Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

miki nu inteleg intrebarea cu pana .

doamna educatoare a lui dennis e din Polonia si zicea ca la magazinele poloneze ar fi branza dulce e impachetata ca si untu .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miha-ha, ti-am scris pe mess. dar nu ma bagi in seama acolo . nu cred ca am magazine poloneze. am gasit unul rusesc si spaniol

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

DANKE MIKI

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu tocmai am terminat de facut checul,acum e la racit.
miki eu fac clatitele la cuptor cu ricotta sau cu branza dulce de la turci.sa stii ca e delicioasa si seamana foarte mult cu cea din romania,cu structura asa perlata.numai sa te uiti sa fie din lapte de vaca,nu de capra sau oaie

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Miha-Osna, multumesc mult. O prietena din Elvetia mi-a spus de ricotta.Acum intrebare Unde o gasesc? la ce magazin? Offf...scuza-mi bombardarea, dar atunci cand imi intra ceva in cap musai sa fac

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

doamna educatoare a lui dennis e din Polonia si zicea ca la magazinele poloneze ar fi branza dulce e impachetata ca si untu .

eu am un magazin turcesc sau rusesc aici,ASLAN il cheama,are produse ca acasa:rahat,foi de placinta,muraturi de toate felurile,branza dulce perlata,fructele sunt foarte bune si mult mai ieftine ca la alte magazine,nu zic acuma de exotice dar mere,pere...sambata cand vin rusii e nebunie acolo,abia ai loc sa arunci un ac.eu merg cam lunar,e in celalat capat al orasului,si fara masina cam greu.

Mergi la inceput

ricotta e la REAL,Edeka,NETTO astea mai mari nu la penny si aldi.este la raionul de branzeturi,langa mascarpone.

Mergi la inceput

uite cum mi-au iesit mie clatitele cu ricotta ,la cuptor,salivez numai cand ma gandesc.

Mergi la inceput

Multumesc mult. Am salivat ....

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

si eu vreau clatite
Miki - eu am cump de la REWE , dar daca nu gasesti acolo atunci cum ti-a scris si Osna la real , toom .

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput