Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata, va dau,ca vad ca ati tras cu berea aseara.
La noi ploua si e frig dar cum asta nu-i ceva nou,trecem peste.mie imi cad ochii de somn,am dormit ca vai de mine.a venit copila azi-noapte la noi in pat si credea ca e pe tarlaua ei.s-a intins ca o placinta cu pretentii,asa ca am ajuns sa dorm cu capul pe noptiera.
O zi frumoasa,sanatate si soare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Trischa , se vede treaba , ca trebuie sa recuperezi la capitolul somn!Dar lasa ca mergeti in Romania .....
TI-am spus cum doarme Matei ...linga patul meu si cu mine de mana ....Stiu ca nu e bine , dar deocamdata....
Poate prinzi astazi un pic de timp , si recuperezi ...sau la noapte
Si aici e vreme urata , si asta nu ar fi nimic , ca nu-i soare , dar este atit de frig....brrrrrr!
Merg sa-l pregatesc pe Matei de gradi , dar ..revin!
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Am uitat...Pentru toate fetele dragutele-vitamine romanesti de Germanika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Multam de cafea io inca nu am luat nici o sorbitura din a mea,m-am trezit cu o durere de gat o beau insa repede ca plec la munca
ce gagix am vazut ieri in album una si una toate vitamine,bravos fetelor ca ati fost de acord sa facem album zusammen, Codruta,Simona,Corina,Angiu,Alexandra,Mira,Mirilut,Celesta,Didialex,Mihaelele, mai 2,Ceska,Ioana (Puiul),Claudiile in afara de Kaiuda care m-a dat deja pe spate , cine mai e? trimiteti poze,poate am si eu timp dupa masa sa pun.
Miki unde palaria mea ai gasit berica mea ca parca ar merge mai bine ca si cafeaua
Va las sa-l trezesc pe Andi.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Corina si Claudia sunteti in lista,acu fug........

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Noch was.......immer was, fetelor bagati linkul cu albumul la semnatura si in bloq haideti sa mai scriem cate ceva ok?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata tuturor, sa aveti o zi minunata si cu multa caldura in suflete ca afara slabe sanse.

La noi dimineata era 5-6 gr.brr

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Sa te incalzesti Ioana pfuia si mie mi-au inghetat efectiv mainile afara,e ceata zici ca e noiembrie (nu Codruta) :

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si ca sa fiu in ton

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza si de la noi
Nici eu nu prea am dormit , daca va zic ce toanta am fost ieri , merit sa dati cu rosii dupa mine . Deci sotu cu copilul a avut chef sa manance macaroane cu pesmet , eu toanta nu am mancat cu pesmet ce cu mac , peste o jumate de ora am crezut ca zboara bebe din burtica , pe langa meciul de fotbal american , si burta se intarea incontinu ,imi venea deja sa plang de proasta ce am fost , nu m-am gandit deloc ca macul nu e bine la bebe , a fost o invatatura de minte .

Mariana - cu epilatul eu ma epilez pe picioare cu aparatul , la bikini inainte ma faceam cu ceara , dar de cand sunt insarcinata nimeni nu vrea sa ma mai faca ,deci a ramas crema , dar nici aia nu prea mai merge cu burtica asta , asa ca folosim lama si onglinda ( pana ma epilezi transpir de vreo 3 ori , si ma ia aproape 1 ora) .Pretul la bikini normal e de 10 € , dar depinde cat par ai ca atunci e 20 € ( asa-i la noi ) .

Claudia74 - fa te bine si te astept ca nasa .Spor la lucru .

Am vazut toate pozele , toti sunteti

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput