Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti
Raspunsuri - Pagina 11
claudia74 spune:
Für Jungle 

.
Monik
,sa numai papi fata opium
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Für Jungle ![]() ![]() .Monik ,sa numai papi fata opium INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Nu mai gata , a ajuns ieri ca am umplut bebe cu Opium

.Azi fac o salata mare cu piept de pui .
Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mihaela_specht spune:
buna dimineata 
imi trimiteti si mie linkul cu albumul
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
zuzi.simona spune:
buna dimineata, eu inca dorm dar a trebuit sa cobor in ecluza de am luat masina la bord si is treaza de la 7 
ce link, ce poze, is in ceata, luminati-ma si pe mine!
pozitia: frankfurt
e frig si mi-e foame, cred c-o sa ma bag in pat sa-mi treaca de amandoua...
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
osna spune:
hallo si de la noi.am facut bagajul pentru maine si acum trebuie sa ma pun sa fac un chec cu muss de mar si cateva baghete de paine,asa am promis![]()
la noi e frumos,avem 12 grade afara.am uitat gemurile la bucatarie deschise peste noapte si e chiar placut in zona.
intru mai tarziu sa va arat creatiile daca reusesc.
va pupacesc!
mamica fluturasului Matei
mikiriki spune:
Simona e in curs de uploadat poze ![]()
Miha-ha, tu ce pana mea
faci?
Ioana-Puiul, daca ai nelamuriri ma poti accesa pe mess
Mihaela-Osna, am o intrebare culinara pt. tine. Vreau sa fac niste clatite la cuptor ( reteta e de pe blogul prietenei mele). Ieri a cautat neamtzu kuh käse si nu a gasit nicaieri. De unde iau branza dulce? Sa ma risc cu turcii? M-am gandit la mascarpone, dar e prea untos si nu merge. Clatitele se fac doar pe o parte in tigaie, iar apoi se umplu cu crema de branza si se pun la cuptor. Mi-ar trebui o umplutura care sa reziste in cuptor. Sper ca te-am lamurit.Multumesc 
Miki