MONTIGNAC (118 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

da. mie branzeturile nu mi-au priit. acum le scot, nu total, dar le reduc. cel mai bine am dat jos in perioada in care mesteream la cuptor pui si peste cu diverse legume.

voi puteti sa mancati la micul dejun fructe? ca multa lume recomanda mic dejun din multe fructe...dar la mine parca nu intra la ora aia.

ieri am inceput minunat cu ciuperci la cuptor de la pizza hut. am continuat apoteotic cu popcorn mare la un film...si-am dat gata 80% din caldarea aia de popcorn dupa care am pasat-o sotului.

mai pe seara 2 ciocanele de pui si inainte de culcare niste capsuni.

azi voi fi mai cuminte...tocmai am trimis fetele afara...eu ma imbrac si plec la sala...ce viata! am avut un weekend super in care m-am odihnit cam bine.

edit: mi-am mai pus si eu 2 poze de la 1 mai cand estimez ca aveam 76kg
edit 2: si 2 (da! doua!) prajituri cu caramel de la starbucks ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Haideti la .

Deci sunt prima la raport: 55.1 kg, adica un minus de 1100 gr. Chiar ma mir mai ales ca ieri am mancat destul de mult, monti dar mult.

Meniul de ieri:
MD: paine wassa cu salata de vinete si rosii
Gustare: o felie de tort conform si o punga de 100 gr de migdale
P: aripioare la gratar cu rosii si castraveti
c: fasole gratinata

E tare buna fasolea gratinata, asa ca va scriu si voua reteta: fasolea alba uscata se fierbe, se taie rondele praz si se soteaza in ulei de masline. Peste praz se adauga fasolea fiarta, se condimenteaza, se mai adauga smantana( eu nu am avut decat o smantana foarte grasa asa ca am diluat-o cu apa) si se pune la cuptor cu parmezan ras deasupra( eu am pus cascaval). Se lasa cam 15 minute si apoi se devoreaza .

Si o alta reteta care mie imi place foarte tare si care am inventat-o eu : se caleste intr-o cratita: 3-4 cepe mari taiate pestisori, piept de pui taiat bucatele, ciuperci oridecare. Se condimenteaza si se adauaga apa si apoi fierb sub capac. Cand e aproape fiert pieptul se pun ardei grasi taiati bucati( nu foarte mici sa se simta) si rosii taiate felii. E o mancare de vara foarte usoara si gustoasa.

Daca am timp as incerca azi o reteta de salata cu naut de pe culinar, dar mai vedem. Deocamdata savurez cafeluta si stau pe net ca imi doarme copilul.

Mai revin si haideti la raport. Cam slaba prezenta in ultimele zile. V-ati ascuns in frigider?. Andanii, pune biciul pe fete.

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Sunt terminata,azi noapte am avut insomnie,m-am trezit la 2 si ceva si n-am mai putut sa dorm cu nici un chipsi eu sunt genul de persoana care tre sa dorm 7 ore ca sa fiu normala in ziua respectiva!Acum simt ca mi se inchid ochii si m-a luat si durerea de cap!Si am si treaba la servici!
M-am cantarit ieri si imbracata incaltata,dupa ce bausem 2 pahare de cola si unu de apa aveam 82kgdeci cred ca am 81.5 in realitate!Yupiiii!
Sambata am mancat saramura de crap cu o gura de mamaliga,2 pere,o banana si un pumn de seminte.Duminica,nimic conform,da putin,doar 2 felii de paine prajita cu unt si o cana de ceai,iar seara o farfurie de supa de pui cu galuste,doar 2 bucati.
Azi am inceput cu un covrig,ca ma cam durea stomacul si continui cu un maclavaitz facut de mine,trag in tigaie ciuperci,kaizer,le condimentez,pun desupra un pic de smantana si 2 linguri de mamaliga,ca asa am pofta!
Ymca,eu mananc fructe dimineata,imi plac foarte mult,doar ca acum de cand cu ulcerul mai evit.
Puisor,felicitari!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

neatza buna la toata lumea, la fetele care scriu, la fetele care citesc, la fetele care poftesc a intra!

stiti melodia cu seventy four seventy five??? deci 74 kg (- 1 kg) dupa o stagnare de 1 saptamana, dupa ingrasarea ca porcu' de 1 mai, azi ma laud cu o asa scadere.

scurt istoric: la ceva vreme dupa ce-am nascut m-am suit pe cantar si-am vazut 94kg, am scazut rapid pana la 86-88kg, apoi am tinut ceva diete pana la 84kg, cand m-am inrolat aici la voi.

asadar azi implinesc -20kg de la prima cantarire si -10 kg de la prima scriere...

acum vor urma cele mai grele 8 kg, cele de final, de grasime pura, care s-a lipit de mine de ani de zile.

ieri am fost la sala si-am facut 1 ora cardio&tone, 1 ora stretch&tone, 15 min sauna si 30 min jacuzzi.

procesul de zanificare continua!

felicitari puisorul!!! si multumim pentru retete; amandoua suna foarte bine

valentinag, mi-am luat 2 mere la mine dar parca n-am nici o tragere de inima sa le mananc acum dimineata; poate in alta zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ymca, imi place de tine ca in ultimele saptamani te-ai pus serios pe treaba. Bravo!

Eu raportez un 83 chinuit si tras de par. Rusii au plecat, eu m-am desumflat, azi am si program de sport desi ma cam doar un muschi la picior sper sa nu fie ceva grav...

Cat despre noile idei desprinse din carte, carcotase mai suntem: in loc sa ne bucuram ca am descoperit care erau motivele care ne tineau in loc noi ne vaitam. Nu ma ascultati ca eu nu am terminat-o. Oricum de zi sunt la mobilizare generala!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata fetele

Eu nu raportez nimic, inca sunt umflata si mai am sangerari, iar sunt dereglata, nu stiu de ce naiba.

Puisorule gemul neindulcit zice Monti sa ni l facem singurele din fructe uscate, lasate la inmuiat in apa, apoi date la bender.Eu una nu am facut niciodata, mananc din cel cu fructoza, ca doar nu mananc un borcan, ung si eu 3 felii acolo.

Meniu azi
MD greapfruit (eu mananc fructe dimineata si e ok, te obisnuiesti)
P gratar de pui cu salata
C o supa de legume si un iaurt 0.1

O saptamana frumoasa si conforma va doresc!

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offf raportez si eu 75.5 ... 300 gr nici nu le simt greu mai merge ... doamneeee

citesc cartea lui monti... tot we am fost cu ea in mana .... am facut plaja si am profitat sa o studiez calumea doar doar slabesc citind-o

felicitari celor care-ati slabit ... bravo ymca pentru kg pierdute alaturi de noi

ce sa va mai spun , in 17 iulie merg la mare , deci si prin urmare trebuie sa slabesc si de-ar fi sa mor ... mi-am cumparat un costum de baie .... of ce frumos e , dar eu oribilaaaaa

azi am pentru pranz ciorba cu carne de pui ... am papat finn crisp cu lapte si acuma marul si cand merg acasa nu stiu inca .... diseara la sala

hai la raport fetele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! si eu in zona da nu raportez nik ca nu m-am cantarit dimineata, am fost convocata la 6 sa fiu prezenta in birou si acum deja sunt chiuna de somn, trezita de la 4.30. Acum fie vorba intre noi am avut un we de dezmat culinar asa ca nu cred ca imi arata ceva bun cantarul:mamaliga, cartofi prajiti, ciocolata la greu, pizza, numai bunatati, asa ca primesc pe merit porcul.

Felicitari fetelor! vad ca slabiti nu gluma!

Ymca te-am admirat in poze si cu ocazia asta am pus poza de cand aveam io spre 90kg

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

Intai raportul - 60,5 KG. La mine merge ca melcul -200-300 g pe saptamana. Si la o abatere stagnez tot o saptamana. Vai de capul meu!

asaaa, acum ca am terminat cu plansul de mila sa trecem la lucruri serioase. in we am fost conform, mai putin ieri cand am fost cu copilul la salinele prahova in excursie si am facut picnic la final unde m-am stricat cu o felie de chec.
pentru fetele din Buc, daca vreti sa mergeti la saline, este foarte bine pt copii, DAAAAR:
- nu au facut nici o investitie, desi intrarea costra 14 RON de persoana, totul e inconjurat de gunoaie
- stai la coada 1 ora sa cobori in mine si vreo jumatate de ora sa urci
- liftul e de cosmar - se loveste de peretii de piatra si scartaie oribil
- in mine sunt multe locuri de joaca pt copii, leagane, balansoare, biciclete, saltele si piste gonflabile, dar si multe tarabe cu jucarii chinezesti, preferatele mele! la preturi astronomice si de care eu nu am scapat, asadar am investit 20 RON intr-un cal pe care cred ca il mai avem o data.
Sambata am fost la circ - in Buc, circul Medrano - pe asta il RECOMAND! A fost de senzatie! Am vazut cai albi ca neaua, girafe, elefanti, tigri, camile, nici nu mai stiu, oricum circ ca pe vremuri. Am inteles ca o sa se duca si la mare, deci daca ajungeti pe litoralul romanesc cu copii, incercati intr-o seara. Sfat: imbracati copiii cat mai lejer, era o caldura sufocanta, noi am ajuns in maieu si lac de transpiratie.
Stiu ca v-am promis o prajitura de ciocolata pt Faza I din carte, dar, sincer, nu prea se misca cantarul si nu vreau sa va bag beleaua in casa.
Si eu sunt cam descumpanita de informatia cu lactatele. Am schimbat MD- am trecut pe cereale integrale ( SANOVIT) cu lapte 0%.
Gem - am gasit eu unul f bun, si f scump, facut cu fructoza, dar il pastez pt cand o sa ajung slaba si diafana.
Anadanii - tu ai concediu in iulie, dar eu am in IUNIE!! Ce ma fac? Ca nu mai apuc sa slabesc pana atunci in ritmul asta al meu!! Numai o liposuctie ma mai salveaza, dar si acolo trec greu vanataile si nu ma incadrez...
YMCA - FELICITARI!! .....totusi "ieri am fost la sala si-am facut 1 ora cardio&tone, 1 ora stretch&tone, 15 min sauna si 30 min jacuzzi. " asta nu e cam mult?!?! vezi ca o sa-ti piara entuziasmul de inceput si organismul nu duce asa mult.

Puisor - bune retele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca ti-am vizionat pozicile ... arati fff bine ... parca ai avea mai putin de 76 acolo

alinam de tine nici nu mai vorbesc ... cat esti de slaba deja

la cristescu ... cand pui si tu pozici sa te vedem ???

si ritmul meu de slabit este melc melc melc... dar stiu din ce cauza pentru ca sunt de dizolvat grasimile batatorite de ani de zile ... e si normal sa nu se dea jos rapid ... vai si ce ma ung cu tot felul de anticelulitice si nu se mai dizolva

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput