Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
'Neatza!
DanaMi, felicitari pentru Bianca Maria, ma bucur ca totul a mers bine si repede.
Anaela, felicitari pentru nepotica!
Clody, pe Saby nu o sperii cu chestii stupide, de aceea a fost prima oara cand a auzit de bau-bau. O sperii cu lucruri concrete, daca face ceva periculos ii spun ca poate sa cada sau sa-si prinda degetele sau sa se raneasca, depinde de situatie, dar o las sa incerce. Cunostinta aceea normal ca se oftica daca o atac, dar eu nu atac direct, doar ii raspund, pentru ca se crede superioara si de fapt e vai de ea.
Oanaalex, imi pare rau ca trebuie sa faci tratament, dar mai este atat de putin, aproape nu mai conteaza.
Yioanna, e nasol ca te jeneaza consultatia, sugereaza-i si tu sa fie mai bland
.
Dani3lla, esti tare!!! 

Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ioana, stiu ce spui cu cezariana si cat de "doamna" te simti dupa aceea, dar sunt multe femei cu stoluri la cap
. Pozele sunt superbe toate, imi place ca tati are responsabilitati, iar Sara este din ce in ce mai frumoasa.
Miruta, batista bebelusului este excelenta in caz de muci multi, la raceala. In rest nu am folosit nici pompita, nu cred ca e normal sa aiba mereu ceva de scos din nasuc. Imi pare rau pentru genunchi.
Ely, multumesc, am adormit inaintea sotului
.
Cris_82, 

Maria, cum te mai simti?
Carla,
s.33
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Uraaaa, socrul meu este la salon si maine il luam acasa !
Carla,
s.33
Picky_toto spune:
Neata fetele,
Beca pe mine m-ai dat gata cu pozele...Sara si Rebeca sunt foarte dragalase...se vede ca surioara cea mare e topita dupa surioara cea mica
...
...de abia astept sa o vad si eu pe scumpa mea ![]()
Carla super faza cu Saby si secretara, e bine ca o inveti sa nu se sperie de bau-bau...nota 10 ptr tine
...apropo, ce mai zice Saby de viitoarea ei surioara Lary??? O astepata? mai pupa burtica?![]()
Ely succes azi la eco
, sunt curioasa ce iti zice medicul despre intepaturile pe care le ai jos, ca am inceput sa
le "experimentez" si eu si cred ca se datoreaza colului![]()
Maria si de la tine asteptam vesti bune de la doctor...
Roxi, sincer am ramas fara cuvinte cand am citit vestea ta... e foarte trist sa pierzi casa, dar sper din tot sufletul sa se rezolve problema...si sa nu ramaneti fara casa...ma
ptr voi ca totul sa fie bine...sanatate multa tie si lui bebe
Ela sanatate multa micutei...
DanaMi felicitari ptr printesa 
... sanatate multa si refacere rapida ...asteptam vesti de la tine si pozeeeee!!!!![]()
Anaela felicitari ptr nepotica...mai e putin si il vei tine si tu pe bebe in brate 
Yioanna nu te speria ca si sa nasti in sapt 39 e ok, bebe e considerat la termen...asa ca nu trebuie sa te stresezi ptr ca, ai sa vezi totul v-a fi ok 
Lauraoana felicitari ptr uscatorul de rufe...l-ai bombardat rau pe sotul tau de s-a hotarat sa ti-l cumpere
...Ai scapat de grija![]()
Strunfita, nicuratze, kiralina, clody,alexsimatei, dani3ella, cosminica, ramona.p, baby_first, anda_magda, lauraa, aqua, deea, blue, oana_du, cristinamaria, philip, oana_mtv, ramaonaiani si restul fetelor...

si multumesc ptr incurajari !!!!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
39+
Alessia-Stefania
AMR 1 sapt.
Picky_toto spune:
Bebelina mea vad ca nu se grabeste sa il cunosca pe tati si pe mine...ii place la caldurica si basta
.
Ieri au mai fost ceva contractii...posibil un tavaliu fals...iar acum ma simt ok, nu mai am nici o contractie, decat niste intepaturi pe care le simt in interior probabil ca se dilata colul.
Oricum azi-noapte am dormit binisor...doar ca ma deranja amorteala din maini si faptul ca sunt inca umflate si dor...dar in rest ...durerile de spate si de burta au incetat...oare e linistea inainte de furtuna ![]()
....
Diseara merg la ginecolog, sunt curioasa ce imi zice de data asta...si atunci vom vedea ce decizie luam...ca parca nu prea am chef sa imi provoace travaliu numai asa ca nu are el chef de 1 mai sau in weekend sa vina la spital...
..chiar vb azi-dimineata cu sotul si ne gandeam ca daca bebelina nu se grabeste...de ce sa o grabim noi???!!!....Vom vedea...
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
39+
Alessia-Stefania
AMR 1 sapt.
happymum spune:
buna dragi mamici fericite.
felicitari proaspetelor mamici si bebeilor... sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte doar de lucruri bune si frumoase.
am vazut ca deocamdata fetitele sunt la putere... ![]()
clody 
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
CarlaV spune:
Eeeei, e poveste lunga cu Saby si Lary. Da, mai pupa burtica, pune mana pe ea si zice "misca, misca, e mica". Spune "Saby aduce pampers pentru Larisa" (acum zice corect Larisa, nu mai este Aisa).
Cand am spalat hainutele celei mici stia ca "asta e caciulita pentru Larisa, aduce Saby caciulita la Larisa", spune "Larisa are patut nou", "Larisa e mica, mama face Larisa, nu e gata" ![]()
Cand am intrebat-o cum o cheama pe bebe a zis "surioara" ![]()
Carla,
s.33
LauraOana spune:

felicitari danami [red]

bebebeca eu nu pot sa vad pozele
imi spune "this Webshots page is not available right now "..sper sa functioneze mai tirziu!
carla o dulcica micuta ta, mai ales ca eu am o prietena cu un baitel care e cu 1 luna mai mic decit saby..dar el nu vorbeste nimic..adica mai spune "mama" din cind in cind..dar in rest nimic nimic..a fost cu el la dr, si i sa spus ca baiatul pur si simplu nu are chef de vorba, pt ca reuseste si prin gesturi sa se faca inteles
...ma bucur ca socrul tau este bine 
ela 
speram ca reusiti sa o scapati pe diana de raceala
37+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 am o senzatie ciudata..oare ce o fi?nici nush sa va explic ce simt.. |
Poate vine bebe! Am inteles ca mamele au astfel de simtaminte!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
LauraOana, in general baieteii vorbesc mai tarziu decat fetitele, nu cred ca este cazul de mers la doctor decat daca nu vorbeste nimic pana la 2 ani - 2 ani si jumatate. A mea vorbeste continuu, numai gura ei se aude, de la 6 dimineata pana la 11 noaptea, nu stiu ce sa-i mai fac sa ia o pauza
.
Carla,
s.33