci mi_au facut si un driling ovarian si au verificat permeabilitatea trompelor...dr mi_au spus ca in 6 luni am mai mari sanse sa reusesc dar... au expirat si nimik. Oricum nu e f dureros si m_am refacut intr_o saptamana, mai greu cu sarcina pierduta era prima mea sarcina si mult asteptata ...der sa dus
Cris...in curand
Lumy_Clt spune:
Bau!!
la mine nimic nou, de ceva zile, nu ma stiu cate , astept sa imi vina cm-ul, sunt un pic mai mult dereglata , dar nici nu ma mira....si nici nu ma agit prea tare....de indata ce imi vine ma apuc de pastilat
pupiceiiiiiiiiiiiiiiiiii
ps
ha ha........tocmai m-am uitat in ticker.....mi-a intarziat vreo 16 zile
http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png
andrasonia spune:
Buna fetelor
Ma primiti si pe mine la voi? Eu in 5 zile incep stimularea cu clostilbegyt (sper ca am scris bine) si daca nu se prinde in 2 luni intru la HSG si am si eu o intrebare pt fetele care au luat pastilute de astea: a avut cineva reactii adeverse?
Sa aveti o zi frumoasa
galliciana spune:
buna, fetelor!!! cristina, andra, bine ati venit!!!!!
sper sa aveti, macar voi, rezultate cat de curand!!!
voi, celelalte, ce faceti?
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Buna dimineata. La mine, asa cum ma asteptam, a sosit uratul. Va rog sa-mi spuneti cum sa iau pastilutele de Branca Ursului: cate pe zi si de cand pana cand.
Pupici si poate voi aveti vesti mai bune.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa
amy, de cate zile ai CM, si in a cata zi ai ovulatia, eventual...
va invit la pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Galli, azi a venit uratul. Ovulatia nu stiu cand ar trebui sa fie ca am un ciclu total neregulat...28,32,31 acum 27...
_
Ellyshor spune:
Fetele....si eu declar astazi Z1. Veni nenorocitul....nu intarzie nicio clipa....de dimineata cum ma trezi...era acolo. Nesimtitulllll!!! M-am saturat de el!!!!!
Incep asadar o noua luna de stimulare, cea de-a doua. Doamne ajuta...sa fie luna iunie cu mai mult noroc!
Va poopic dulce dulce. Amy, imi pare rau ca si pe tine te pocni tot astazi....lasa ca ii aratam noi luna viitoare!
Va pupicesc dulce...sper ca sunteti bine.
Galli, tu ce mai zici scumpa mea? Tot in pauza esti?
Babyboom...vino la mami...acum