MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Citat:

fetele

am mult de lucru .... sunt obosita sunt depresiva... ce sa va mai spun ... nimic sa nu va indispun

maine plec pe munte pana dum seara ... asa ca ne mai vedem luni daca azi nu mai apuc sa intru sa va pupez

Ce bine ca esti libera si pleci la relax...eu sunt , dar sotul lucreaza!!
Asa ca o sa petrec acasa...

merg pe munte pe post de insotitor cu copii de la scoala nu cred c-o sa fie prea mare relax-ul da macar va fi aerisire de creier in natura

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Auuuu...atunci rabdare si trage aer in piept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

feteleeeeee heloooo cucucuuuuu , numai eu cu melany bantuim pe aici ..... ce faceti ???? mancati ?????? goliti frigiderele ?????
hai la raport , ce faceti , unde mergeti , ce mancati ?????

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:

feteleeeeee heloooo cucucuuuuu , numai eu cu melany bantuim pe aici ..... ce faceti ???? mancati ?????? goliti frigiderele ?????
hai la raport , ce faceti , unde mergeti , ce mancati ?????

ANDANII

Raspund tot eu.....stau acasa, am timp si chef sa fac ceva bun, dar nu stiu ce...ma duc pe culi ca fetele alea sunt niste artiste.

Vacanta placuta celor norocoase.
Bine macar ca vremea tine cu mine, se anunta ceva ploi, asa ca sa nu ma oftic.

Eu dimineata, pe la 10 , dupa cafea am mancat : muschi file, cascaval, leberwurst de la Zimbo cu ardei rosu si finn crisp.
Voi?

La pranz somon la cuptor si garnitura de dovlecei+vinete+rosii+usturoi la cuptor...deliciosoooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Andanii - hai, nu te mai plange, ca e frumos pe munte cu copiii! o sa te distrezi, mai iesi din casa, mai aerisesti creierul.

Aseara nu am mai mancat nici o smochina, am mancat o para si un mar (nici astea nu sunt ok seara, iar unii zic ca trebuie tratate ca dulciurile, asa ca nu mai stiu nici eu). Am ajuns pana la urma la bazin si am facut 30 de bazine si multe exercitii, jacuzzi si hamam. M-am decis sa fac sport de 3 ori, nu de doua ori. si mi-am gasit o colega cu care pot sa alerg in Kisseleff, ca e in drum spre casa, macar o data pe saptamana. Trebuie mult cardio!

Azi:
MD - cafea+lapte, iaurt degresat + finn crisp
Gustare 1 - 1 mar
Atat am apucat pana acum. La pranz o sa ies la masa si cred ca o sa ma incadrez in ceva monty, seara improvizez - am in frigider branza fagaras, perle de branza, andive, ton...

Si noi tot in turcia anul asta. Ma duc la topogane sa ne dam pana ne ustura fundurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Melany - ce pofta mi-ai facut cu somonul alaaaa .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu
Si noi tot in turcia anul asta. Ma duc la topogane sa ne dam pana ne ustura fundurile.

Laura

mamica Evei

Unde te duci ?

Somonul rocks!!!
Cel putin la mine in familie.

De data asta l-am luat congelat...am observat ca e un alt soi, mai slab!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si mie-mi place somonul la nebunie .... da cand fac gratare miroase in toata casa si pielea de pe mine doua zile .... in suflet imi intra mirosul ... nu-mi place sa fac ... dar sa mananc daaaaa

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

fetelooooor, imi ploua in gura !!!!!! eu am mincat doar biscuiti integrali ( mic dejun si prinz, felul 1 si felul 2 ) ca nu am la mine nic de mincare si ajung la 8.30 acasa!
acum am aterizat la birou de prin oras! sint fleasca ca e o calduraaaaaa si asa mi-a venit un dor de duca....e primul an in care am liber de 1 mai din cauza ca nu prea avem de lucru..
varianta 1: smotru, calcat, spalat, culcat,sculat...
varianta 2: o tai in life la piatra neamt!
va urez spor la treaba si/au distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, distractie placuta la munte

Elflo, eu votez pentru varianta 2 . Nu poti sa iti iei macar un iaurt ceva?

Melany, bun de tot e tortul pufos si cremos de pe culi. Eu am pus in crema si fructe de padure si a fost bestial

Laura, ma enervezi daaaa. Auzi jacuzzi, hamam, pai asta ii rasfat in toata regula ( iti dai seama ca urla invidia in mine )

Sper sa fie vreme frumoasa weekendul asta mai ales ca ne-am facut program de gratare.

Azi am mancat asa:
MD: omleta cu rosii si ceapa verde
P: ficat de pui prajit cu brocoli
C: cred ca doar ananas

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Unde ai facut hamam, Laura?