MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicia nu se pune, dupa mine, nu am citit mai nimic in ea, o revista mai proasta nu mi-a mai picat de mult in maini.

Eu sunt pe drumul cel bun cantarul mi-a facut cu ochiul dimineata, cred ca ma imprietenesc iar cu el. Dar deloc nu-mi place ca deau in halul asta inapoi o data pe luna. Nu stiu cum sa fac ca sa nu mai scap in nepermise cand e perioada critica...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da da, subscriu ce ai zis despre revista felicia

da? si eu zic ca-s pe drumul cel bun si parca vad iar vreo 300 gr in cazul cel mai fericit luni

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Neatza fetele!

Credeti ca este posibil ca un anume fel de manacare sa provoace dependnta?
Sunt dispe dupa crantanelele alea integrale de secara, cu branza chioara , cu rosii si sare. Uite asa fac dimineata cand ma trezesc, cu gandul la papa.

De diseara ma apuc de alergat. Pe ......scarile blocului Stau intr-un bloc numai de garsoniere, cate aprox 28 pe fiecare palier. Asta inseamna un coridor luuuuuuuuuung, cu cate o iesire la fiecare capat. Va dati seama ce zig-zag-uri spactaculoase se pot face acolo?
Palier + scari, exercitii combinate la pret de .... intretinerea lunara, pe care oricum o platesc chiar daca nu alerg.

Mergi la inceput

Vai viata mea, Andreea, abia acu' am vazut bijuteriile pe care le faci ............. Imi plac la nebunie "barbiduzele", am acasa doua cutii ...
Felicitari, sunt superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata !
vedeti ce constiincioasa sunt? in fiecare dimineata va invit la cafea, ca in rest de monti nu ma tin, sa imi fie rushine! de luni i-am impus mamei mele sa se apuce de slabit, ca la ea deja e problema medicala si poate ma apuc si eu cu ea ca altfel comenteaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bravo ioana asa si trebuie miscare , miscare .... io in schimb nu mai pot alerga ... nu stiu din ce cauza dupa cativa km incepe sa ma manance pielea pe mine de imi vine sa mor vai si anul trecut cat am alergat si n-am avut nimic .... am inceput si acuma cu baietii mei sa alergam seara si nu-s in stare si am sesizat aceeasi senzatie pe banda la sala , da mi-am zis ca poate acolo ma tremura , io stiu

alinam important este ca raportezi zilnic

ioana v-am admirat pozicile ... niste dulci toti

restul ??? ati raportat luni si gata ??? credeti ca in asta consta activitatea ???? nuuuuu ... trebuie sa intram zilnic, sa raportam , sa vorbim , sa ne sfatuim , sa ne incurajam .... nu e concurs .... toata lumea pentru el si gata ... vin ... arunc pisica cu kg si plec si iar apar peste o saptamana ... eu nu ma mai joc asa cu voi ... m-am suparat

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hai ca mai scriu si eu sa nu ma dati la disparute.Eu sport fac zilnic dar nu ma pot abtine la mancare cum trebuie. De ex aseara dupa ce pedalasem mi-a dar fica-mea pe la nas stiksuri cu cioco..si cine credeti ca s-a umflat??
Andani si eu ma cocot zilnic pe cantar, e ritual...cat sta cafeaua pe foc, hop si eu pe cantar. Si tot zic ca o sa ma cantaresc o data pe saptamana.
Andreea tu parca pedalai, nu? pe ce? eliptica sau statica?? si cam cat pe zi?? Eu la inceput pedalam juma de ora zilnic..si am citit aici ca nea Monti zice ca mai bine mai rar dar 45 de min. Asa ca acuma dau la pedale cate 45 de min.Dar de cantar nu va zic....si nu va asteptati sa va suprind cu ceva pozitiv

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Buna dimineata,
Alina, se pare ca noi sintem cele mai mari cafengioace de pe aici. Sa stii ca in fiecare dimineata beau o cana de cafea cu tine!
Ioana, ce frumusei sinteti toti! m-am uitat la pozele tale si in prima poza cu tine am zis: ups, ce copil mare are! Si dupa aia am vazut ca de fapt esti chiar Ioana si nu fetita Ioanei!

Mai fetelor, am innnebunit: seara pe la 9-10 ma apuca de citeva zile o foameeeee si imi bag capul in frigider si ce prind in mina, aia bag si in gura!Nu stiu ce naiba am...oare rushii??!!
In rest...ca naiba merg toate...criza loveste, dar eu nu ma pot abtine sa nu-mi fac planuri de concediu...ce sa fac?! Macar calatoresc virtual( net la greu, brosuri, ghiduri, etc) pina ma plictisesc si eventual cind o sa ajung mai aproape de momentul plecarii adevarate in concediu sa zic: aaa, dar am vazut cam tot de acolo, nu mai are rost sa merg!Ar fi un concediu foarte ieftin asa si ai putea calatori peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Pe mine m-a apucat mancatul fructe iarasi la greu!Sper doar sa nu ma dau peste cap cu stomacul din nou!Ieri am mancat jumatate de pepene galben,sunca de praga cu masline si rosii,apoi iarasi pepene si 2 pere,pe seara omleta cu branza si kaizer si ridichi!
Azi am mancat restul de pepene si o para,acum la pranz ardei gras cu branza feta,ridichi si 3 chiftele,diseara n-am idee,ma mai gandesc!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Va multumesc pentru complimente, dragele mele
Adevarul este ca arat mai tanara decat sunt, da. Nu e lauda de sine, ca nu am niciun merit pentru asta, asa s-a nimerit :))

Elflo, si pe mine ma apuca foamea pe la 9.30, dar imi fac o salata cu rosii, castraveti, ceapa verde si un pic de branza rasa (telemea, e drept, dar e foarte putina)si ma "tine " pana dimineata fara probleme.

Acum sunt la prima gustare, un mar si un kiwi. De regula nu mananc kiwi, dar asta s-a nimerit foarte dulce si bun. Cred ca are si ceva vitamine? Vitamina C, parca?

Ele, lasa sticksurile copilei!! :)) Ce au mai toti copiii astia cu sticksurile?? Bianca mea le roade in prostie, dar sa fie sarate. Mananca intai sarea de pe ele, apoi sticksurile in sine

Mergi la inceput