MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 10
ymca spune:
valentina,capsuni dupa masa adica imediat dupa? sau dupa cele 3 ore de stationat? eu mananc numai la 3 ore, orice fruct, nu ma abtin de la niciunul, nici chiar de la banane pentru ca oricum mi-e pofta rar de ele; dar atat mi-ar mai lipsi, sa-mi bag in creier ca am interdictie la vreun fruct, ca numai din ala as . dar imediat dupa masa, nici un fruct; poate sa-mi zica si mama lui Monti sa mananc, ca eu nu bag nimic in gura. am zis!
androix,
Androix spune:
Ymca, capsuni e voie dupa masa, nu zice ma-sa zice chiar el insusi in persoana Capsuni si zmeura, sunt singurele care nu fermenteaza asa de rau si nu interfereaza cu restul mancarii.
M-am linistit: au venit rusii! Cantarul nu e nebun.
Altceva vreau sa va intreb. Si data trecuta cand am facut sport regulat am avut aceeasi problema care a atarnat si ea destul de greu atunci cand am renuntat la sport. La vreo 2 ore dupa ce termin cu aerobicul si cu bicileta ma ia o foame de-mi vine sa mananc frigiderul nemestecat. Voi patiti la fel? Cum faceti sa nu mancati mult, sau care e faza, cine stie cum si ce trebuie mancat dupa antrenament? SI la cat timp?
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
androix la noi la sala e moda ca la plecare sa primesti un mar .... mar care e cel mai bun mar de pe pamant , intodeauna cade atata de bine ... si nu stiu cum da ma linistesc si chiar acasa ma mai ia foamea putin mai mananc niste samburi de nuca sau alune si e ok .... se obisnuieste organismul , stomacul , inceputul e greu ....
CEL MAI indicat este sa nu mananci dupa antrenament (asa mi-au zis mie fetele instructoare de la sala ) decat fructe sau o cana de lapte , niste samburi chiar e ok
abia astept sa cumpar maine revista felicia cu cartea lui nenea Monti... am rugat-o pe doamna de la chioscul unde cumpar Britanica, 100 Personalitati, Enciclopedia Disney si Adevarul cu cartea (ati observat cate cumpar saptamanal ), sa-mi retina maine si o revista Felicia ... am inteles ca e alb negru si varianta color va aparea in librarii peste cateva luni
ce sa va mai spun nu stiu
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
latrishia spune:
Andronix, e normal, si mie mi e foame. Trebuie sa mananci ceva cu o ora inainte si la 2 ore dupa ceva proteine, muschii se hranesc cu proteine. Eu mananc fructe inainte.
Stau si eu p aici chitic, va citesc si ma amuz.
Pupici
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
sanse spune:
Intru si eu repejor...
La intalnirea cu Monty nu am fost pentru ca nu am avut cum sa ajung...daca era sambata sau duminica cu siguranta mergeam.
Am avut si eu un minus de 8-900grame dar au venit rusii si cantaresc tot 70kg.
Sper ca dupa ce trec sa dispara si plusul...
Si eu slabesc doar cu restrictii mai mari .Daca tin Monty normal cu cantitati maricele de papa doar ma amentin.
Trebuie sa fac putin efort...
De data asta nu mai pap fructe si nici branza la masa de carne....vreau sa vad daca se misca ceva...
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE -Nu mai sunt de mult valabile
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
ymca spune:
aha, v-am prins...mie nu mi-e foame dupa sala.
deci, mananc proteina cu minim 1 ora inainte ( de obicei cu 2-3 ore inainte) si dupa ce depun efort la sala (eu transpir foarte mult) imi este sete de mor, imi simt picioarele usoare si putin tremurande, o stare de beatitudine care se transforma extrem de rapid intr-o senzatie acuta de somn. si-ajung acasa bleaga, lesinata, beau o apa si ma culc printre copii.
dar asa stiu si eu: mancat inainte cu 1 ora de preferat proteina, efort, dupa care asteptat iar 1-2 ore si mancat nu retin daca tot proteina dar oricum ceva usor.
melany72 spune:
Alina, merci de cafea.
Vin si eu dupa o absenta ca am avut ieri treburi in deplasare.Ma pregatesc sufleteste sa mut mobila prin casa ca azi vine aparatul de sport!!!
Va pup pe toate tareee.Poate gasesc si eu revista.
andanii spune:
trebuie sa scot biciul la voi ...ce faceti ???? pe unde umblati ??? in frigidere ?????
adunareaaaaa ... mobilizareeeaaaaa ... vine vara ... n-am zis ca raportam zilnic , scriem aici ca sa nu mancam ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
ymca spune:
alinam, mie da-mi una mare ca-s cam adormita!
sunt fericita posesoare a unei buc de carte Montignac. mi-a scos-o nenea de sub taraba, asta dupa ce mi-a zis ca a avut 10 exemplare dar s-au dat toate. i-am zis ca ma simt ca-n perioada prohibitiei...parca eram la cumparat whisky de contrabanda.
am fost la sala ieri noapte si am dormit cam putin.
azi meniul deja traditional:
branza cu ridichi
piept pui la gratar fara nimic ca n-am nimic la mine
ciorba de vacuta fara cartofi
si am 2 pere la mine.
au adus astia la sala un cantar nou, performant, care masoara si inaltimea si am patit-o ca elflo...adica n-as vrea sa va spun cat imi arata cantarul asta fata de cel de-acasa pentru ca diferenta este extrem de demotivanta. voi raporta dupa cel de-acasa dar voi tine un ochi si pe asta performant.