MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii si mie-mi place somonul la nebunie .... da cand fac gratare miroase in toata casa si pielea de pe mine doua zile .... in suflet imi intra mirosul ... nu-mi place sa fac ... dar sa mananc daaaaa |
Fa-l la cuptor cu geamul deschis..
Eu il pun pe folie, il mazgalesc cu ce imi trece prin cap si-l acopar cu alta. Dupa 25 min il descopar si-l las sa se mau rumeneasca putin.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crivio In acest week-end muncitoresc mi-am propus sa fac ordine si frumos in casa pentru ca duminica avem mare sarbatoare: baiatul meu cel mare implineste 10 ani! |
La multi ani copilului, sa-ti traiasca si sa se faca mare si destept.Si sa nu o supere pe mami cu ale adolescentei crize!!
Mai fetelor, in zilele astea libere nu am deschis calculatorul decat sa-mi pun filme...nu am avut chef de forum.Vineri am fost afara cu rolele, copilul nu eu, eu doar asistam, sambata am fost la niste prieteni la o onomastica si duminica relash si sport.
Frumooossss...si acum inca mi-e somn.
Eu raportez ca stau pe loc.Era si cazul ca m-am cam intins la cate o gurita de dulce mai in fiecare zi.
Dar am ganduri mari luna asta.
Pe cai !!!! Ihhhhhaaaaa..
andanii spune:
da melany , deschid eu toate geamurile si tot degeaba ... am bucataria impreuna cu sufrageria plus hota calumea , nu stiu ... oi fi eu mai sensibiloasa la mirosuri ....
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
valentinag spune:
Buna fetele!
Cri,LMA puiului!Sa va bucurati de el!
Ica,
Zilele astea am bagat gratare la greu,ciorbe si am pacatuit cu o bucatica de budinca de macaroane cu branza!
Azi am luat-o iarasi cu micul dejun fix,o cana de lapte c-o felie de paine,acum am mancat o para si dupe ce ma calmez,in urma vizitei la serviciul financiar,o sa ma duc sa mananc de pranz,am branza feta cu masline,ridichi si castraveciori!
Diseara am spanac facut de ieri si o sa fac ori ou ochi ori friptura ceva!In functie de cum ajung si ce chef mai am!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ymca spune:
am trecut si eu din nou pe meniul fix, dar am mai modificat cate ceva
MD: branza cu ridichi; sau lapte cald indulcit cu fructoza; sau iaurt cu cereale
Pranz: fixul fixului adica gratar pui cu salata verde si lamaie
Cina: ciorba sau supa cand avem prin casa sau salata cand nu avem
La gustarici numai fructe pentru ca trec printr-o faza de dependenta maxima de capsune si pere.
Rusii mei m-au lasat sa petrec pe litoralul bulgaresc si acum au navalit peste mine deci iata alt motiv pentru a nu raporta azi.
latrishia spune:
Saptamana viitoare vom fii toate niste slabe, ca bag seama ca au navalit rusii peste noi. Mie kiar aiurea, trebuia sa mi vina mai pe joi incolo...o fii ceva in aer.
M am destrabalat in weekend, cu tot ce am poftit, adik mici, mamaliga cu smantana si orez cu legume, deci nu mai puteam de pofta...
De azi iar cu rabdari prajite, sa vedem rezultate dupa ce pleaca rusii
Pup
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
elflo spune:
dau raportul si eu....86 kg, adica 2 kg in plus!!!!!!!!!!!!!
partea buna este ca voi primi niste purcelusi gratis si dat fiind ca e criza, sint foaaaaarte buni, chit ca am colesterolul mare si trebuie sa maninc numai carne alba! pot sa fie si porci...nu-i problema....dau grasimea deoparte.
in alta ordine de idei, am fost la piatra neamt in weekend unde singurul sport pe care l-am facut a fost ridicatul si asezatul la masa pe unde am fost..nasi, frate si altii.
vineri am vrut sa jucam tenis si era terenul ocupat pina la 12 noaptea si am facut rezervare pentru simbata la 13. Ne-am trezit dimineata cu un chef nebun de sport si unde nu incepe pe la o bucata o ploaie marunta si enervanta care a tinut pina seara de ne-a tintuit pe toti in canapele la vizionari filme, hahaiala, rontaiala, planuri pt concediu, samd.
acuma, sa vedem ce fac luna asta,ca pierd pariul cu sotul meu daca nu ajung la 80 kg pina la ziua mea ( ceea ce aproape imposibil ca mai am 3 saptamini). As avea o solutiecu doua zile inainte de ziua mea ma apuc si iau niste fortrans ca sa-mi curete tot de prin intestine.......glumesc...
andanii spune:
elflo frumos raport
latrishia asa sa fie ... sa raportam pozitiv toate dupa plecarea rusilor
ymca bine ca te-ai distrat
vali esti tare cu meniul fix
restul fetelor pe unde umblati, ce faceti ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Neata!!!
Eu ieri am trecut pe aici, am avut impresia ca am raportat (stagnare) si gata.
Dar vad ca nu...
O zi minunata.
puisorul spune:
Buna dimineata
Si eu tot stagnare raportez dar sunt si foarte suparata. Saptamana trecuta eram happy ca in sfarsit incepusem si eu sa mai dau jos si pana vineri aveam tot 55 si ceva iar acum nimic, stagnare. Dupa ce tot weekendul m-am abtinut de la cartofi prajiti, tort si altele, tot degeaba . Singurele abateri au fost vreo trei pahare de vin rosu si un strugure duminica seara.
Ieri am avut si eu meniu fix, adica cascaval cu rosii, castraveti si ridichi la micul dejun si la cina. Pranzul a fost un covrig luat in oras ca muream de foame.
Azi am mancat doua oua ochiuri cu rosii, castraveti si ridichi. In rest nu stiu inca, ma gandesc. A, si am mai mancat un mango care nu i-a placut fiica-mi.
Ymca, mersi de sfatul cu concediul. Ne tot gandim si socotim, numai nu ne iese. Initial si noi am vrut Turcia dar daca mergem singuri cu Stefi nu stiu daca nu ne plictisim si e totusi scump. Azi-dimineata ziceau la stiri ca se prevede ca si la anul va continua criza si va fi chiar mai rau. In conditiile astea nu mai imi sta capul la concedii. Mai ales ca nu avem nici un ban pus deoparte ca tot am platit rate in avans pt apartament .
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele