MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Elflo, da eu sunt mare cafagioaica, asta dupa ce 2 ani am tinut post total de cafea(imi facea rau), daca ma vedeai cum inspiram aburul de la cafelele altora ..... si pe mine ma apuca mancatul seara, da aseara am desfacut o cutie de fasole boabe, am incalzit la mo, pus ulei masline, otet, sare piper si balotata bob cu bob , m-am decalrat satisfacuta.

Ioana, da kiwi e fructul cu cel mai ridicat continut de vit.c la 100g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello

Ioana, multumesc!

Ele, eu pedalez pe bicla statica. Cand pedalez doar o fac cate 30-40 de minute. Nu ma tine mai mult. Eu am citit ca organismul incepe sa dea jos dupa 20 d eminute de miscare constanta. Si variez rezistenta bicicletei in timpul asta. Dar cel mai bine ma simt cand inainte de bicicleta fac si altceva aerobic sau pilates. Mai muncesc si cu alea 40 de minute + bicilceta alte 40 deja e o ora si douazeci de minute de miscare deja.

Andanii, nuuuu, chiar sunt pe drumul cel bun Sper sa va impresionez cu kilu ala pe saptamana luni, asta daca nu ma porcesc in weekend.

Aseara am fost la teatru si mi-a placut tare. Va recomand si voua piesa ca am ras cu lacrimi cum n-am mai ras de mult. Se numeste "Cum se face" si se joaca in La Scena, un club foooooarte dragut, cu preturi super misto si atmosfera nu mai zic. Dupa piesa am coborat si am stat la un pahar de vorba. O sa se mai joace pe 27 mai la ora 20, mergeti ca merita!

A si paharul de vorba au fost de fapt doua pahare si n-au fost monty deloc

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Andreea, La Scena e ala de pe linia tramvaielor 40 sau 14? Aproape de Unirii, nu?

Fetele, spuneti-mi si mie va rog.... cum trebuie mancate migdalele? Sa nu imi spuneti "crude" , eu oricum numai asa le mananc pentru ca prajite nu imi plac. Dar nu stiu ca moment al zilei si in ce soi de combinatie sunt permise. M-am uitat in carte, dar nu m-am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana cred ca merg ca si gustare, eu asa bagam, un pumn de migdale cand aveam chef de rontait intre mese, fetele cu experienta poate ne lumineaza, parca max era de 50g pe zi (daca te poti opri, la mine rontaiala e marea problema, nu macarea propriuzisa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_du

Andreea, La Scena e ala de pe linia tramvaielor 40 sau 14? Aproape de Unirii, nu?

Fetele, spuneti-mi si mie va rog.... cum trebuie mancate migdalele? Sa nu imi spuneti "crude" , eu oricum numai asa le mananc pentru ca prajite nu imi plac. Dar nu stiu ca moment al zilei si in ce soi de combinatie sunt permise. M-am uitat in carte, dar nu m-am lamurit.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

www.flickr.com/photos/ioana_du/" target="_blank">Admirati-ne

deci ....
fistic, nuci, migdale, alune, toate astea nu prea-s recomandate in faza 1.
Dar daca nu mai puteti de pofta se mananca putine si nu des, adica nu chiar zilnic.
pentru ca desi au GI-ul mic au incarcatura glicemica mare
ioana da "crude" in nici un caz prajite cu ulei si sare
ca si combinatie ... singure in loc de gustare ... ar fi cel mai bine .... io stiu .... ca si cantitate maxim 20 buc
eu mananc seara, seara cand ma apuca foamea ...5-10 boabe da de lucru stomacului si nu mai face galagie

in aceeasi categorie intra si semintele , nucile, nucile caju, alunele ..... nu rontai in timpul zile ca nu sunt acasa .... desi mi-ar prinde bine cateva in poseta pentru momente proaste ale zilei

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Fetelor aveti CAPITOL NOU AICI

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput