Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 19
santorini spune:
Ramsan eu ma refeream la tampoanele absorbante pe care trebuie sa le ai in spital imediat dupa ce nasti!
Am vazut ca ziceati de scoica pt masina. Exista cumva doua modele? Adica una perfect orizontala si una mai mult ca un scaunel? Sper ca m-am facut inteleasa ca nu prea stiu cum sa explic!![]()
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
santorini spune:
Biaz sa stii ca si mie mi s-a intamplat acum vreo saptamana, cand ma ridicam din pat sa ma ia un pic ameteala. Si intradevar m-am gandit ca de la tensiunea mica e. Dar eu chiar incercam sa reduc sarea pentru ca zilele astea am vazut ca au inceput sa mi se umple picioarele! Bine eu stau si 8-9 ore numai la birou, dupa care pun fundul in masina si ma duc acasa. Poate ar trebui sa fac mai multa miscare!![]()
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
monikus spune:
Vai ce rapide sunteti in dimineata asta. Am plecat 1 ora de la birou si am avut deja de citit trei pagini
.
Biaz, esti super tare ce sa zic cu pataniile tale.
DanaDam felicitari pt
, sa fie sanatoasa.
Mada23 si Ramsan felicitari pt cele doua carucioare
, sa fie sanatosi si sa va bucurati toate de bebeii vostri
.
Iuliapapusa, felicitari pt cele 19 sapt
.
Panda, super ideea cu pregatirea din timp a tuturor lucrusoarelor cumparate. E mult mai bine sa fie toate spalate si calcate si puse bine. Nu cred ca iti mai sta mintea la asa ceva cand vii acasa cu bebelul sau bebeii in cazul fericitelor cu gemeni.
Monica
14+
selen80 spune:
Neatza!
Dana, Mada, Ramsan, Milly, felicitari pt vestile bune si carucioarele colorate!!
MangaGirl 
sa fii sanatoasa si fericita, impreuna cu bebik din burtik si iubitelul tau! 

Santorini, asta vroiams a itnreb si eu
....legat de scaunul de masina...noi am primit de la nasi scaun...exista si scoica?? si pt nou nascut care e mai bun?? se gaseste si scoica separat (prin real am vazut scoica dar faceau parte din carucioare 2in 1 sau 3in 1, si noi de carucior nu mai avem nevoie)...

mai sunt 2 zile si vine mini-vacanta 

21+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Bine eu stau si 8-9 ore numai la birou, dupa care pun fundul in masina si ma duc acasa. Poate ar trebui sa fac mai multa miscare! |
Si eu am cam acelasi program ,dar am gasit solutia perfecta: imi cocot picioarele pe unitate
Iulia
16+ cu "probabil"
kemsy spune:
Salutare,

dar...Va rog sa imi dati si mie parola la email si sa-mi explicati cum si unde intru pt a-l citi (cred ca s-a mai zis
)Vreau si eu sa vad listutele voastre, si am sa adaug si eu una
.
Azi dimineata m-am confruntat cu cruda realitate 
.
Am luat 8 kg pana acum 

. Nu prea stiu unde s-au pus asa toata...nu mi se pare ca am fata de 8 kg in plus
. La 1,69 cm, am ajuns la 66 kg
.
Adaug o pagina cu un TRIO, care are cele trei componente: carucior normal, scoica si landoul...posibil de cumparat ![]()
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=6251&c_id=33&cf_id=40
Gianina
18+
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
monica_dicut spune:
Beeyyy ati innebunit, ce-i cu viteza asta???? Io nu prea pot ca e cam scandal la mine la birou si... no comment
MangaGirl 
Sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de bebel 

santorini, stiu de redoute.ro dar si eu le doresc faliment rapid, au niste preturi de-ti vine sa ii impusti. NEsimtire romaneasca tipica 
Elle, hainute next le poti comanda de pe site si costa 5 euro livrarea in Ro sau din Mall Baneasa de la ei direct dar evident sunt mai scumpe decat pe site, din nou, cum spuneam ,nesimtire romaneasca...
In rest... cred ca mai intru sa scriu diseara de acasa adr incerc sa citesc...
Pupicei
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rand
La multi ani MangaGirl
si multa sanatate si tie la bebic!!!
Felicitari mamicilor ce si-au vazut bebeii zilele acestea si au vazut ce comoara au in burtica!
Kemsy, eu am pus 9 kg!!!!Asa ca nu te mai stresa!
KIKI
17+ cu 

ralu0308 spune:
Kemsy si eu am pus 8-9 kg.
Depinde de momentul cand ma cantaresc.![]()
ASA CA....asta e!

Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
selen80 spune:
Santorini, am vb azi dimineatza cu asistenta pt Lamaze si mi-a zis urmatoarele: ca acopera absolut tot, de la ultimele sapt de sarcina, pregatiri pt nastere (inclusiv sfaturi pt bagajul de spital, etc), lauzie, ingrijire BB, gimnastica pt gravide (daca vrei, daca nu, restructureaza cursul in asa fel incat sa acopere ce te intereseaza pe tine...)....se tin 6 sedinte a cate 2 ore, la clinica prosana (langa stadion), si costa 5.5 mil...sunt flexibili in ceea ce priveste programul, adik daca inca muncesti cand te apuci de ele, fac o grupa pt seara, de ex....
ideal se incep cam pe la 28, maxim 30 de sapt (ca la 36 de sapt sa se termine deja..), iar inscrierea se face cam cu 2 sapt mai devreme....
eu ma gandesc ca poti discuta cu ea ca in loc de cursurile de travaliu, sa participi la altele, ca e in interesul lor sa aiba mai multe "cliente"....mai vorbim, mai e pana facem 26 de sapt 
21+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni