Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
Neata si de la mine fetele,
La Multi Ani MangaGirl
multa sanatate si bebe sanatos!
x_ggg imi pare rau ca ai racit dar exista multe tratamente naturiste acum. Daca nu esti racita chiar foarte tare, se poate trata sigur cu ceai, miere de albine si lamaie. Eu asa am supravietuit racelii
. Multa sanatate.
Cat despre colostru, stie cineva daca este o regula sa apara? Si daca da, in ce perioada? Multumesc.
Si acum, incepe o noua zi de munca. Sa speram ca va fi una usoara
.
Monica
14+
ralu80 spune:
La multi ani mangagirl sa fiti sanatosi si tu si bebe cel mic
Va multumesc mult fetelor pentru urari, m-ati facut sa ma simt foarte bine

...in viata mea nu am primit atatea felicitari.
iulia cand am fost sa fac analizele la ambra, am tras cu ochiul la lista de preturi si parca o eco 4d era 250 roni...dar nu bag mana in foc.
raluca eu una nu am fost de acord cu pusul copilului la olita de cand sta in fund si asta din 2 motive: unul pentru ca nu am vrut sa o dresez, ci am vrut sa constientizeze ce face, iar altul din comoditate(a mea)...la 2 ani si 2 luni a invatat sa faca la olita in cateva zile, fara mare efort.
Raluca
21+ mama Rianei(2 iulie 2006)
Ellenuta spune:
neata burticutse,
poftiti la
, ceiut sau suc .. fiecare ce doreste ..
ce repede zboara timpul .. deja vorbim de lucrusoarele lui bebe, de lucrurile necesare .. maine-poimaine vom vorbi de bagajul de spital .. am si eu listele mele dar acasa in calculator. o sa le scot de acolo si o sa le trimit pe mailul comun. asa mi-am facut eu listele la prima sarcina .. compiland mai multe listute ..
miillyy tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco!
ralu in general, bebicii sunt mai activi dupa ce papi dulce ..
biaz absorbantele alea nu se gasesc la noi .. insa eu mi-am confectionat .. am luat vata portionata de la sensiblu pe care am impachetat-o in tifon steril .. mi le-am pregatit de acasa si a fost foarte bine.
mimika e bine sa iei perie din par natural .. chiar daca nu au parut, e bine sa masezi pielea capului cu peria pentru a stimula circulatia si cresterea parului. in loc de sportul acela eu am folosit o paturica ... cantarul il am de imprumut .. termometrul e la purtator ..
raluk ar putea fi colostru .. sutienul e patat in dreptul sfarcului?
x_ggg imi pare rau ca ai racit .. eu ptr gat am luat strepsils si niste pastulite homeopate - homeogene. cat despre gender prediction .. forget about it .. sunt niste tampenii .. eva trebuia sa fie baiat daca ma luam dupa ele si dupa toate semnele babesti - sare in cap, ac, forma burta, unde a miscat prima data etc ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anadomnica spune:
Hristos a inviat!
Fetelor mimika si MariaI - multumesc de raspunsuri si sfaturi. Adevarul este ca eu nu as fi vrut sa fac DT sau TT din cauza ca sunt panicoasa rau,... dar dr-a mea asa mi-a zis si nu am indraznit sa o contrazic. Acum inca nu mi-a sosit interpretarea lor... mult mi-ar place, MariaI, sa ma pot abtine sa nu-mi bag nasucul sa citesc analizele si sa le las strict pe mana medicului... dar sunt tare bagacioasa de felul meu. Acum m-am mai linistit, dar am avut o noapte semi-alba - de panica, cred. Oricum dimineata citind incurajarile voastre mi-a mai venit inima la loc. Va multumesc, Domnul sa va binecuvinteze 

Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Ellenuta spune:
monica unde se gasesc hainute next in romania? sunt super .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
MangaGirl
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si de bebelu ce va veni!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun
adela2006 spune:
neata fetele 

MANGAGIRL la multiiiii aniiiii !!!! 

multa multa sanatate fericire si tot ce iti doresti tu sa se implineasca 
sper ca esti mai bine 

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
22+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
raluk16 spune:
Ellenuta, n-as putea sa le spun pete, ca nu e lichid, e ca un praf alb in dreptul sfarcurilor pe interiorul sutienului.
15+
danielle09 spune:
Buna dimineata burticutzelor fericite! Ma primiti si pe mine in odiseea voastra? Va citesc de mult dar nu prea am indraznit sa scriu pana acum
. Iata si datele mele: n: 24.06.1976, u.m.: 24.12.2008, d.p.n.: 28.09.2009. Multumesc 

vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor! Va invit si eu la o cafelutza cu mult lapte...
.
MangaGirl
si tot ce iti doresti sa se implineasca...
Eu cred ca aseara stand cuminte in pat si cu laptopul in brate l-am simtit pe bebe...asa o miscare finuta repetata la interval scurt in partea stanga unde am vazut si la ecograf ca isi tine piciorusele...sper sa fi fost bebe ...oricum a fost ceva "nemaisimtit" pina acum....oare e prea deverme la 16s si 4 z sa il fi simtit? Voi ce parere aveti?
x-ggg....pentru gat sunt ceva pastilute homeopate de la Laboratoire Boiron, homeovox, sunt ok, trebuie sa iei 2 odata la 3-4 ore. Eu nu ti-as recomanda strepsils si altele asemanatoare ca unele au antiseptice locale altele antibiotic si nu sunt recomandate in sarcina. oricum ai grija sa nu faci febra mai mare de 38. Ca antitermic poti lua paracetamol simplu pina la 1-1,5 g/zi....Sanatate!
O zi usoara va doresc la toate
.
16+