MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

andanii, ..
ce sa fac?! spun adevarul, ca saptamina trecuta m-am fofilat sperind sa dau jos si macar sa ramin la aceeasi greutate, dar purcelusa din mine a stricat toate planurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

oare cum a fost azi la intalnirea cu Monti? a ajuns cineva pe acolo?

astept sa se faca joi, sa cumpar cartea, sa o rasfoiesc, poate se mai prind niste obiceiuri alimentare bune de mine.

raportez meniu fix respectat intocmai: branza cu ridichi, regulamentar 2 pere, apoi piept pui gratar cu salata verde si mai pe seara va fi ciorba de vacuta, fara cartofi si poate 1-2 pumni capsune. Mi se pare mie sau e cam multa mancare? Sau e bine cantitativ vorbind?

Azi sper sa ajung la sala ca marea m-a scos de tot din ritm. Am fost la sala de fitness de la hotel dar n-am avut putere sa ma prind de niciun aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

deci n-o sa ma credeti!!! Am uitat sa merg la maretul seminar!!!

Sa dezvolt ca eram pe bicicleta, dar am fost atat de socata ca am uitat ca a trebuit sa va spun pe loc! Deci nu pot sa cred, azi am fost ca o floare la shopping si mi-a iesit cu totul din cap. Ieri ar fi trebuit sa am un examen si mi l-au mutat joi si sunt sigura ca din cauza asta am uitat de seminarul cu montignac. Bine macar ca abia joi iese cartea ca ma si ofticam rau de tot sa pierd si cartea. Oricum sunt dezamagita ca am uitat

Gata, ma duc sa sa fac un dus ca am deja o ora de cand asud pe-aici

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

androix, si eu ma bazam pe comentariile tale calde, de la fata locului. si-am vazut la TV ca erau multe scaune libere, deci locuri au fost. acum ultima salvare ramane cartea, desi nu cred ca va aduce multe noutati fata de ce stim deja.

Mergi la inceput

Ma faci sa-mi para si mai rau daca au fost si o gramada de locuri libere...
Nici eu nu cred ca aduce noutati. O cumpar pentru motivare, asta era motivul pentru care vroiam sa ajung si la seminar. Nu cred ca mi s-a intamplat vreodata sa fiu atat de cu capul in nori. Am mai uitat sa fac lucruri, dar sa spun ca merg intr-un loc, sa-mi fixez data in minte si sa nu ajung nu am mai patit. Bine ca nu am apucat sa vorbesc cu nimeni pe-aici ca ma mai faceam si de kko cu explicatia asta cam usoara ca am uitat

SPRING SALE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata silfidelor!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Alinasa fie!
Ymca,parerea mea este ca mananci foarte bine,nu e mult deloc!
Andreea si eu care ma uitam prin sala dupa tine la nenea Monti!Eu cred ca astia de la Felicia au citit subiectul nostru si s-au inspirat!Una din redactori zicea ca n-a tinut pana acum,or sa tina ele de acum incolo bla bla bla,parea ca nu stiau nimic de dieta asta pana acum!In fine...
Ieri am fost o nesimtitaam fost prin miniprix,mi-am cumparat cate ceva si por'ma m-am oprit la KFC cu o colega,am mancat crispi strips cu salata aia de varza a lor!Huoo pentru mine!
Azi vesnicul iaurt cu vesnica felie de paine,la pranz chiftele de pui cu ridichi si castraveti,o para si diseara fac fasole verde cu pui!
Dupa ce vin din concediu,la 1 iunie imi fac abonament la aquagym!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

aseara toata lumea de la Antena spunea ca se mentine numai cu Monti...soacra mea tine momentan oshawa, pentru ca vrea o detoxifiere, curatare, etc...dar i-am tot vorbit despre motignac (pe care il are tras la xerox in camara) si a vazut ieri si reportajele asa ca acum e si ea curioasa.

sper din toata inima sa o motivez si sa inceapa si ea (ea se tot agita cu dieta daneza, cu scarsdale si alte tampenii care nici macar n-o slabesc cat e lauda, dar isi mai si revine rapid la greutatea initiala) ...mi-ar fi atat de simplu, pentru ca ea ar gati si eu as profita. si la final e win-win pentru ca slabim amandoua

azi am iar branza cu ridichi, piept pui gratar dar il voi manca cu niste turte de faina integrala (furate de la cura oshawa) pentru ca mi-e pofta de paine, seara ciorbita de vacute si 2-3 pumni capsune. Azi e sala, nu stiu daca va fi abdomene si picioare, aerobic dance sau tae-bo. Depinde de ora la care ajung acolo si cat imi permit sa stau.

androix, mie mi s-a intamplat in ultima vreme destul de des treaba asta...adica imi fixez in minte data, ma gandesc la eveniment pana cu 12-24 de ore inainte, si in ziua cu pricina fac cu totul altceva. Des insemnand de vreo 3 ori in ultimele 6 luni, deci nu esti singura.

sanse ai fost? la cat de putin intri aici, sunt slabe sanse sa fi avut timp sa ajungi acolo...

valentinag, multumesc. deci daca e bine cantitativ, voi continua asa. unde te inscrii la aquagym? si cand pleci in concediu? final de mai? unde?

anca, ai invatat procedurile? nu mai intri deloc?

Mergi la inceput

Eu sunt foarte sucarita: cantarul meu arata cu 2kg mai mult decat saptamana trecuta. Ori trebuie sa-mi vina si mie rusii, ori sa fie de la miscare, ori nu stiu. Dar mi se pare enorm 2 kg. Am schimbat bateriile la cantar tot asa arata. Si de mancat am mancat conform, nu am avut abateri semnificative...

SPRING SALE!!!

Mergi la inceput

androix, nasol...eu ma gandeam sa ma reintorc spasita la cantarul mecanic. parca am mai multa incredere in el. la asta al meu schimb baterii, il pozitionez cum numai eu stiu, urc conform indicatiilor, stau cu talpile goale si uscate acolo unde trebuie si tot ciudatenii arata. asa ca poate traditionalul mecanic isi face treaba mai bine.

Mergi la inceput