Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti
Raspunsuri - Pagina 10
trischa spune:
Buna dimineata, va dau

,ca vad ca ati tras cu berea aseara.
La noi ploua si e frig dar cum asta nu-i ceva nou,trecem peste.mie imi cad ochii de somn,am dormit ca vai de mine.a venit copila azi-noapte la noi in pat si credea ca e pe tarlaua ei.s-a intins ca o placinta cu pretentii,asa ca am ajuns sa dorm cu capul pe noptiera.
O zi frumoasa,sanatate si soare va doresc!
noiembrie spune:
Trischa , se vede treaba , ca trebuie sa recuperezi la capitolul somn!Dar lasa ca mergeti in Romania .....![]()
TI-am spus cum doarme Matei ...linga patul meu si cu mine de mana ....
Stiu ca nu e bine , dar deocamdata....
Poate prinzi astazi un pic de timp , si recuperezi ...sau la noapte![]()
Si aici e vreme urata , si asta nu ar fi nimic , ca nu-i soare , dar este atit de frig....brrrrrr!
Merg sa-l pregatesc pe Matei de gradi , dar ..revin!
Va doresc o zi frumoasa!
claudia74 spune:
Multam de cafea 
io inca nu am luat nici o sorbitura din a mea,m-am trezit cu o durere de gat
o beau insa repede ca plec la munca 

ce gagix am vazut ieri in album 

una si una toate vitamine,bravos fetelor ca ati fost de acord sa facem album zusammen, Codruta,Simona,Corina,Angiu,Alexandra,Mira,Mirilut,Celesta,Didialex,Mihaelele, mai 2,Ceska,Ioana (Puiul),Claudiile in afara de Kaiuda care m-a dat deja pe spate
, cine mai e? trimiteti poze,poate am si eu timp dupa masa sa pun.
Miki unde palaria mea ai gasit berica mea 

ca parca ar merge mai bine ca si cafeaua ![]()
Va las sa-l trezesc pe Andi.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Corina si Claudia sunteti in lista,acu fug........
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Noch was.......immer was, fetelor bagati linkul cu albumul la semnatura si in bloq haideti sa mai scriem cate ceva ok?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:

Buna dimineata tuturor, sa aveti o zi minunata si cu multa caldura in suflete ca afara slabe sanse.
La noi dimineata era 5-6 gr.brr
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Sa te incalzesti Ioana
pfuia si mie mi-au inghetat efectiv mainile afara,e ceata zici ca e noiembrie (nu Codruta) :

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
m0oniik spune:
Neatza si de la noi 

Nici eu nu prea am dormit , daca va zic ce toanta am fost ieri 
, merit sa dati cu rosii dupa mine . Deci sotu cu copilul a avut chef sa manance macaroane cu pesmet , eu toanta nu am mancat cu pesmet ce cu mac , peste o jumate de ora am crezut ca zboara bebe din burtica , pe langa meciul de fotbal american , si burta se intarea incontinu ,imi venea deja sa plang 
de proasta ce am fost , nu m-am gandit deloc ca macul nu e bine la bebe 

, a fost o invatatura de minte .
Mariana - cu epilatul eu ma epilez pe picioare cu aparatul , la bikini inainte ma faceam cu ceara , dar de cand sunt insarcinata nimeni nu vrea sa ma mai faca ,deci a ramas crema , dar nici aia nu prea mai merge cu burtica asta , asa ca folosim lama si onglinda ![]()
( pana ma epilezi transpir de vreo 3 ori , si ma ia aproape 1 ora
) .Pretul la bikini normal e de 10 € , dar depinde cat par ai ca atunci e 20 € ( asa-i la noi ) .
Claudia74 - fa te bine
si te astept ca nasa 
.Spor la lucru .
Am vazut toate pozele , toti sunteti 

Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik