MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Mirela,da poti manca iaurtul cu tarate,doar are 0%grasimi nu?
Ioana,varza calita cu afumatura e ok,atata timp cat o mananci goala,fara paine sau mamaliga langa!Combinatia legume carne e permisa intotdeauna,in afara de cartofi bineinteles!
Eu mi-am facut ciulama acum pe seara si am mancat-o goala asa!Nu e chiar monti,ca era ea faina integrala,a am pus si ceva ulei,dar a mers,oricum nu aveam chef sa mananc nimc altceva!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Eu am facut-o cu faina de naut, nu s-a legat la fel de bine dar a fost monti, aproape

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Neatza tuturor!

Multam Valentina, nu, varza nu o mananc nici cu paine nici cu mamaliga. Aseara am pus peste ea niste branza 0.2% grasime, o fi rau?

Micul dejun de azi a fost exact ca ala de ieri, adica branza aia slaba (care mi se pare foarte buna) cu crantanele de secara si rosii. Acum sunt la cafea, la care nu pot s arenunt. Nu e chiar slaba, asa ca amcar am indulcit-o cu ... nu stiu ce pastilute am gasit prin cafeteria companiei.

Sa avem o zi grozava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! dau cafea cui doreste, cui posteste!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Buna fetelor! va multumesc pentru primire,
nu am scris deoarece nu am avut nimic de raportat,nu am slabit decat aseara s-a vazut o diferenta de 500 g la cantar,s-a declansat pot sa spun,cam greu o saptamana,poate ca nu am tinut nici asa strict,oricum o sa raportez luni,oficial.am avut si rosu in gat si am luat strepsils,decasept

maine apare Felicia cu o alta carte,sa spreram ca o sa o apuc,o sa fiu dimineata acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Alina, multumim pt cafea

In dimineata asta am facut clatite. revin mai tarziu si cu reteta.

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nikolet ce carte da maine revista Felicia ?????? tot Monti????

azi sper sa apuc sa modific tabelul

eu am hotarat ... nu ma mai cantaresc decat peste o luna .... pentru ca sunt suparata pe cantar .... acusa il arunc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

deci eu la TV am vazut urmatorul anunt: tiraj Felicia epuizat...multumim tuturor cititorilor nostri si va anuntam ca pe 21 mai apare revista Felicia din nou cu cartea lui Monti.

asadar nu maine, ci joia viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

dada si pe situl Felicia la fel scrie de 21 mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am revenit cu reteta de clatite: 2 oua, o cana de tarate, o cana de faina de secara amestecata cu integrala de grau, 2-3 linguri de gluten, un pic de sare si apa "cat cuprinde". Se poate pune si fructoza. Am ras trei cu gem conform si doua cu ciuperci. Can mai fac o sa bag si un pic de ulei in compozitie sa nu mai pun in tigaie.

La pranz am azi supa de linte iar de cina salata cu naut de ieri.

Am gasit azi in Cora faina integrala si un mustar bio conform numai din boabe de mustar, apa si sare. Noi nu prea mancam mustar dar am gasit o reteta de inlocuitor de maioneza: smantana, mustar si sare. O sa incerc si va zic daca e buna. Si am mai vazut tot in Cora o carte Montignac, costa 65 RON dar arata super fata de asta cu revista: foi lucioase, poze color si multe, dar si pretul e pe masura.

Va pup pi toate

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

e super si cartea pe care o am de la revista .... e citibila , contine aceleasi informatii cu siguranta si a fost 8.5 lei cu tot cu felicia

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput