MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata
Haideti la daca nu ati baut inca.

Vali, deci nimic nou de la conferinta? Unde mergeti in concediu?

Androix, cred ca e ceva in aer . Azi in sfarsit am inceput sa revin la greutatea de saptamana trecuta .

Ymca, iti tin pumnii sa devina socrela adepta lui Monti

Sper sa nu uit sa cumpar si eu cartea maine.

Ieri am papat asa:
P:o cutie de branza fagaras cu rosii si ardei
C: brocoli cu ulei de masline si sare
Gustare: patru bomboane de ciocolata nemonti dar foarte gustoase

Meniul de azi:
MD: ciuperci pane cu rosii si catsraveti
P: spaghete integrale cu sos de rosii si ciuperci
C: brocoli sau fructe

Ciupercile pane le-am facut cu un amestec de tarate si faina integrala in proportie de 2:1. Este ok? Voi cu ce faina faceti pane? Fac foarte rar dar aveam ciuperci pleurotus si n-am stiut ce sa fac cu ele.

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pe 27 mai plec in concediu,la Viena,abia astept
Ymca,la casavictor vreau sa ma duc la aguagym,e relativ aproape de mine,nu costa foarte mult si oricum,trebuie s-o iau incet cu discopatia mea,nici nu poate fi vorba de sala!Si sincer,oricum nu ma duceam,cand le vad acolo pe toate slabanoagele si eu sa fiu singura elefantica,ma ia depresia si mai rau!Asa ca imi vad de treaba mea!
Andreea,sa sti ca poate sa fie si de la retentia de apa,sau de la sport,daca te-ai apucat sa faci mult,poate sa-ti dea variatii de greutate!nu mai bine de mine care nu m-am mai cantarit de-o luna,ca nu gasesc baterie de care imi trebuie la cantarCum te-ai procopsit un avertisment rosu???
Puisorule,eu din reportaj n-am inteles sa fi zis cea nou,ca na,principiul e acelasi!Daca oi gasi imi iau si eu cartea maine,desi o am si pe aia veche,care e mai stricta oricum decat ce am inteles ca zice mai nou!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si cantarul meu e nebun ... dupa ce ma intorc de la lucru mancata si bauta am mai putin decat dimineata gol goluta
nici nu ma mai cantaresc ....

asa spuneau cei de la antena ??? ... ca se mentin cu monti???? .... da... clar si eu sunt de aceeasi parere... v-am mai spus-o ... pentru ca sa slabesc trebuie sa tin un monti mai restrictiv si cantitati mici de mancare ... monti normal ma mentine , sunt ok combinatiile sa le fac pentru a ma mentine , ca sa slabesc nu pot sa mananc oricat chiar daca e combinatia corecta sper ca ati inteles , am scris cam intortocheat

va pupez ... abia astept maine cartea

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Pe 27 mai plec in concediu,la Viena,abia astept
Ymca,la casavictor vreau sa ma duc la aguagym,e relativ aproape de mine,nu costa foarte mult si oricum,trebuie s-o iau incet cu discopatia mea,nici nu poate fi vorba de sala!Si sincer,oricum nu ma duceam,cand le vad acolo pe toate slabanoagele si eu sa fiu singura elefantica,ma ia depresia si mai rau!Asa ca imi vad de treaba mea!
Andreea,sa sti ca poate sa fie si de la retentia de apa,sau de la sport,daca te-ai apucat sa faci mult,poate sa-ti dea variatii de greutate!nu mai bine de mine care nu m-am mai cantarit de-o luna,ca nu gasesc baterie de care imi trebuie la cantarCum te-ai procopsit un avertisment rosu???
Puisorule,eu din reportaj n-am inteles sa fi zis cea nou,ca na,principiul e acelasi!Daca oi gasi imi iau si eu cartea maine,desi o am si pe aia veche,care e mai stricta oricum decat ce am inteles ca zice mai nou!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

vali deja in concediu ???? ce fain de tineee

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Sa va spun si povestea mea cu cintarele;
acum 3 ani si ceva cind am tinut prima data monti, cintarul pe care il aveam ne arata o anumita greutate. Noi aveam incredre in el pina cind am ajuns la sala si ne-am cintarit...surpriza..cintarul de acasa ne arata mai putin...sotul meu se duce imdeiat si cumpara altul si in timp ce il pregatea sa-i faca viteza la gunoi imi zice: cintarul asta nemernic ne-a mintit ani de zile, de aia ne-am ingrasat asa.....vezi doamne, bietul cintar era vinovat
Buuuuun! Se cumpara un alt cintar, topaim vreun an de zile in fiecare zi pe el, dupa care o lasam mai moale. Incredere maxima in cintar...
In ianuarie ma apuc de masaj si la un moment dat, cum stateam eu bine mersi pe pat, vad un cintar. Ii spun doamnei: e bun contarul? zice : foarte bun, verificat si rasverificat!Ma urc pe cintar si vad ca arata cu 10 kile mai mult decit al meu de acasa....Ii zic ca nu am incredre in el...doamna zice..." din pacate, nu cred ca e stricat". Ies bocind pe usa de la masaj, ma duc direct acasa, intru bocind in casa, sotul scoate comtarul,il muta prin toata casa, nimic, 10 kile mai putin, se duce si cumpara baterii, schimba bateriile, urc din nou pe el, tot 10 kg mai putin. Nu-mi spune nimic si a doua zi apare cu un contar nou. Ma urc pe el si ce credeti? cintarul de la masaj era bun!!!!!!!
Acuma, fac doua cintariri, si acasa si la sala, dar ma gindesc cu groaza cind naiba o sa trebuiasca sa il schimb ca la fiecare achizitie sar niste milioane din buzunar...
Si acum sa-l laud putin pe sotul meu: a inceput monti la o saptamina dupa mine, adica pe 23 februarie si are deja date jos 10 kg , iar eu, doar 7! Cind am fost in concediu de Paste, eu am bagat in mine toate prostiile, el...se uita lung la piine si o dadea deoparte...am iesit duminica in oras, eu mi-am aplicat o portie de papanasi, el si-a luat 5 mititei pe care i-a mincat goi, nici mustar nu a vrut....ii mai este pofta de cite o bere si daca bea un pahar, mama ce mustrari de constiinta are....Aseara se plingea ca apa si merele il ingrasa ca el nu mai da jos! Mai are oleaca si daca nu ma pun pe treaba avem aceeasi greutate si atunci sa vezi depresie pe mine ca si asa asta noapte am visat ca o cunostinta, respectiv barbat de 1.90 si 100 kg, discutind de masina cu care sa mergem impreuna in concediu mi-a zs ca nu incapem, ca eu sint cit el de mare . Dimineata cind m-am trezit m-am bucurat ca a fost doar vis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tu ai visat, dar mie mi s-a spus in fata: un coleg si prieten de-al sotului a venit o data pe la noi si cum nu ma mai vazuse de mult, m-a masurat din cap pana in picioare si a spus afectat: "frateeeee, trebuie neaparat sa fac ceva! Mai am putin si ajung cat tine!!!"

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Tu ai visat, dar mie mi s-a spus in fata: un coleg si prieten de-al sotului a venit o data pe la noi si cum nu ma mai vazuse de mult, m-a masurat din cap pana in picioare si a spus afectat: "frateeeee, trebuie neaparat sa fac ceva! Mai am putin si ajung cat tine!!!"

SPRING SALE!!!

de bine sau de rau ????
io nu m-am prins batuta-n cap sunt

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cat mine de mare adica si era vadit ingrijorat. Vorba Mirandei in sex and the city: eu tocmai nascusem de cateva luni dar el nu avea nici o scuza. Cert e ca departe de adevar nu a fost intrucat si in zilele noastre il fac binisor la cantar la colacei nu mai zic

SPRING SALE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana,deja in concediu,ca eu sunt conditionata de concediul sotului!Si cum el anul asta are acum in mai concediu si mai are in semtembrie vreo 5 zile,ce sa fac..acum ma duc!Nu ca-mi pare rau!
Elflo,foarte tare sotul tau!Spune-i felicitari din partea mea!Asa ambitie imi doresc si eu!
Auziti,parca monti zicea ca putem sa mancam capsuni dupa masa nu?Ca tocmai ce am mancat 2 pumni,mari,copti,aromati,miroase in tot biroul a capsuni!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput