MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 12
ymca spune:
wow, laura ce revenire in forta!
ma gandeam eu ca telemeaua nu e buna, adica stiam ceva de pe vremuri, dar insistam cu ea. dar eu am o problema si cu cascavalul. asa ca voi reveni la branza de vaci 0%. trebuie sa-mi schimb meniul fix si sa-l readaptez.
ce frumos ca ai fost acolo si ca poti sa ne dai ceva detalii.
in cartea de azi, cu revista, apare si o spuma de ciocolata, care cred ca era si in cartea veche. eu oricum nu mi-am facut-o niciodata, pentru ca mai usor se cumpara cioco de la magazin.
vad ca in carte face referire la "adevarata paine integrala montignac" si la pastele integrale care se pot cumpara de pe site-ul lui.
trebuie sa ma pun serios cu burta pe carte si sa respect intocmai nu numai principiile, combinatiile dar si aranjamentele din timpul saptamanii ca eu nu prea eram atenta la treaba asta. adica cate MD protido-glucidice am si cate protido-lipidice.
e bine ca m-am mobilizat din nou, poate mai bine de data asta, ca mobilizata tot am fost, dar mereu mi-am zis ca o abatere nu strica
la_cristescu spune:
Melany - in turcia noi mergem uite aici: www.elaresort.com. e cam scump, dar e prima iesire cu copilul si am ales la recomandarea unor prieteni care fac turcia de vreo 5 ani. am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca daca nu mergem in concediu anul asta o sa dam toti banii pe mancare si prostii si nu ne alegem cu nimic. asa ca, in ciuda crizei, mergem in concediu.
Puisor - de la mine sa nu mai fi invidioasa. acum ma duc de 3 ori pe saptamana si deja sunt dependenta. dar sa stii ca am inlocuit bazinul cu sala, mult cardio, banda, bicicleta stepper si ajung acasa stoarsa. Asa cum zicea si YMCA imi ia cam 2-3 ore, dar am hotarat ca merit si eu, pt sufletul meu, 9 ore pe saptamana. Mi se pare chiar putin
Androix - hamam, adica sauna umeda, la World Class. Mi-am facut abonament pe un an ca sa imi para rau daca nu ma duc, ca m-a costat cam mult.
Crivio - La multi ani tie si baietelului tau care a implinit 10 ani!!
Nikoleta - bine ai venit
Androix spune:
Laura, credeam ca te referi la baie marocana. Aia ar fi super daca s-ar face pe undeva pe la noi.
Multumesc de relatari. Reteta de spuma de cioco e si in cartea de la felicia, nu zice pentru ce faza este, in cartea mea veche de retete scrie despre Frisca Nata ca este SINGURUL desert admis din cand in cand in faza I. La retele din cartea de la felicia nu zice pentru ce faza sunt ceea ce ma supara tare Drept pentru care ma duc sa-mi execut o spuma de ciocoalata in stilul in care o faceam si pana acum adica cu unt
Acum inteleg eu de ce nu va este voua foame, pai voi mergeti la sala cand iesiti de la munci si cand ajungeti acasa stoarse beti apa si va culcati deci solutia este si la mine sa lucrez pe seara, sa vad cum fac ca sa am si loc.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
puisorul spune:
Laura, multumim de impresii. Am cumparat si eu cartea azi dar fara pile si mai era si ora 16. Bine de stiut treaba cu cascavalul mai ales ca azi am mancat o bucatica mica de telemea . Cred ca o sa aveti un concediu superfain ca am auzit numai lucruri bune despre Ela. Din pacate bugetul de anul asta nu ne permite asa ceva si inca cautam variante mai ieftine.
Nikolet, bine ai venit si sper sa ramai cat mai mult cu noi.
Andreea, cum e baia marocana? Chiar sunt curioasa.
Deci scoateti de la naftalina pt ca va anunt ca azi dimineata imi arata cantarul 55 kg adica un minus de 1200 gr. Pana luni se mai schimba lucrurile dar am vrut sa va zic azi sa nu ratez momentul de glorie
Meniul de azi:
MD: fructe de mare cu ulei de masline, usturoi si lamaie
P(pe la ora 17): doua ochiuri, o bucatica de telemea si rosii
C: cioco neagra si ananas
Am vrut sa fac maine torul pufos si cremos dar nu am gasit acasa la parinti fructoza asa ca zic pas. Mai caut si maine dar sanse slabe sa gasesc.
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
rory76 spune:
Oaa, Androix, am intrat pe site-ul tau! ce bijuterii super faci! vreau sa te intreb daca cerceii contin Nichel, ca vreau sa comand cateva perechi si sunt alergica la nichel...mercic!
"Trust no one!"
puisorul spune:
Un pont pt fetele consumatoare de fructoza: pe site-ul redis.ro este fructoza la 1 kg la 9.5 ron cu tot cu taxe postale. Eu tocmai am comandat 2 kg ca mai folosesc si pentru fetita mea.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
valentinag spune:
Neata!
Puisorule,merci,bine de stiut,ca au dadeam 100 si ceva de mii pe juma de kil din mega!Felicitari pentru kile!
Laura,eu la hamam ma gandeam ca e baie din aia cu spuma multa,cu peeling,etc.Io d'aia vreau!
Bun venit nikollet!
V-am zis ca am facut crema de zahar ars cu fructoza si lapte degresat?A fost bunicica,dar totusi e fructoza arsa,nu mai fac!Trebuie sa ma ambitionez neaparat!
Azi asa:
iaurt
piept de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti
paste cu sos de rosii
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
pup fetele toate
azi e vieneriii
sper ca luni sa raportez si eu o scadere
puisorule felicitarile mele ... da tu esti slaba rau deja
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
ymca spune:
neata si de la mine!
puisorul bravo! de 55 de ori bravo! mie deja greutatile astea care incep cu 5 in fata mi se par SF...
am fost ieri la groovy moves si mi-a iesit si mie dansul. si ciudat, dar am plecat de acolo transpirata toata, deci ca efect cardio e bun. pentru tonifiere nu cred ca face mare lucru dar e distractiv.
azi abs, legs si tae bo.
in weekend e fitness, atunci cand dorm fetele la pranz.
laura, ce frumos...turcia e si optiunea noastra pentru anul asta, dar noi vrem sa exploram o zona noua, care nu exista in ofertele agentiilor, si care va fi mai ieftina.
Androix spune:
Puisorul, baia marocana e cam cum spune Valentina, cu peeling. Adica intr-o sauna umeda vine o tantica se dezbraca pana la brau si incepe sa te spele pe tine. Cu apa cat de fierbinte suporti. Incepe sa te dea cu niste smacuri, te freaca bine, te rascheteaza, intre timp te clateste in cateva ape la final te spala cu un sapun natural si daca vrei iti face o masca din ceai sau argila, te da pe urma cu ulei de argan, te mai clateste, daca vrei te spala si pe cap tot cu smacoline d-astea naturale. La final cand iesi de-acolo zici ca zbori, nu mai zic ce piele fina ai... Eu am facut anul trecut in maroc, la zece seara erau vreo 40 de grade afara dar cand am iesit de-acolo infofolita cu un halat de baie super gros mi s-a facut frig instantaneu. Am dormit super bine in noaptea aia
Super pontul cu fructoza la 9.5 ron, e la jumatate de pret aproape. Ia ca o sa comand si eu.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia