Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304
fetelor eu sunt mai tutace-i batista bblushului?k nu am mai auzit de asa ceva,sau poate k in zona mea ii spune altfel!

E pentru desfundat nasucul lui bebe! E un ansamblu de tuburi de plastic care se ataseaza la aspirator si un capat se pune in nasuc! Nu te speria ca nu-ti trage copilul cu totul! Are un sistem prin care presiunea e scazuta si nu are cum sa-l afecteze pe micut! Uneori bebeii plang datorita zgomotului aspiratorului!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaela

Am o nepoticaaaaaaaaaaaaaaa, s-a nascut in jurul orei 17, a avut 2560 gr 48 cm si nota 9.
Dana este bine, s-a dilatat foarte repede, a nascut normal si sunt ok amandoua, nu am apucat sa imi vad nepotica pana cand am plecat eu dar maine ma duc din nou la ea sa ii duc Danei papica si sa imi vad minunatia de nepotics, cumnatul meu mi-a spus ca este foarte frumoasa, are parul brunet si dulce foc.

33 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#

Dana sa-ti traiasca minunea mica! Refacere rapida!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

LauraOana nici al meu nu vorbeste clar! Spune corect cuvinte, dar in rest ...... pasareasca! Are 1 an si 10 luni!
Carla sanatate sotului! Merci de info! Daca iti aduci aminte firma, sa-mi zici te rog!
Bebe Beca nici eu nu pot dechide pozele!
SI eu am terminat cu spalatul si calcatul pentru bebe mic!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

David ieri isi punea pe cap caciulita lui Matei, dar ii venea doar pe varful capului!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alynta, multumesc pentru urari, ii prind bine si sotului, dar cu operatia este socrul. Firma este Galt.
Eu am inceput sa-mi fac lista pentru bagajul de spital, mi se pare complicat pentru ca nu stiu ce temperaturi vor fi atunci, dar in rest pare ok.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

oana du eu ti-am zis ca fi'miu e terorist de mic.Pacat ca nu mai exista "2 si un sfert" ca acolo il angajam

dana mi sa ti traiasca bebelina sa va bucurati de ea si sa creasca mare si frumoasa....

anaela sa ti traiasca nepotica sa va bucurati de ea

poze ioana

http://family.webshots.com/photo/2896310710102095467FuMzWz

DANA 33+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Danamifelicitari pentru bebelina si numai bucurii sa va astepte

Mirutanasol cu cazutul, scarile astea bata le vina...tre sa ai mare grija. Am cumparat halat sexy un pic si gata bagajul..de fapt soacra mi l a oferit si i a cumparat si lui bb niste lucrusoare ca in Ro socrul nu i a dat voie...

Ma m plimbat si azi vreo 2 ore ...sper sa fie ok diseara...sa nu ma apuce iar chestii.

Ely, Maria,Pickyva asteptam cu vesti

NOI
Cristina 35 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Hai si sa nu va mai tin in suspans.Am fost azi cu fi'miu la control.Col inchis si suficient de lung,BB gras 2500 gr si ....am gasit-o si pe anda magda ,cu greu pt ca avea tel inchis dar...as putea sa joc in agent 007.Apropo, daca minti cand esti gravi se intampla ceva?L-am mintit pe nenea de la intrare ca sa-mi permita sa intru in afara orelor de vizita
Anda este foarte bine ,pe mine m-a miunat cat de repede se reface.Statea in pat si cand a chemat-o la spalat a prins o viteza...noroc ca nu sunt radare pe acolo.Va pupa pe toate,operatia a decurs bine,astazi a bagat-o in rezerva si pt ca ieri a stat la reanimare abia astazi ii aducea si printesa langa ea in salon.
Cat a stat ea la spalat a venit mama si sotul ei pe care l-am recunoscut din poze , l-am lasat pe sot sa o astapte si am plecat cu mama ei in cautare de printesa mumoasa pt ca nu puteam pleca de acolo fara sa o vad.Am gasit-o ,e o dulceata.Pt ca la mine in casa nu s-a terminat balamucul am facut doar 2 poze pe care o sa le pun imediat de pot.In schimb l-am rugat pe proaspatul tatic fericit sa le faca poze fetelor si sa ni le puna pe forum.

DANA 33+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ziua buna fetelor!

Mvai dar ce "priza" aveti la scris!!! Nu o sa mai tin pasul cu voi in veci!

Okay, am vazut ca avem tot mai multe albinutze! Felicitari noilor mamici di din partea noastra: Catalina b, baby-first, Magda si Dana_Mi! Va urez din tot sufletul multa sanatate si fericire si sa va bucurati de copilasi inca 100000000+ de ani de acum inainte!

Acum a adormit si bebe Darian. Doarme si papa aproape toata ziua. Cel mai mult insa ii place sa pape noaptea! Azi noapte am reusit sa dorm putin mai mult, cam de la 01:00 la 03:00 si de la 04:00 la 07:30. Ieri a facut si prima baita de acasa si a iesit cu scandal mare s-a prins de marginea scaunelului din vanita si nu mai vroia sa se dezlipeasca de el.

Acum uploadez si niste pozici sa imi cunoasteti si voi comoara!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput