MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 16
alinam spune:
neata!
mai intai sa spun ca m-am cantarit azi dimineata si merit porcul, am pus un kg, adika am 66.3kg.
Mada hai curaj scrie mai des , gemul ala cu suc de struguri imi place si mie da cred ca e cam ingrasacios si felicitari pentru cele 10 kg in 2 luni, esti tare, de fapt ai vointa, bravo tie!!
Ica ai mancat cam putin , daca poti sa o tii asa o sa dai repede jos cateva kg .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
andanii spune:
buna dimineata feteleeeee
mada bine-ai venit si multumim pentru indormatii ... sper ca ramai langa noi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
ymca spune:
alinam, cum ai dormit? ce face voinicul? sper ca ati avut o noapte linistita si ca scapati in 2-3 zile. eu n-am apucat sa intru pe poze sa vad cat de slaba esti, dar poate ca organismul tau se simte bine la greutatea actuala si-atunci de-aia nu te vrea mai slaba. asa ca sa nu ne grabim sa aruncam cu porcu-n tine, ci sa-ti analizam mai intai cazul, antecedentele, sa vedem ce spune si ghiocul, ce zici?
ica, mi s-a parut cam putina mancare in meniul tau de ieri...macar la pranz sau la micul dejun sa fie ceva mai consistent.
mada, felicitari pentru cele 10kg date jos.
meniu azi:
MD: lapte cald (fierbinte, ca eu asa mananc tot, spre nenorocul dintilor mei) cu fructoza; cred ca am baut 400ml
pranz: ciorbita de vacuta
cina: iahnie de fasole
am vrut sa trec iar pe meniu fix dar inca nu stiu ce sa-mi iau dimineata la mine; as avea varianta fructelor dar nu sunt impacata 100% cu ea; si-n plus am uitat sa-i dau lu' mamaie carne de pui ca sa-mi friga si ei nu prea mananca pui asa ca n-a avut din ce sa-mi faca.
ieri am fost la o petrecere si mi-a zis toata lumea ca am slabit si surpriza enorma: am reusit sa raman Monti! am mancat niste mezeluri goale, si niste carnaciori goi, desi erau inconjurati de cartofi prajiti...iar la final, doar am gustat 1 lingurita de tort
andanii, eu cred ca anca vrea sa intre victorioasa peste 2 saptamani si sa ne spuna ca a ajuns la target, altfel nu inteleg de ce nu mai intra.
sanse, mie mi-e jena sa scriu ceva pentru ca eu de fiecare data cand il citesc am senzatia ca totul e nou. pentru ca uit. si mie totul mi se pare nou. si voi veni sa-ti spun aici cine stie ce bazaconii. felicitari pentru 69!
alinam spune:
Ymca de dormit am dormit bine si sper sa ii treca mai repede laringita ca ma dispera cand il aud cum face ca un magarus.
Da, poate corpul meu se simte bine la kg astea, eu nu (daca te uiti la poze sa te uiti si la ultima, e drept ca acolo eram gravida, dar orikum se vede cat de mare eram).
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
valentinag spune:
Buna fetele!
Ica,asa cum ti-a spus si ymca,mananci extrem de putin,nu e bine,ca esti tentata s-o dai in diverse repede!Mai cu spor,ai vazut ce zice nenea moti,sa mancam sa ne saturam.
Mada,bun venit si felicitari maxime!Ai slabit super,10 kg in 2 luni.
Azi am mancat niste alune acum dim si jum de pepene galben,la pranz ardei upluti cu carne,diseara nu stiu.
M-am apucat sa fac un pic de miscare,in afara de mersul zilnic,in sensul ca am gasit niste filmulete pentru intarirea abdomenului,ca aici am o mare problema,dar nu prea multe ca na,sa nu fortez spatele
Sunt stresata maxim,ca peste 2 saptamni are sor'mea nunta si suntem pe ultima suta de metri!por'ma concediuuu!Abia astept!
O zi faina sa aveti!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
MOAMMAAA VALI din chef in chef si distractii
da, da , anca vrea sa lesinam cand ne da vestea cu slabitul
sanse ce bine e cu 6 in fatza ... si eu vreauuuu
cantarul meu a innebunit de tot azi dimineata arata aceleasi kg ca si aseara chiar nici o diferenta ....cine a mai pomenit asa ceva
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
valentinag spune:
Da Dana,abia astept,suntem cu inima cat un purice,sa iasa,bine,sa se simta lumea bine,sa nu iasa prea mult in pierdere,nici la mine la nunta n-am fost asa stresata,bine pe atunci aveam 21 de ani,eram aeriana rau de tot
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ioana_du spune:
Buna fetele!
As avea o intrebare la voi: e ok sa am doua gustari pe zi? trei mese principale si doua gustari?
Micul dejun a fost glucidic ("pesmeti" de secara cu branza 0.2% grasimi si doua rosii), prima gustare : 2 mere; la pranz varza calita (teminata acum), si as mai vrea peste vreo 3 ore un iaurt dietetic cu fulgi de secara si orz. La cina ... o supa de pui sau tot varza.
E ok?
puisorul spune:
Mada, bine ai venit. Chiar voiam sa intreb azi pe forum daca careva din fete a slabit asa mult gen 10 kg in 2 luni. si uite ca sunt si astfel de fete. Si au ma chinui din octombrie cu 7 amarate de kile.
Anca zicea ceva de delegatii prin tara si cred ca de-aia nu ma intra.
Meniu azi:
MD: cereale cu lapte slab
P: supa crema de linte
C: salata de naut cu piept de pui
Salata e supergustoasa asa ca va scriu si reteta: naut fiert, piept de pui fiert taiat bucatele( eu l-am si calit intr-un pic de ulei de masline pt ca l-am fiert la aburi si nu avea nici un gust), castraveti murati taiati feliute, ceapa verde si maioneza. E grozava si merita incercata .
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Ce ma bucur ca avem 8 fete scadere!!Yupiiii!
Andanii - pun pozici, dar nu stiu unde si cum. daca ma indrumati, pun imediat.
YMCA - cu circul e asa: in we au spectacol de la 17,00 si de la 20,00. De la 17,00 e cam nasol ca se suprapune cu somnul de pranz, dar noi am avut noroc sambata ca Eva s-a culcat pe 12,00. Iti recomand sa faci rezervare ( se poate numai la biletele la loja). Daca vrei sa iei bilete de acolo trebuie sa te duci cu 2-3 ore inainte, ca nu gasesti. Atentie! In cortul ala e fff cald. Sa va imbacati lejer si in "straturi" ca sa aveti de unde sa dati jos si sa nu urle fetele de cald.
ICA - te primim! baga menu, hai, curaj, ca noi suntem pe curba pozitiva si entuziaste.
Alina - imi pare rau pt micut. am avut si noi niste reprize cu laringita. am cumparat si aparat de aerosoli fiindca mi s-a parut periculos si m-am speriat. la noi a functionat cu dexametazona si ser fiziologic, si dupa 2-3 sedinte eram ok. vroiam sa-ti zic ca iti imprumut aparatul, dar esti in Galati si e mai greu
MadaJianu - pt tips-uri
Ioana - de la mine ai ok
Pusiorul - iar ma omori cu retete fac si eu naut in we.
Ieri seara am fos tin vizita la niste prieteni unde s-au mancat cartofi noi prajiti, seminte, alune, fistic, s-a baut bere si whisky si s-au gatit shrimpi, iar la final au avut placinta de dovleac. Stiti ce am facut eu? Am mancat shripmi cu broccoli si sos de branza, am baut doua ceaiuri si mi-am inmuiat buzele in whisky cum m-a invatat smecherul de Monty! Am reusit!! DA! DA! DA! M-am abtinut! Si azi dimineata am primit bonus -500g. Deci azi am 60kg. Sper sa ma tina pana luni.
Menu azi
MD- cafea cu lapte 1,5% - s-a terminat ala degresat
Gustare 1 - 1 para
Gustare 2 - la juma de ora dupa para un iaurt de baut cu 0%
Pranz- la cantina, acuma urmeaza
S- ceva cu oua, branza, peste si legume mediteraneene