Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_specht spune:
miki nu inteleg intrebarea cu pana .
doamna educatoare a lui dennis e din Polonia si zicea ca la magazinele poloneze ar fi branza dulce e impachetata ca si untu .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Miha-ha, ti-am scris pe mess. dar nu ma bagi in seama acolo
. nu cred ca am magazine poloneze. am gasit unul rusesc si spaniol
Miki
mihaela_specht spune:
DANKE MIKI
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
osna spune:
eu tocmai am terminat de facut checul,acum e la racit.
miki eu fac clatitele la cuptor cu ricotta sau cu branza dulce de la turci.sa stii ca e delicioasa si seamana foarte mult cu cea din romania,cu structura asa perlata.numai sa te uiti sa fie din lapte de vaca,nu de capra sau oaie![]()
mamica fluturasului Matei
mikiriki spune:
Miha-Osna, multumesc mult. O prietena din Elvetia mi-a spus de ricotta.Acum intrebare
Unde o gasesc? la ce magazin? Offf...scuza-mi bombardarea, dar atunci cand imi intra ceva in cap musai sa fac ![]()
Miki
osna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht doamna educatoare a lui dennis e din Polonia si zicea ca la magazinele poloneze ar fi branza dulce e impachetata ca si untu . |
eu am un magazin turcesc sau rusesc aici,ASLAN il cheama,are produse ca acasa:rahat,foi de placinta,muraturi de toate felurile,branza dulce perlata,fructele sunt foarte bune si mult mai ieftine ca la alte magazine,nu zic acuma de exotice dar mere,pere...sambata cand vin rusii e nebunie acolo,abia ai loc sa arunci un ac.eu merg cam lunar,e in celalat capat al orasului,si fara masina cam greu.
osna spune:
ricotta e la REAL,Edeka,NETTO astea mai mari nu la penny si aldi.este la raionul de branzeturi,langa mascarpone.
osna spune:
uite cum mi-au iesit mie clatitele cu ricotta ,la cuptor,salivez numai cand ma gandesc.
m0oniik spune:

si eu vreau clatite 

Miki - eu am cump de la REWE , dar daca nu gasesti acolo atunci cum ti-a scris si Osna la real , toom .
Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik