MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,eu zic ca e bine,asa e si indicat de fapt sa mancam,putin si des,pentru ca altfel ne infometam si avem tendinta sa o dam in balarii mult mai repede!
Laura,puteai sa mananci si niste alune cred,acolo 2-3 ca sa zici ca ai mancat,nu de alta!Felicitari!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaJianu spune:

Buna tuturor!
DSin pacate scrisesem ditamai mesajul si s-a sters...nici nu mai stiu tot ce scrisai. Oricum va multumesc foarte mut pt felicitari dar cred ca am dat jos asa repede pt ca era surplusul surplusului pt corpul meu si pt ca (asa cred eu) alaptez extrem de des inca (fetita cea mica are aproape un an jumatate). Imi este iar foarte usor pt ca si sotul tine acelasi regim ca si mine, nu de alta dar se facuse de 129kg (a ajuns si el acum la 116).
Daca tot m-am intins la vorba ma inscriu si eu in tabelul vostru (nu de alta dar vad ca ultimele kg se dau jos fff greu).
Deci am 68.8kg si vreau sa ajung la 62kg.
Astazi am mancat asa:
MD: o felie wasa cu icre (chiar dc au putin ulei am citit ca nu face chiar asa rau) si 5-6 biscuti integrali cu gem de prune simplu.
Gustare: un mar, dupa 20 min saratele Monti ciocolata neagra si o cafea decofeinizata (norocul meu ca nu beau cu cofeina din cauza alaptatului).
MP: piept de pa cuptor cu salata
Seara o sa manac ceva usor dar nu stiu inca ce.
Cam asta e tot.
Voiam sa va spun ca si eu si sotul suntem morti dupa dulciuri asa ca pt a rezista amandoi fac o data pe sapatana prajituri cu fructoza si tot am reusit sa slabim, desi reosc ca in zilele cu dulciuri cam stagnam, nu mai dam asa constant jos.
Acum chiar ca am terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

Buna fetelor,
Ce ma bucur ca avem 8 fete scadere!!Yupiiii!

Andanii - pun pozici, dar nu stiu unde si cum. daca ma indrumati, pun imediat.

YMCA - cu circul e asa: in we au spectacol de la 17,00 si de la 20,00. De la 17,00 e cam nasol ca se suprapune cu somnul de pranz, dar noi am avut noroc sambata ca Eva s-a culcat pe 12,00. Iti recomand sa faci rezervare ( se poate numai la biletele la loja). Daca vrei sa iei bilete de acolo trebuie sa te duci cu 2-3 ore inainte, ca nu gasesti. Atentie! In cortul ala e fff cald. Sa va imbacati lejer si in "straturi" ca sa aveti de unde sa dati jos si sa nu urle fetele de cald.

ICA - te primim! baga menu, hai, curaj, ca noi suntem pe curba pozitiva si entuziaste.

Alina - imi pare rau pt micut. am avut si noi niste reprize cu laringita. am cumparat si aparat de aerosoli fiindca mi s-a parut periculos si m-am speriat. la noi a functionat cu dexametazona si ser fiziologic, si dupa 2-3 sedinte eram ok. vroiam sa-ti zic ca iti imprumut aparatul, dar esti in Galati si e mai greu

MadaJianu - pt tips-uri

Ioana - de la mine ai ok

Pusiorul - iar ma omori cu retete fac si eu naut in we.

Ieri seara am fos tin vizita la niste prieteni unde s-au mancat cartofi noi prajiti, seminte, alune, fistic, s-a baut bere si whisky si s-au gatit shrimpi, iar la final au avut placinta de dovleac. Stiti ce am facut eu? Am mancat shripmi cu broccoli si sos de branza, am baut doua ceaiuri si mi-am inmuiat buzele in whisky cum m-a invatat smecherul de Monty! Am reusit!! DA! DA! DA! M-am abtinut! Si azi dimineata am primit bonus -500g. Deci azi am 60kg. Sper sa ma tina pana luni.

Menu azi
MD- cafea cu lapte 1,5% - s-a terminat ala degresat
Gustare 1 - 1 para
Gustare 2 - la juma de ora dupa para un iaurt de baut cu 0%
Pranz- la cantina, acuma urmeaza
S- ceva cu oua, branza, peste si legume mediteraneene

Laura

mamica Evei

pe prima pagina ai www.4shared.com
activeaza-ti PM ul si iti trimit user-ul si parola
acolo poti intra sa ne vezi si sa pui si tu pozici cu tine

succes

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_du

Buna fetele!

As avea o intrebare la voi: e ok sa am doua gustari pe zi? trei mese principale si doua gustari?

Micul dejun a fost glucidic ("pesmeti" de secara cu branza 0.2% grasimi si doua rosii), prima gustare : 2 mere; la pranz varza calita (teminata acum), si as mai vrea peste vreo 3 ore un iaurt dietetic cu fulgi de secara si orz. La cina ... o supa de pui sau tot varza.
E ok?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

www.flickr.com/photos/ioana_du/" target="_blank">Admirati-ne

e foarte ok cu doua gustari pe zi

ti-am admirat pozicile ... nu te-am observat pe acolo grasa
sunteti frumosi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Stati, stati nu ma certati Eu eram cam infometata insa spre sf progr sotul meu a trecut cu pitica si-au luat masina sa mearga la med ( progr pe care o asteptam cu 10 ochi) si aproape de clinica au avut accident pe autostrada si n-au mai ajuns la med Asta mi-a taiat apaetitul insa simteam nevoia de dulce si-am mancat stafide si 2 felii de pepene galben ( pe langa cele 2 mere+1 mandarina)

Dimineata (ca la mine e 9.20 AM ) cascaval baby-bel 3 buc +cafea cu fructoza (nu mai stiu daca e voie ...)
Pranz - ciorba de perisoare
Gustare - 2 mere
seara - ciorba de perisoare

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Madalina, stiu si eu gemurile alea indulcite cu struguri , am mancat o perioada, dar dupa mi-am adus aminte ca strugurii sunt interzisi in faza I, dar cred ca la Faza II merge.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele scuzati de off topic dar tre sa ma leg de fata asta "noua"
Ioanoooo, uite pe unde te mai gaseste omul !!!
Si sa nu imi zici ca tu ai nevoie de dieta?!!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fata....da am intrebat si eu ceva....si nu-mi raspunde nimeni...

Citat:

Pot manca iaurtul 0% cu 1-2 lingurite de tarate de grau?
Poate-mi fac si mie "iesire afara" taratele alea,nu?
Care era treaba cu branzeturile?
Mai scrieti si voi idei importante de prin carte...reguli noi,ceva...

Intra si omu' o data pe an si nimic...Auzi tu..ymca se rusineaza...
Scrie tot ce-ti trece prin cap ca poate eu nu stiu si daia nu slabesc

Azi am papat:

md:omleta din 2 oua cu carnati si salata verde
p:piept de pui si brocolii+conopida trase la tigae
c:nu stiu de ce m-am simtit asa de satula de la pranz..nu am mai papat nimic

Astazi am baut 2,5 L apa,ieri la fel.Sper sa o tin asa
Sincer i-mi lipseste porcu' dar am ambitie.
La sala vreau si eu dar nu am cu cine
Poate ma apuc sa sar si eu pe aici dar nu promit.

Va pup

ps.Unde mai gasesc si eu revista Felicia ?Daca o gaseste cineva sa mi-o cumpere si mie si vb.....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri, fetelor, sunteti niste dragute

Andanii, multam ;))

Ele Da, mi-am amintit si eu ca exista forumul ...

Adevarul e ca nu, nu sunt grasa. Insa nu ma simt bine in pielea mea la kilogramele pe care le am. Am 1.55m si am 45 de kg. As vreas a ajung la 42-43 si sa raman acolo. Am ales Montignac pentru ca l-am mai tinut o data cu succes dupa ce am nascut, insa din pacate mi-em luat-o in cap si acum ... nu mi-e bine. Trecand peste numarul de kilograme, am o burtica absolut dizgratioasa la care am inceput sa "lucrez" cu abdomene, si starea mea generala e cam ... proasta.
Eu realizez ca are mare importanta alimentatia, si de asta prefer sa urmez dieta la faza I pana ajung la 42 de kg si apoi ... faza II :)

As vrea sa va intreb ceva ce nu imi este clar. mancarea gatita cu carne slaba este ok?
Spre exemplu , varza mea calita este cu afumatura de porc cam fara grasime. Fireste ca nu e 100% dietetica, nici nu are cum. De asta mi-e neclar .... Pot gati mancarea si spele cu carne?

Va rog sa ma iertati ca azi am dat buzna asa, fara introducere, insa eram la birou si mi-era o foameeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mirela,da poti manca iaurtul cu tarate,doar are 0%grasimi nu?
Ioana,varza calita cu afumatura e ok,atata timp cat o mananci goala,fara paine sau mamaliga langa!Combinatia legume carne e permisa intotdeauna,in afara de cartofi bineinteles!
Eu mi-am facut ciulama acum pe seara si am mancat-o goala asa!Nu e chiar monti,ca era ea faina integrala,a am pus si ceva ulei,dar a mers,oricum nu aveam chef sa mananc nimc altceva!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput