Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna si de la noi

Am facut ieri morfofetala si avem un "baiet" grasun si vioi,asa ca va rog frumos sa-mi adaugati un cuculetz ma scuzati un carucior albastru.

Ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut
O zi buna tuturor!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

moni iulia as avea 21 de saptamani.Doctorul a spus ca este in regula.La cate saptamani crezi ca ar trebui sa-l fac?

+19

Intre 21-24...discutabil in functie de doctori

Unii spun 21-22, altii 22-24... oricum esti in grafic
eU ma duc fix la 22 sapt, dupa calculele mele ...care nu sunt 100% precise

Bafta!

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

moni iulia as avea 21 de saptamani.Doctorul a spus ca este in regula.La cate saptamani crezi ca ar trebui sa-l fac?

+19

Pai mie mi-a zis ecografistul 22-23 , dar acum m-am uitat si ginecologul mi-a calculat 21 si 5 zile.
Vazusem mesajul tau cu 18+ initial si atunci chiar ar fi fost devreme.

Iulia 16+ cu "probabil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Happy_Uka pai e super OK! Eu auzisem de 5000! Deci in rezerva al doilea pat e pentru un insotitor nu pentru alta mamica?

20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata fetele.

sa aveti o zi tare frumoasa

va

Ioana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Dana, felicitari pentru !
Si tie , Mada, pentru !
Poate va incuscriti.

Iulia 16+ cu "probabil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu mi-am programat eco morfo-fetala la 20s5z .. dr a spus ca daca e prea mic, reporgramam .. oricum, la mine e bine caci eco intra in pretul abonamentului si nu sunt nevoita s-o platesc a doua oara ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ce fel de tampoane doriti sa va confectionati, ca va spun eu ce si cum....

Ramona

Tudor Gruia 17+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata si de la mine! Am fost ieri la eco si bebe nu e chiar asa de mic (doar vreo 3 zile, adica nesemnificativ). Azi dimineata mi-am facut si analiza pt TT si am repetat toxo. Sambata am rezultatele.

Dana, felicitari pt fetita! Mada, felicitari pt grasunel!

Claucia, asa e ,am avut o sursa super pt. bebe 1!
Panda, am vazut poze cu Ilinca cea dragutza. Este o dulceata ... bine ca mai faceti bebe 2, ca va pricepeti la copii!

Referitor la lucrusoare de bebe ... eu la prima sarcina am luat lucrusoare multe si devreme (asta nu a fost rau, caci pe la 7 luni, fiind ca un camion, nu as mai fi avut chef de alergat dupa cumparaturi). Am luat si o multime de prostii (pe care nu le-am trecut in lista) care nu le-am folosit deloc. Dar am vazut ca fiecare pana la urma hotaraste ce ii este util. De ex. unii considera foarte buna masa de infasat, altii inutila, schimba copilul pe pat. Asta depinde si de spatiu, posibilitati financiare.

Ce mi se pare mie insa necesar, pe langa scoica de masina (eu o consider sfanta- copilul nu se duce in brate, e cea mai periculoasa chestie posibila) mai ales ca si mamica la prima sarcina este pompa de muls electrica. Marea majoritate a mamicilor (si eu) din jurul meu au inceput prin a cumpara una manuala. Dupa aceea, deoarece este destul de incomoda si cam ineficienta, au recurs la una electrica (deci au dat banii de 2 ori).

Hai ca m-am intins cat o zi de post ....

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Astazi dimineata am fost la medicul de familie la analize si cand mi-a luat tensiunea, aveam 8 cu 6. (Tineti minte ca ma plangeam acum cateva capitole de stari de lesin. Se pare ca am fluctuatii dintr-astea.) Medicul mi-a zis sa mananc ceva sarat (covrig cu sare, de ex) si sa beau dupa aia suc natural sau apa, ca sarea sa retina lichidul in organism si sa creasca tensiunea. Iata inca un remediu pentru mamicile care se plangeau de hipotensiune. Cred ca e eficient.

Drept urmare, cand am iesit de la cabinet, m-am repezit la o covrigarie din apropiere si am devorat trei covrigi calzi. Trei!!! Ca sa nu ziceti ca nu ascult sfatul medicului.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

Mergi la inceput