Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 16
biaz29 spune:
Raluk, nu cred ca antrenamentul pentru olita ar trebui sa inceapa foarte devreme pentru ca cel mic nu este capabil de control sfincterian dar, cred intr-adevar ca olita ar trebui introdusa in anturajul sau inainte de 1 an, ca obiect de explorat, de mobilier ...
El trebuie sa stie ca exista, sa se aseze uneori pe ea in joaca sau atunci cand vrea sa-i imite pe parinti iar atunci cand va incepe antrenamentul propriu-zis, sa nu-i fie straina. Din experienta proprie si a prietenelor mamici pot sa spun ca un copil caruia i se introduce olita tarziu si se incepe imediat antrenamentul, o va respinge.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
19+
biaz29 spune:
In legatura cu colostrul, 
ca m-ati facut sa ridic bluza sa ma uit.
La prima sarcina nu mi-a curs nimic inainte de a naste nici acum nu observ nimic, in schimb sanii mi s-au marit si ii simt foarte grei.
In concluzie, curge - e bine! Nu curge? Tot bine! ![]()
19+
raluk16 spune:
Bia, m-ai distrat de numa ca te-am pus sa te "cercetezi" si sa ridici bluza... de ne-ar filma cineva ce facem noi din cauza forumului astuia... ![]()
15+
DanaDam spune:
S-a confirmat ieri la eco ca e fetita
!!!!!
Imi schimbati si mie caruciorul? Acum ne gandim la nume :)))))
Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009
[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=10&babycount=1]
panda77 spune:
Buna dimineata! 
Dragele mele, noi suntem bine. Adica nu s-a schimbat nimic. Luni am sa merg la eco sa vedem in ce stadiu mai sunt chisturile bebelului. Am sa va tin la curent. In rest sunt ocupata pana peste cap cu Ilinca si cu diverse planuri prin casa.
MangaGirl, La multi ani! si sa fii o mamica fericita cu un copilas superb in brate!
Ralu si Roxx, va tin pumnii sa nu se fi atins varicela de voi!
mimika, excrescente de piele am avut si eu in sarcina 1, acum vad ca inca nu am, si au cazut la ceva timp dupa nastere, lasa-le in pace.
Tuturor burticilor racite, sanatate multa si sa va reveniti cat mai repede!
Lista de lucruri de cumparat e bine sa o faceti, sa va ganditi in detaliu unde il cazati pe micul chirias, sa aranjati lucrurile mai din timp, pentru ca in preajma nasterii veti fi suficient de stresate de eveniment ca sa va mai stea capul in mod lucid la asemenea detalii.
Va
si va mai scriu eu, nu ma dati disparuta!
Panda,
19+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
biaz29 spune:
mary, si eu am patit exact acelasi lucru. Prieteni foarte bine intentionati mi-au adus la nastere hainute identitce sau pentru 6 luni dar cumparate pentru anotimpul in care se nascuse pustiul meu, fara sa tina cont ca peste sase luni avea sa fie alt anotimp.
In schimb am beneficiat foarte mult de hainute imprumutate de la prietene care aveau copii un pic mai maricei. In primele luni creste atat de repede incat abia reusesti sa-i dai o hainita de cateva ori. De aceea nu ma avant sa cumpar dragalasenii scumpe pentru primele 6 luni fiindca stiu ca nu va avea ocazia sa le poarte prea mult.
In plus, ma mai bazez pe o pasiune a mamei mele pentru magazinele second hand. A gasit atatea hainite noi, cu eticheta de o calitate superioara lucrurilor de la noi! Probabil de la alte mamici care patisera ca si mine si nu apucasera sa-si imbrace odoarele cu ele nici macar o data. ![]()
19+
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Si vream sa va intreb absorbantele astea cum se fac, adica cam cate straturi de vata se pun la unul? |
Si pe mine ma intereseaza confectionarea lor. Asteptam instructiunile de rigoare
Manga Girl, la multi ani!!! 

Bine ai revenit, Ramsan!
Iulia
16+ cu "probabil"
santorini spune:
Ramsan bine ai revenit si sa iti traiasca baietelu, sa fie sanatos si sa steau pana la 40 s fix in burtica!
Dana Dam feticitari pentru fetita!
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
iuliapapusa spune:
Buna dimineata fetele.Ma scuzati ca am gresit numele doctorului de la ecograf nu este Isop ci Ionita la cabinetul Ambra Pitesti.Am sunat si mi-a facut programare pe data de 14 ora 8 30 la 4d eco morfologic tr II de sarcina.Iar pretul este 200 ron + 5 ron CD.NU mi se pare scump mai ales ca am vazut pe aici prin forum ca ajunge si la 45o ron.noi suntem foarte bine.La multi ani mangagirl, sa fi sanatoasa, sa ai un bebe la fel de sanatos, frumos, cuminte si cu un viitor stralucit.
.
+18