Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

panda multumesc mult! Ti s-a simtit lipsa pe aici.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Azi am facut 19 saptamani.

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Subiectul absorbante: Multumesc mamicilor care mi-au raspuns (devylla, dianmar, ellenuta).
Si eu mi-am confectionat singura ca alea pe care mi le-a dat prietena mea nu mi-au ajuns, dar ma gandeam sa ma lenevesc si sa cumpar de data asta. Se pare ca nu am nici o sansa.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna dimineata fetele.Ma scuzati ca am gresit numele doctorului de la ecograf nu este Isop ci Ionita la cabinetul Ambra Pitesti.Am sunat si mi-a facut programare pe data de 14 ora 8 30 la 4d eco morfologic tr II de sarcina.Iar pretul este 200 ron + 5 ron CD.NU mi se pare scump mai ales ca am vazut pe aici prin forum ca ajunge si la 45o ron.noi suntem foarte bine.La multi ani mangagirl, sa fi sanatoasa, sa ai un bebe la fel de sanatos, frumos, cuminte si cu un viitor stralucit..

+18

Daca ai actualizata semantura nu-i prea devreme 14?!

Iulia 16+ cu "probabil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Panda, subscriu la ceea ce ai spus despre aranjatul camerei si al lucrurilor. Data trecuta nu am vrut sa montez patutul pentru ca mi se parea asa ciudat sa dorm cu un patut gol langa mine. Sotul meu avea o perioada criminala la serviciu si asa ne-am trezit cu bebele acasa si nu aveam unde sa-l culcam.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

santorini stiu de .ro, dar preturile lor sunt indiscutabil mult mai mari decat cele dupa .fr. De exemplu vara trecuta la reduceri i-am cumparat Rianei toata garderoba pentru vara aceasta, cu vreo 100 euro(la 3.3 roni cat era anul trecut)...asa ca, eu nu pot decat sa le urez faliment rapid celor cu .ro(stiu, sunt rea).

Raluca21+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Felicitari Dana pentru !!!

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

moni iulia as avea 21 de saptamani.Doctorul a spus ca este in regula.La cate saptamani crezi ca ar trebui sa-l fac?

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

'Neata, ce buna e o cafeluat mica!

Monica si gegeaam vazut ca vorbeati voi ca ati cumparat de laredoute.fr si nu se mai poate. Ieri cand citeam Cosmopolitanul am vazut o reclama la laredoute.ro, care cica a aparut acum. Nu stiu daca sunt toate produsele care erau pe cel din Franta (ca eu nu stiam de site dar puteti sa va uitati!

Manga Girl

Happy_Uka inca nu am abordat subiectul cezariana, ma gandeam sa discut mai incolo. Oricum stiu sigur de la o prietena care a nascut cu el acum doi ani jumate ca e maleabil in privinta asta! Eu nu l-am intrebat cat o sa coste la clinica, tie ce ti-a zis, ca si eu tot acolo vreau? imi pare tare bine ca ai intrat intr-o pasa mai optimista. Distractie placuta la bulgari si sa scapi de toate gandurile negre. Si eu de abia astept sa plec maine la munte (la Moeciu)! Si de asemenea de abia astept sa ne plimbam bebei prin parc!

Selen ai aflat ceva de cursuri?

Cat despre cumparaturi, ma uit innebunita pe site-urile cu carucioare, ca sunt atatea modele........Si vream sa va intreb absorbantele astea cum se fac, adica cam cate straturi de vata se pun la unul?

20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Buna!
Legat de pretul nasterii prin cezariana la EuroMaterna: 4500 lei, aici este inclusa cezariana, anestezia, si spitalizarea in rezerva cu 2 paturi plus patut bebe (poate ramane cineva cu noi peste noapte) ..mi se pare mai mult decat rezonabil ..avand in vedere ca stiti si voi cum se da in spital in toate partile si cam tot pe acol ajungi si nici nu ai conditiile unui spital nou si bine dotat.
A, si mai spunea asistenta -ca de la ea stiu toate astea- ca se lucreaza la un sistem de plati in rate
Pana in septembrie vom vedea , eu sunt optimista.
Va pup si va doresc o micro-vacanta placuta si insorita.

Uka, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Bia, eu in dimineata in care am plecat la maternitate mi-am facut cateva poze burtoasa langa patutul pregatit, in camera bebelinei.(e una dintre amintirile dragi) Era pregatit in sensul in care avea caruselul montat, nu si lenjeria pusa, ca doar n-as fi lasat-o sa se prafuiasca cateva zile pana veneam de la spital! In schimb, cu vreo 2 saptamani inainte de nastere am spalat toate hainutele pe care le cumparasem, lenjeriile si scutecele si le-am calcat asa ca ma asteptau curate/pregatite de folosire, ceea ce mi-a picat tare bine. Asa ca fetelor, incercati sa va ganditi la cat mai multe aspecte si tineti cont ca astea variaza in functie de specificul vostru: unde va dormi bebe, daca are deja fratiori sau nu, cine va poate ajuta in perioada de imediat dupa nastere si chiar inainte, daca aveti de gand sa renovati sau nu vreo camera etc.

Asa ca spor la facut planuri!

Panda, 19+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput