MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

UAU ce fainn ... si cum e cartea ????
merg si eu pe la 12 dupa ea ... normal ca tot de sub taraba o voi primi ... am pile ... din pacate inca functioneaza treaba asta

in rest ce sa va spun ... am fost la sala aseara , doamne ce bine e cand ma tin de sala , ma simt alt om .... sper sa reusesc sa dezmortesc si eu cantarul ala ca deja ma disperaaaaa
sper ca luni o sa raportez o scadere , ca de nu il arunc pe geam

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

e color cartea!

are niste capitole dedicate hranei copiilor, alimentatie si sport si e un capitol la care m-am blocat acum "Pentru femeile care depun eforturi sa slabeasca"

deci aduce ceva noutati, pe langa fazele I si II pe care le descrie si cred ca sunt la fel.

Mergi la inceput

eu auzisem ca e alb negru si varianta color va aparea in librarii ... o da ma bucur ca-i color ... abia astept sa merg sa o iau

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu nu am gasit cartea

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Azi:
vesnicul lapte cu paine
ridichi cu branza
diseara imi fac piept de pui la gratar cu salata si cred c-o sa mananc si o bucatica de crap fript,ca tocmai mi-a adus colega mea unu de 2 kile,doar n-o manca restul lumii si eu sa ma uit lung.
Ymca,chiar sa te uiti te rog,sa vezi ce e diferit de cea veche,desi eu cred ca el s-a mai adaptat un pic,in sensul ca aia veche e mai stricta si mai buna pentru cat am eu de slabit,doar daca mi-ar da si niste vointa!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

COlor, adica coperta e colorata, inauntru nu am vazut poze color, oricum e de calitate, nu se compara dpdv calitativ cu prima carte pe care am luat-o scrisa de monty. Nu am apucat nici macar s-o frunzaresc, poate diseara. Am deja vreo trei carti pe care le rasfoiesc inainte de culcare

La mine rusii au venit in forta, ieri a fost un inceput timid iar azi mi-e teama sa plec de-acasa. Nu am incotro ca am un examen la care trebuie sa ajung. Cantarul nu misca inca inapoi, de obicei dupa o zi doua de cand se instaleaza uritii se misca si cantarul, acum sa vedem. Oricum fata de lista am acum un surplus considerabil asa ca pe luni nu sper decat sa raportez o stagnare fata de lista cu tot sportul meu

Va las ca deja sunt in intarziere, pup

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

am ajuns cu cartea ..... zicea tipa de la care am cumparat ca e nebunie ... de azi dim au intrebat-o 100 persoane daca are cartea bine ca am pile ca altfel nu o apucam

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

salut fetelor!
ma inscriu si eu cu chef de slabit.
nu am apucat cartea,am sunat la redactie si se va edita cu siguranta pt ca au fost multe cereri,iar trebuie sa astept ca si dupa cartea de azi am asteptat,o sa fiu prima la rand,o sa-mi pun sacosa

am 70 kg 1,60 cm,data nasteri 26 nov 1978, si vreau sa slabesc pana la 55 kg
acum trebuie sa ma organizez cu cumparaturile, sa vedem cu ce incep maine,o sa citesc din urma ,sa vedem ce meniu imi fac zilele astea.

Mergi la inceput

bine-ai venit
te pun in tabel ???? stai la noi mai mult ???

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna, am revenit.
Imi cer scuze in fata clasei pentru absenta nemotivata de luni de la raport. DA! RECUNOSC! am vrut sa trisez sistemul! stagnez, deci raman cu porcul asta atarnat care cred ca cere de mancare, ca altfel nu imi explic de ce mi-e foame tot timpul.
Sa va zic intai ce am facut la conferinta cu Monty si dupa aia restul.
Eu eram oricum cam demotivata, nu mai slabeam deloc, eram pe platou, mi se parea ca o cam frec aiurea.
Prezentarea lui a fost f plictisitoare, dar intrebarile fetelor de la final au facut toti banii. In plus mi-am achizitionat cele doua carti, din care una, mai scumpa, vreo 50 RON, are si o gramada de retete si e fff utila. Am descoperit si un super mousse de ciocolata pt faza I pe care nu vi-l dau pana vineri ca sa poftiti si voi la ceva serios, nu la stiksuri, grisine si foietaje.

Asadar, daca gasiti cartea scumpa, eu o recomand pt retete.

Cu ocazia acestui seminar am descoperit ca:
- mai bine cascaval decat branza - din cauza branzei albe, untoase care contine mult zer stagnezi
- un iaurt pe zi e suficient, daca se poate degresat
- avem voie gustari migdale, smochine, sunt chiar recomandate
- avem voie fructe cu IG sub 35 la desert - capsune, zmeura, fructe de padure
- cand ne stabilim un obiectiv el trebuie sa fie realist, adica e posibil ca noi sa credem ca inca suntem grase, dar de fapt organismul isi da seama ca suntem slabe si nu vrea sa se reduca - ce-mi place asta! cred ca toate suntem in aceasta situatie!!.

asa ca eu am taiat telemeaua si am bagat mai mult mozzarella si branza de vaci, am bagat smochine numai la gustare si seara iau cina proteic-lipidica, chiar daca o ora 21,00 sau 22,00. La mine se vede - azi am 60kg, poate luni zic si eu 59

Mergi la inceput