MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
andanii spune:
da si ti-o aduce si prin curier direct acasa .... superrrr ... nu trebuie sa stau la posta la cozile interminabile sa nu mai spun de pretul care e superrrrr bunnnn
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui la_cristescu Melany - in turcia noi mergem uite aici: www.elaresort.com. e cam scump, dar e prima iesire cu copilul si am ales la recomandarea unor prieteni care fac turcia de vreo 5 ani. am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca daca nu mergem in concediu anul asta o sa dam toti banii pe mancare si prostii si nu ne alegem cu nimic. asa ca, in ciuda crizei, mergem in concediu. |
Am auzit ca e super.Vacanta frumoasa.
O zi buna fetili.
ymca spune:
m-am emotionat toata cu atatea informatii si mi-am bulversat tot meniul
adica dimineata am baut un pahar cu lapte fierbinte si fructoza
la pranz sana cu un baton de paine integrala cu tarate
si voi pleca peste 2 ore la sala si mai mananc seara ceva ciorba.
sper sa-mi revin rapid.
oricum, am vazut ca vorbeste despre iaurt natur si iaurt 0% si spune ca diferenta intre cele 2 e mica; mie nu-mi place gustul de la cel 0% asa ca voi manca din cel normal.
da' eu nu ma mai joc, pentru ca vine acum weekendul...si era vorba ca umplem un capitol pe saptamana...
unde e adinag, unde e olim, unde e ancab pe care o tot strig pe aici degeaba?
nikolett, am uitat sa-ti spun bine ai venit.
simt asa o adiere de demobilizare in aer...noroc cu puisorul care ne-a aruncat acel 1200 in aer si pe care il vom rumega in weekend.
sa aveti parte numai de meniuri conforme si sa nu tanjiti dupa alte neconformitati.
andanii spune:
eu nu mai zic nimic ... nu mai am cuvinte .. sunt suparata pe voi ... tot va strig, va chem , va rog ... ce sa ma mai fac cu voi sa va aduc aici .... cred ca renunt
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Multumim de complimente si aplauze .
Andanii, sa stii ca nu sunt chiar asa de slaba. Sunt micuta de inaltime ai am o conformatie mai nefavorabila cu fundul mare .Oricum mai am pana la targetul de 52 de kg asa ca nu scapati de mine .
Laura
Andreea, ma bucur ca v-a folosit pontul cu fructoza. Eu am fost grozav de incantata mai ales ca ultima data am dat 16 RON pe 450 de gr.
Ymca, nu mananci cam putin? Ce as vrea si eu sa pot manca doar atat. Singurul iaurt care imi place si e slab e cel de la zuzu la 500 de gr. Mai alaptezi?
Ieri am reusit si eu sa citesc noua carte dar nu prea am gasit lucruri noi. Singurul lucru de care m-am bucurat era ca am aflat ca se poate aplica dieta si la copii, bineinteles intr-un mod mai relaxat.Adica la Stefi biscuitii ii fac cu fructoza, painea integrala,dar bineinteles ca ii pun morcovi in supa, nu ii dau lactate degresate. Desi ar trebui sa o pun la cura de ingrasare ca nu are decat 9600 gr la 1 an si trei luni. Bine, ca e si micuta de inaltime dar oricum e silueta rau
Am vrut sa va scriu si aseara dar nu a mers DC . Oare numai la mine sau ati avut si voi probleme?
Meniul de ieri:
MD: wassa home made cu salata de vinete si rosii
P: orez basmati cu ciuperci
Gustare: putinul orez care mi-a ramas de la pranz
C: doua felii de tort pufos si cremos cu visine
Mi-am amintit o chestie ce zicea monti in carte. Mi s-a parut mie sau cam blama lactatele? Pai daca mezeluri nu mananc, oua de doua ori pe saptamana, ce sa mai mananc daca nu branzeturi? Poate mi s-a parut mie.
Sper ca ati observat la ce ora bantui eu pe forum. Tocmai ce m-am trezit si m-am gandit sa va scriu repede pana ce nu mi-o aduce pe pitica. Care apropo mi-a mostenit " matinalitatea" si cel tarziu la ora 7 se trezeste
Revin mai tarziu cu meniul de azi.
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
puisorul, si eu am avut aceeasi senzatie cu lactatele clasice...parca trage spre lapte si iaurt de soia; si ramane constant cu branzeturile dupa masa de pranz care sunt OK.
pai am recunoscut ca am fost bulversata ca nu era meniul meu fix OK si am incercat sa-l schimb si mi-a iesit o ciudatenie si mai mare. si inainte de a pleca la sala am mancat branza cu ridichi si n-a mai fost nici o ciorba dupa aia. deci ieri am avut zi aproape numai de lactate...si eu nu sunt fan lactate...dar la mine cred ca actioneaza aia cu psihologia inversa...nu mancati lactate....si atunci le descopar eu si ma umflu cu ele.
latrishia spune:
Pai are dreptate omu, daca mancam multa carne si soia slabim mai repede, pt ca organismul cheltuieste multa energie sa digere. Dar ce ne facem dc nu ne omoram dupa carne si nu mancam deloc mezeluri...eu una in ultimul timp peste ce am mai mancat, in rest si carnea din ciorba o dau la o parte.Deci ce i de facut gagici? Branza degresata doar 80gr max...pai ce sa te saturi din atat.
Eu am cam avut pofte sapt asta, si am dat gata o ciocolata si alte dulciuri cu fructoza, sunt balon, am mainile pernute cred ca de la saratura alunelor mancate aseara.De sapt viitoare, mobilizare, ca s au dus rusii si sper maine sa ma trezesc desumflata.
Pup
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
puisorul spune:
Si inca o chestie ciudata in carte. Gemul zicea ca e recomandat fara nici un fel de indulcitor iar cel cu fructoza este doar acceptabil. Pai unde gasesc frate gem fara nimic? Am intrat si la magazinul montignac dar m-am desumflat cand mi-a aratat taxele postale care erau 22 de euro.
Si vorba lui YMCA daca tot era contra lactatelor de dimineata am mancat o juma de cutie de branza de vaci degresata
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
sanse spune:
Fetelor....unde mai gaesc si eu revistuta +carticica?Nicaieri?
Azi aveam si eu un minus de 800g.O mai fi si maine ?
Andanitzo daca nu zic nimic maine baga si tu minusul de azi
Si pe mine ma tin branzeturile pe loc mai ales daca le pap la masa de carne.La voi este la fel?
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC