MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

puisorule , puteam sa iau un iaurt...sau puteam sa imi iau altceva..sau trebuia sa-mi pun pachet, dar lenea e cucoana mare...Si am decis impreuna cu sotul...plecam la piatra neamt!!
Am mincat acum o farfurie de ciorba asa de buna..parca as mai papa una, dar e 10 ...
Astazi va spuneam ca e cald afara..s-a stirnit adineauri o furtuna de mi-a izbit toate geamurile si usile de prin casa!
Va pupacesc si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Saptamana asta n-am avut cum sa scriu,ca am fost plecata si fara net!
Am avut mic dejun fix,o cana de lapte degresat cu o felie de paine!La pranz varza calita,ardei cu pate,branza feta cu masline,castravete si ridichi,seara supa de rosii,cotlet la gratar cu salata verde,omleta cu branza si salata de rosii,d'astea!
Azi am mancat 2 pere,jumatate de pepene galben,restul maine,chiftelute de pui cu rosii si ceapa verde si acum pe seara am mancat putina inghetata,nu e conforma,da cand am vazut-o n-am putut sa ma abtin!
Andreea,LMA!
Elflo,cat de bine te inteleg...
Dana,hai lasa depresia si revino-ti,e primavaraaaaa!
Laura,vreau si eu hamam!Unde si cat?

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna ziua fetelor
Am reusit si eu sa intru iar sa vad ce ati mai scris.Am avut o saptamana infernala : control de la ITM, situatii de predat, pontaje de facut, tratamente acasa la pacienti, si nu le-am terminat pe toate. Mi-am luat de lucru acasa pentru ca luni am vizita de personal si mai aveam de lucrat la niste planuri.Dar noi sa fim sanatoase ca belele curg garla!
Aseara pe la 8 m-am asezat in pat sa ma uit la televizor si am picat ca bobocul. Nu stiu ce-au facut saracii plodutii mei, daca au mancat ceva, cand a plecat sotul meu la serviciu, intr-un cuvant n-am mai stiut de nimeni si nimic.
In acest week-end muncitoresc mi-am propus sa fac ordine si frumos in casa pentru ca duminica avem mare sarbatoare: baiatul meu cel mare implineste 10 ani!
Sper din tot sufletul sa nu sar calul si sa ma apuc sa mananc neconform.
Cum luna asta este si ziua mea(implinesc 33 de ani) m-am gandit sa-mi fac anticipat un cadou si sa-mi cumpar un cantar bun(asta care il am arata orice greutate vrei, mai putin pe cea reala). Din cauza de cantar nu ma pot cantari decat la serviciu, unde avem niste cantare foarte precise, iar lucrul asta ma enerveaza la culme. Asta pentru ca toata lumea este foarte curioasa cand ma urc pe cantar si vin si se tot"benocleaza"(ce expresie urata am folosit).
Poate imi spuneti si mie ce marca de cantar e mai buna si cam la ce preturi sa ma astept.
Azi am papat cu copiii dimineata(prima oara dupa foarte mult timp!):
cas de vaca cu rosii si ardei gras si un iaurt
la pranz probabil ca voi papa ciorbita de vaca sau gulas de vaca
disera mai vad eu
Va pup!Poate mai am timp diseara sa mai intru putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

elflo si Vali, va doresc sa reusiti

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ziua buna!

Crivio, LA MULTI ANI baietelului tau sa fie sanatos!

Eu m-am trezit de la 5 in dimineata asta, sunt chiuana, m-am trezit ca am avut un cosmar, m-am visat foarte grasa , aseara am avut nasii in vizita si nasa mea arata ft bine, a slabit, cand ma gadnesc ca anul trecut avea cu 10 kg mai mult ca mine ma apuca jalea, bravo ei ca se abtine si mie sa imi fie rushine ca sunt purcica .

Ieri am bucatarit non stop, azi iar facem o pomana si eu sunt sefa la bucatarie, am mancat toata ziua evident numai lucruri ingrasatoare, da gata , azi m-am trezit asa de suparata, nu se mai poate, trebuie sa fac ceva, poate asta e impulsul ala care il asteptam sa mai tai din coada de la lingura.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna seara fetelor
MI-AM cumparat cantar! Foooaaarte destept cantar! Dimineata deja arata cu 1kg mai putin decat ieri! Insa m-am speriat teribil cand mi-a aratat ca procentul de grasime este de 37%, in conditiile in care valorile normale la femei sunt undeva sub 25%. PURCICA MARE!!!! Numai buna de taiat.
Da las' pe mine . Daca nu i-oi arata eu lui!(cantarului)
Acum zic asa , dar ma gandesc cu groaza la ziua de maine(desi ar trebui sa ma gandesc cu bucurie). Nu stiu ce m-a apucat in seara asta si am facut doua torturi: unul cu frisca si afine, si unul cu ciocolata. Initial am zis ca ma duc maine sa cumpar un tort de ciocolata, dar pana la urma m-am gandit ca oua am, faina am, zahar am, ciocolata menaj am, adica de toate am. Si am facut! Sper sa ma pot abtine maine. In general ma abtin foarte usor. Mi-e de ajuns sa ma gandesc la cat trebuie sa muncesc dupa aceea pentru momentul acela de placere, sau la cat de nervoasa sunt cand ma urc pe cantar si arata mai mult sau platou. Deh, pana la urma vad eu maine...
Iti multumesc pentru urari alinam. Sunt atat de emotionata de imi vine sa plang. Stau si ma gandesc cand au trecut 10 ani! Nici nu imi vine sa cred si tot am impresia ca e vorba de altcineva! Ei cresc, noi imbatranim...
Am cazut in butoiul cu melancolie. Insa treaba asta pe langa bucurie, imi aduce si o multime de ganduri. Ma gandesc la ce a fost, la ce va fi.
Na! Acum am iesit de tot din subiect si am inceput sa filozofez.
Sa vedem mai bine ce am papat azi:
MD. un mar mare si cateva boabe de struguri
P. niste varza calita si tocanita de ciuperci
G. cateva capsuni si cateva migdale
C. doua oua si cateva felii de salam prajit
(trebuie sa recunosc cu rusine ca mi-am lins si degetele de vreo doua ori cand am facut frisca si crema de ciocolata)
Va pup!(daca am timp intru putin maine seara sa va spun cum a fost la petrecere, desi ma cam indoiesc de partea cu timpul)

Mergi la inceput

Crivio cred si eu ca esti emotionata, trece repede timpul, eu una psihic am ramas la 20 de ani, daca ma intreaba cineva cati ani am, stau putin pana sa dau raspunsul ala cu "treizecisi ....".
sa ne dai mai multe detalii despre cantarul tau destept:firma, pret.

ce faceti fetelor? tot in vacanta?

Eu ieri am fost cuminte, o mica abatere aseara pe la 10 cand am mancat ciorba care o incalzisem pt Vlad si nu a vrut sa pape (avea vreo 3 bucatale de cartof), azi sunt ok pana acum: cafea, tigari , pangasius prajit , ceva fasole fiarta, 2 ciocolatele after eight si niste semnite , acum ca le-am insirat imi pare cam mult, pana ma culc mai vad eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gata fetelor ... am revenit ... vad ca nu ati prea scris gratare , mititei , munte mare ???? hai povestiti pe unde ati colindat.
eu sunt rupta de oboseala .... foarte frumos , aer curat , bataie de cap cu copii m-am si abatut putin cu niste dulciurele am si rusii pe cap .... asa ca sar peste raport saptamana asta

va astept pe voi la raportat scaderile

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

neatzic eu prima, nu ca ar fi de lauda ca aseara iar m-am porcait cu dulciuri , 65.4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

si eu voi sari saptamana asta de la raport.

am fost la nisipurile de aur, cu toata familia si am mancat all inclusive...pantalonii vad ca imi vin si pun asta pe seama faptului ca au scos untul din mine fetele...excitate de hotel, de piscine, de parculet si de tot ce era nou pentru ele m-au alergat non-stop. si desi am luat ajutoare numeroase cu noi, adica soacra +mamaie+tataie, ele tot cu mine au vrut.

le-am dus pe amandoua in camera la bunici, cu tot cu jucarii si m-am instalat multumita langa sot, citeam amandoi si imparteam frateste o punga cu chipsuri. nici 3 minute n-au trecut si suna telefonul! vino sus ca plang amandoua dupa tine, nu ne mai intelegem cu ele, tipa, urla, ies pe hol. si de obicei bunicii se pricep sa le faca sa uite; de data asta n-au mers metodele lor.

dar ne-am simtit bine, a fost vreme bunicica, am fost la Balcic, ne-am introdus picioarele in piscina si fetele chiar au intrat cu totul, am mancat mult, ne-am plimbat dimineata, la pranz si seara si am stat cu totii de vorba.

puisorul, eu am fost in mallorca...dar pe atunci eram single si fara obligatii...a fost una dintre cele mai cool vacante ale mele...dar n-as putea sa te indrum spre o zona potrivita pentru copii (adica cu locuri de joaca, etc) pentru ca pe vremea aceea ignoram subiectul. dar plaja e mare, cu nisipi bun, hotelurile bune (chiar am scris la intoarcere la agentie si le-am multumit pentru hotelul sugerat), statiunea plina de englezi (cu obiceiurile lor: baut pe strada pana cad lati), baruri unde se canta live (foarte frumos), excursii interesante. deci eu m-as reintoarce oricand acolo! dar pentru ceva cu copii mici, as alege Turcia.

Mergi la inceput