Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti
Raspunsuri - Pagina 13
mikiriki spune:
Monik, iti trimit clatite
. O sa merg imediat la Rewe si Edeka.
Multumesc mult fetelor.
Ma apuc de ``bucatarit`` si daca ies bine le postez in blogul meu
. Clatitele le fac mai tarziu. Acum fac o rulada 
Miki
zuzi.simona spune:
mersi fetele de lamuriri, acu le-am incarcat pe cele mai noi, eu fac de obicei pozele si de aia am putine cu subsemnata
mai fac sapaturi si dupa mai vechi mai tarziu, ca lucrez pe multe fronturi: rufe, mancare si pe aici
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiul11 si eu vreau link-ul ![]() ![]() |
Sio pe PM va rog.
Azi am cumparat de la Aldi Süd un Trampolin de 3 m diametru, aveti ceva experiente cu chestiile astea?
Andrea sare nevoie sa exerseze flic flac. Si cica tine pana la 15o de kile asa ca am de gand sa ma sui pe el. Daca nu mai scriu inseamna ca mi-am rupt gatu
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
zuzi.simona spune:
hai ca nu pricep eu germana dar m-am descurcat sa fac album si acu mai am de vizionat la restu
bagati poze ca eu n-am ajuns la intalnire si nu cunosc decat 3 vitamine
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nu am apucat sa citesc tot din urma, aveti un ritm...
Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa-mi rezolv problema pe care o aveam. Pe de alta parte sunt trista ca mi-au plecat cumnatii azi, as fi vrut sa mai stea. In plus, Maria a facut febra azi noapte si habar nu avem de la ce. Nu s-a mai dus sotul azi la curs, a ramas cu ea. Sper sa-i treaca repede.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
claudia74 spune:
cine m-o pus sa deschid clatitele lui osna ca is beteaga acuma
vine omu obosit si mort de foame de la munca si voi dati pe la nas cu delicatesuri,bey io nu am nici magazine turcesti,nici poloneze, io fac cu quark si merge destul de bine ca pun oo in el, se cam flesteste dar la cuptor se intareste,sa ma risc sa fac scoverzi azi
io cred ca numai Corina intelege ce spun
, draga nu stiu cu big trampolinul ala noi avem din aia mica,deci a ta e din aia cu pereti de plasa,nu stiu sa iti spun prea multe au aici in sat multi copii dar la mine curtea e in panta si nu asi putea pune,cum se simte Andreas
?
Miki trimeti si pe aici ce gatesti ca is rupta'n gura si tu stii ca io fac urat cand mi-e foame ![]()
.
Care ,cine ce a mai pus in album?
Cu Dora am treaba,auzi bre ce faci joci v-ati-ascunselea cu noi,pai la tine in album pui poze cu noi
cum vine asta? ![]()
Iulia la cat timp te tundi meseriaso,vai ce bine iti sta asa tunsa ![]()
.
Deci de Monik numai zic nimic...........asi avea multe,multe de zis dar sper sa stie si ea ce valoare are si exterioara si interioara si sa nu permita nimenui sa bata joc la ea ![]()
.
Osna banatanco esci o frumoasa si Mateiul tau la fel
.
Trischa tu ai poza de expozitie acolo fata cu cositul ierbii 

m-am indragostit de poza aia si de tine din Stuttgart deja ![]()
.
A lui Mariana inca nu l-am vazut,deschid iemdiat.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Clau, am pus Croissantele mai sus
. Rulada e in cuptor. Mai tarziu ma apuc de scoverzi ![]()
Cine nu mai are contul si blogul? Am putin timp pt trimis PM
Miki