Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 13
mary_07 spune:
Mai vroiam sa zic ceva referitor la hainute...nu va bazati pe ce primiti. Eu una,fara sa fiu rautacioasa
,n-am primit f multe lucruri de care sa ma pot folosi...de ex,am primit 4 (!!!) costumase IDENTICE f groase de scos iarna copilul afara,doar culorile erau diferite..dar pt varsta de 6 luni
adica in mijlocul verii
atunci erau prea mari iar pt iarna trecuta au fost prea mici...no comment![]()
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
21+, cu
-Alexandra
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Selen poate tu te-ai interesat cam ce se face la cursurile Lamaze . Eu am cautat de ex. pe net si am vazut ca se invata mai multe chestii pe langa nasterea propriu-zisa, inclusiv notiuni despre alaptare. In cazul asta chiar as fi interesata. Daca la cursul de care zici tu se vorbeste exclusiv despre travaliu, nu prea imi foloseste pt ca eu vreau sa nasc prin cezariana. 20+ cu ![]() <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Subscriu! Voi naste prin cezariana; inca nu am atacat subiectul cu dl Rusa, tu ai vorbit deja Santorini? am vorbit doar despre noua clinica, ce binecuvantare..si pretul e ok zice io
Pe de alta parte, multumesc de invitatie Selen, dar cred ca eu o sa spun pas; sunt foarte comoda de felul meu
Am o prietena buna care le-a urmat si care mi le recomanda cu caldura, e adevarat ca se dau o multime de informatii despre multe alte aspecte legate de maternitate.. insa am eu un fel al meu de a fi reticenta la ceva, fara un motiv anume.. astept cu interes sa-mi povestiti daca mergeti
aaa, si felicitari pt fetita :) o sa ne plimbam printesele impreuna in parc , aparate de printul lui Santorini ..abia astept Ma intreba uve'got'mail mai devreme (
) cum ma mai simt..sunt OK, m-a scos iubitul meu din starea in care picasem..azi mi-am plimbat foarte mandra burtica pe malul marii..si chiar ii place briza, ca ma ciocanea intr-una ..tare faina treaba asta Astept cele 5 zile de vacanta la bulgari, sper sa fie vreme frumoasa ..si sa ne auzim cu bine dupa..oricum o sa va citesc din holul hotelului, ca au wireless
Va las, ma bag la somnic.
Pupici !
Uka,
19+
delia79 spune:
seara buna,
In primul rand urez si eu sarbatoritelor Ralu si Mangagirl un calduros LA MULTI ANI!!!! sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si multa iubire.
Va multumesc frumos pt urari. Merci Ellenuta ca mi-ai trecut fetita pe lista
. Felicit si eu celelalte 2 mamici care au aflat de curand sexu' la bb: Selen si Lore. Se pare ca a fost un mic val de fete
.
Imi spuneti si mie va rog parola la e-mail-ul comun si daca se poate sa-mi explicati cum intru sa vad informatiile de acolo. Merci anticippat
.
Monica_Dicut, iti trimit eu documentul PDF cu Studiul China daca vrei. Pe site-ul mentionat de Bia sunt doar fragmente.
Azi m-am simtit cam molesita, sper sa nu fi luat vreun virus. Am inceput sa simt bb si la mana, destul de slab ce-i drept, dar simt ceva miscari. La noi e veselie mare cand mancam
.
va pupicesc
18+
in curand mamy de bb scump
devylla spune:
| citat din mesajul lui MariaI si am si eu o intrebare: mai doare pe cineva spatele? Durut la modul ca ma misc cu incetinitorul si ma doare si un picior. Si mult mai important: are cineva remedii?? Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 12+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
Da,am avut si eu dureri de mijloc destul de nasoale.Insa dupa sapt 18 m-au lasat...de atunci nu ma mai plang de dureri.
remedii nu cunosc de specialitate...doar odihna cand se poate,repauz la pat...evitat sa ridici copilul in brate.Si masaj de catre sotz cand se poate
Sper sa scapi cat mai repede de durere!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Lutoniana felicitari pentru vestile bune!Lasa ca o sa aflati cand e vremea de sexul bebelului.Asa este,important este sa fie sanatos.
Se pare ca si sotul ti-a adus numai bunatati...sa-ti fie de bine!
Selen felicitari pentru vesti bune si pentru caruciorul roz!
Bia ma bucur ca te simti mai bine.Sper sa nu mai aveti probleme.
In odiseea trecuta,erau fete care si-au confectionat singure absorbante din vata si pansament...aici se gasesc in orice farmacie si iti ofera si clinica unde nasti(contra cost).Sunt f mari,arata ca niste pampersi de adulti cele pe care ti le recomanda imediat dupa ce nasti,in primele 2 zile...apoi sunt urmatoarele cu marime medie,insa tot mari.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Cat despre lista de cumparaturi,noi am fost cuminti pana prin 7-8 luni...cand am inceput sa ne pregatim.
Am fost am retinuti...am luat decat lucruri absolut necesare...cu gandul ca daca se iveste sa avem nevoie de ceva...avem 2 farmacii cu "de toate" la nici cinci minute de mers pe jos.
Din tot ce s-a zis...nu as recomanda decat sa aveti grija la cate scutece cumparati,de marime...caci bb creste repede si apoi ramai cu baxuri de scutece mici pe care nu le mai poti folosii.Plus ca e posibil sa mai si primesti de la prieteni/rude/cunostiinte.Eu am cumparat 2 baxuri pentru nou-nascuti,am mai primit 2 in spital si am ramas cu unul intreg nefolosit.(pe care ulterior i l-am dat cumnatei meie,care a nascut de curand)
Noi am folosit pat din lemn,n-am avut aparatoare..iar incidente cu picioare printre gratii doar de vreo 2 ori,apoi Erika s-a invatat sa aibe grija
Am folosit patul pana acum o saptamana...si acum il pregatesc pentru bebelina2.
Scaun de masa l-am cumparat cand Erika avea 5 luni(am inceput diversificarea la 6 luni).
Am avut un landou-balansoar primit care ne-a ajutat tare mult.O tinem mereu langa mine,in bucatarie,sufragerie si alte locatii![]()
Apoi zic eu ca este nevoie de multe body-uri,mai ales ca o sa fie vara si bb va transpira,ii va curge laptic si o sa aveti nevoie sa il schimbati des.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
x_ggg spune:
Am racit.... oricat m-am ferit, un virusel care a atacat toata familia, m-a ajuns si pe mine
...am noroc totusi ca nu ma doare capul..doar imi curge nasul, si, cel mai rau,ma doare rau in gat.
Ce as putea lua pt gat? dr mea nu raspunde la telefon si nu as vrea sa iau medicamente daca poate nu e nevoie... in rest...nu reusesc sa imi fac programare pt eco, a trecut deja o gramada de timp de la ultima si vreau sa vad si eu ca e bine bebele, ma tot pune naiba sa fac teste de gender prediction si tot iese baiat
desi noi ne dorim o fetita
. In legatura cu cumparaturile pt bebe, toata familia imi spune ca nu e bine sa iei nimic pt bebe dinainte, doar ce trebuie la maternitate... om vedea...
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
15+
raluk16 spune:
La multi ani, MangaGirl! 
Roxxy, multumim mult! Ne-ai lamurit pe amandoua cu sanii...![]()
15+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Am racit.... oricat m-am ferit, un virusel care a atacat toata familia, m-a ajuns si pe mine ...am noroc totusi ca nu ma doare capul..doar imi curge nasul, si, cel mai rau,ma doare rau in gat.Ce as putea lua pt gat? dr mea nu raspunde la telefon si nu as vrea sa iau medicamente daca poate nu e nevoie... in rest...nu reusesc sa imi fac programare pt eco, a trecut deja o gramada de timp de la ultima si vreau sa vad si eu ca e bine bebele, ma tot pune naiba sa fac teste de gender prediction si tot iese baiat desi noi ne dorim o fetitaImi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 15+ |
Miere si siropuri naturale (de muguri de pin, de exemplu). Ai grija ca am trecut prin asta in urma cu cateva saptamani si gatul da febra mare. sa ti-o verifici din cand in cand.
Ceaiurile sa nu fie fierbinti, ca iti faci mai mult rau.
15+