Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.Am fost din nou la doctor sa intreb ce fel de ecograf sa fac si mi-a spus ca trebuie sa fac obligatoriu 4d la cabinetul ambra doctor isop.Maine in trimit pe al meu sotior sa-mi faca programare pe 14 sau 15 mai si sa vad cat costa.Obligatoriu este ca am luat calciu 2 luni si este contraindicat in sarcina(de mi l-a dat dr de fam si nu am stiut ca nu trebuie sa iau).Aveti vre o idee cat ma costa?Poate a mai facut careva.Va dulce pe toate v-am citit tot ce ati scris nu vreau sa raman in urma cu nici un rand ca-mi sunteti tare dragi,.Poate vom afla si ce este.

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Emy, Doamne ajuta! Multumesc!

Selen, felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatoase!

Danuta, iti multumesc inca o data!

Santorini, multumesc mult.

ralu80 multumesc mult! Uite un semn ca se poate! Sa speram ca si la noi va fi la fel.

mimika iti multumesc si tie!

Bia te imbratisez cu drag si iti multumesc . Ma bucur ca esti mai bine!

As dori si eu parola de la mailul comun, va rog.

Multumesc tare mult fetelor care isi rup din timp sa ne dea sfaturi, noua, care suntem la prima sarcina

Abia acum am recuperat ce ati scris de pe la ora 10...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Roxxy, multumim pentru precizari. Eu am foarte multe dileme, care deriva din faptul ca sunt 2. Multe dintre voi ati spus ca este bun leganutul de BB, dar eu ce sa fac? Sa iau 2? Ca mi-e ca daca iau 1, ...o sa am alta dilema, pe care il legan? Sa iau 2, ies la sapa de lemn, plus ca unde sa le pun pe toate???. Cred ca o sa sfarsesc prin a nu mai lua niciunul . Dar la primul drum la Auchan ma arunc la body-uri

20+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb ceva de vineri, dar cu stresul din weekend am uitat.

Am de vineri ceva praf alb pe interiorul sutienului, in dreptul sfarcurilor . Si in varful sfarcurilor am ceva puncte albe. Daca le dau cu unghia jos, peste vreo ora mi se formeaza altele...

Ce-o fi oare? Aveti si voi asa ceva?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am de vineri ceva praf alb pe interiorul sutienului, in dreptul sfarcurilor . Si in varful sfarcurilor am ceva puncte albe. Daca le dau cu unghia jos, peste vreo ora mi se formeaza altele...

15+

Eu n-am; posibil sa fie colostru care se usuca? In schimb mi-a aparut o excrescenta in apropierea mamelonului drept, lunguiata, ca o piele. A crescut foarte repede, acum vad ca s-a oprit din crestere. Si am o chestie de asta, dar care a crescut foarte putin si s-a oprit, si la sanul celalalt. Cica se intampla in sarcina sa apare minuni de astea, asa am citi pe internet. Mi-e doar teama ca o sa o rup eu pe aia mare sau o sa o rupa un bebe, ca nu stiu cum se va comporta. Sau daca va ramane si dupa sarcina. Poate se usuca si cade de la sine? De astea are cineva sau sunt singura posesoare?

20+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetelor, americanii considera ca cel mai important lucru din lista pentru baby e scaunul de masina (scoica). De fapt nici nu poti iesi din spital cu baby daca n-ai scaun de masina. Nu-i intereseaza daca ai masina sau nu.
Aceleasi discutii au fost si pe forumul sep-oct 2005 acum 4 ani, stiu ca exista doar recomandarea de a instala scaunul, multe fete au zis ca tin copilul in brate, ca oricum dr. le zice ca nu ai voie sa tii copilul in scaunul de masina mai mult de 1.5 ore pe zi, ca se deformeaza coloana, etc.
Nici eu nici alte fete din strainatate nu ne-am bagat, pana a povestit o mamica din Cluj cum au avut un accident de masina, ei fiind total nevinovati. Inainte sa urce in masina s-a gandit daca sa puna sau nu fetita in scoica, a ezitat mult, pana la urma a pus-o. In 5 min. au avut accidentul si a recunoscut ca ar fi scapat-o din brate, au fost loviti foarte repede foarte puternic, ea si sotul cu ceva zgarieturi si zgltaiti bine, fetita ok. Se jura ca n-o sa se mai gandeasca niciodata daca s-o puna sau nu in scoica si ruga si fetele celelalte sa se gandeasca la acelasi lucru.
Eu am cumparat scaunul de masina dupa lungi cautari, ce m-a determinat sa iau cel mai scump model a fost marturia unui tatic ce povestea ca si-a pierdut sotia intr-un accident, dar fetita aflata in scaunul Britax a scapat.
Acum ma gandesc sa-i iau lui Peter scaun de baiat mare tot Britax, e 280$ cand restul costa 30-80$.

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Biaz,ai subliniat f bine chestia cu termometrul si asa si este...nu trebuie sa ne avantam sa luam tot ce scrie acolo,mai tre' sa ajustam lista si in functie de noi
Raluk ,patisem si eu la fel la prima sarcina si atre m-am mai speriat...e de la colostru,ti-a curs,dar nu in cantitati atat de mari incat sa treaca prin sutien ( cum pateam eu prin lunile 7-8) si s-a uscat.

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 21+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

mary, multumesc de lamurire

mimika se pare ca se intampla multe bizarerii in sarcina...

15+

Mergi la inceput

Astia de la www.care2.com/greenliving/greenest-diaper-option-better-than-cloth-or-disposable.html" target="_blank">Care2 spun ca e mai simplu sa-l inveti la olita mai repede, cand inca nu e incapatanat si e dornic sa-si multumeasca parintii. Asa o fi, fetelor cu experienta?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si la prima sarcina si acum am avut excrescente maro/cafenii pe mamelon. Lasa-le in pace si nu le rupe, dispar de la sine.
Si eu gasesc in varful sfarcului niste chestii albicioase care cad daca dau putin cu unghia. Sigur este colostru care s-a uscat.

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

15+

Eu n-am; posibil sa fie colostru care se usuca? In schimb mi-a aparut o excrescenta in apropierea mamelonului drept, lunguiata, ca o piele. A crescut foarte repede, acum vad ca s-a oprit din crestere. Si am o chestie de asta, dar care a crescut foarte putin si s-a oprit, si la sanul celalalt. Cica se intampla in sarcina sa apare minuni de astea, asa am citi pe internet. Mi-e doar teama ca o sa o rup eu pe aia mare sau o sa o rupa un bebe, ca nu stiu cum se va comporta. Sau daca va ramane si dupa sarcina. Poate se usuca si cade de la sine? De astea are cineva sau sunt singura posesoare?

20+ si
Grasii mei iubiti

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 20+

Mergi la inceput