MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

oricum, vad ca e de bine, mai toata lumea a dat cate ceva jos. fiecare suta de grame conteaza si e bine atunci cand nu se depune.

mda...am pus si eu niste poze favorabile acolo...ca am si unele in care mi se vede o burta de toata frumusetea.

laura, sper sa nu-mi treaca entuziasmul. e oricum prima oara (am experimentat pana acum 5 sali) cand ma indragostesc in halul asta de o sala. si daca e adevarata treaba cu dragostea dureaza 3 ani, atunci eu am numai de castigat. ideea e ca doar ora de cardio a fost criminala, la cea de stretching n-a trebuit decat sa trag de mine si sa incerc sa-mi ating talpile cu capul, picioarele cu nasul, urechile cu fundul si alte SF-uri d-astea. Cand s-a ajuns la "fetelor, am pregatit o surpriza pentru voi: vom sta azi in cap" eu am reusit sa pun capul jos si sa ridic fundul sus, sprijindu-ma pe picioare. si-am stat demna, cu fundul in sus timp de 6-8 sec, cat cica e indicat sa stai ca sa se intinda muschiul. cand s-a facut lumanarea, mi-am ridicat fundul cu amandoua mainile, mi l-am impins vartos, dar tot o lumanare curbata mi-a iesit. sa-ti mai povestesc pozitia mea de spagat? cred ca ai deja idee despre cat de flexibila sunt. daca am mai mult timp la dispozitie incerc sa stau mai mult in zona de aerobic, pentru ca in zilele fara timp, ma duc la fitness. si la aerobic vorbesc cu instructoarea si o intreb mereu daca pot rezista si la urmatoarea ora...ea ma cunoaste deja si stie cam cati bani valorez si o ascult orbeste. ai vazut ca si Monti spune acolo ca decat spot zilnic timp de 30min, mai bine mai rar, dar peste 45min; dupa un efort constant de mai mult de 45 min incepe organismul sa consume ce trebuie....concluzia: poate suna mult dar nu a fost un efort extraordinar, iar sauna si jacuzzi au fost de relaxare si barfe!

mie nu mi-e pofta niciodata de gem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am uitat sa zic anterior...da. si noi vrem la circ. dar mi se pare ora cam ciudat pusa...poate reusesc sa ajung saptamana asta. ai stat la loja? ai luat biletele pe loc? e coada? aglomeratie? ca circul e pana pe 17 mai, deci mai avem putin timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

salutare!
tup si eu la raport dupa o pauza mai lunga.
am dat jos numai un kg saptamina trecuta, am ajuns la 85, dar e bun si atit....
de papat...cam aiurea, uneori conform, alteori nu...daaaaaaaaar, de azi MOBILIZARE!!!!!!!!!
azi: - 5 biscuiti integrali cu cafea
- orez salbatic cu carne
- un iaurt si un castronel de capsuni

am o ora de cind imi vine sa-mi pun scobitori in ochi...nu am chef de nimic!

va pupacesc si o saptamina cu cit mai multe kilograme jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii trece si la mine 69,2kg....greu...

De ieri pap mai putin ..sper sa ma tina.

Azi am papat:
md:un iaurt 0%
p:piept de pui cu ciperci si salata verde
c:nu stiu...oricum ceva usor

Pot manca iaurtul 0% cu 1-2 lingurite de tarate de grau?
Poate-mi fac si mie "iesire afara" taratele alea,nu?
Care era treaba cu branzeturile?
Mai scrieti si voi idei importante de prin carte...reguli noi,ceva...

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

8 fete am raportat scadere ... chiar daca unele dintre noi mai mica tot e ceva ... e scadere nu adaugare

felicitari tuturor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari tuturor fetelor care au slabit iar celor care stagneaza MOBILIZAREEEEA.

Meniul de azi:
MD: omleta cu rosii si trei feliute de wassa
P(pe care nu l-am luat inca): salata de ton, cu rosii, cascaval si salata verde
C: cioco neagra

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Revi si eu de azi ... ma (mai) primiti ?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ica cum sa nu primim? primim bineinteles!

Desi ma ustura okii de somn nu pot sa ma bag in pat pana nu va citesc, asta daca o sa dorm la nopate, cand am ajuns acasa plodul meu facea ca un magarus, asa ca nici nu m-am schimbat, fuga cu el la dr. laringita, vad ca ne-a dat si cortizon injectabil daca face vreo criza , despre mancat nu are rost sa zic, ca la 6 cand am ajuns la mama aveam o gaura in stomac si ea avea o mamaliga calda pe masa, evident nu am rezistat, da nici nu am avut mustrari de constiinta, la ce zi am avut azi.....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaJianu spune:

Buna
imi fac si eu curaj sa scriu cateva cuvinte. Va citesc de vreo 2 luni de cand m-am apucat si eu sa mananc in stilul Montignac. Spre rusinea mea nu indraznesc sa ma bag in vorba cu voi. De slabit am slabit bine de atunci, de la 78kg la 68kg. Mai am insa destul pana pe la 62-63kg si a inceput sa mearga treaba greu. De ce mi-am luat inima in dinti sa va scriu?! Pai eu tot citesc ce scrieti si ma ajutati fff mult cu ideile voastre si am zis sa va ajut si eu cu o idee. Spuneati ca nu gasiti gemuri fara fructoza. Eu am gasit gem de prune simplu (mai acrisor din cauza asta) in Metro la un pret de nimic (pana in 3 lei la raionul de prod dietetice) si unul tot de prune simplu in MegaImage la 10 lei dar extrem de bun. Asta din Mega nu e la raionul de produse dietetice ci la gemurile normale, scrie pe el ca e gem traditional romanesc sau ceva de genul asta. Apoi am mai gasit si in Carrefoure si in Metro si in Mega un set de gemuri fffff bune fabricate in Franta care sunt indulcite cu sirop de struguri. Astea sunt la raionul de produse dietetice si cel mai ieftin le gasiti in Metro la 10 lei. Sunt mai inalte si subtiri si sunt de piersici sau fructe de padure sau zmeura sau capsuni.
Cam asta am avut sa va spun.
Spor la slabit in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Alina, , sanatate voinicului tau si sa nu aibe nevoie de cortizon.

Madalina, bine ai venit si felicitari, 10 kg in 2 luni spune tot

Prima zi a fost destul de bine,dimineata cafea si ridichi , gustare cativa fistici, la pranz ton in ulei, doar tonul bine scurs; gustare- iar niste fistici, seara am mancat 2 mere si o mandarina, da' ... din motive intemeiate m-am razbunat pe niste stafide

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput