Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 11
biaz29 spune:
Mimika, ia-o usurel cu lista. Este o zicala: "Du-te-n sat si da de stire, vin' acasa fa cum poti."![]()
Se aplica in muuuulte domenii.
Din lucrurile de acolo de pe lista, unele ar putea sa nu fie neaparat necesare sau potrivite pentru tine. De exemplu, eu n-am putut folosi pompa de sani. Nu mi-i puteam stoarece decat cu mana. Si nici n-am cumparat recipiente speciale pentru asta. Am stors in recipientele de la biberon, in putinele ocazii cand am avut nevoie. In loc de jucarie muzicala ii puneam ocazional muzica la cd player. Cantar am fost avizata sa nu cumpar ca devin obsedata de cantarit. Termometrul pentru cadita il am la purtator (respectiv doua bucati coate care reactioneaza rapid la apa prea fierbinte
). Si lista ar putea continua.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
19+
mimika spune:
Da, monica, sotul meu are origini armenesti. De fapt taica-so. S-au mai diluat ei, insa am zis ca macar cu numele sa pomenim neamul. Sotul meu a fost botezat la biserica armeneasca (Agop, pe langa Razvan), noi suntem cununati la biserica armeneasca si tot acolo o sa ii botezam si pe ei. Am cautat niste nume simple, ca la armeni sunt destul de alambicate: gen Varujan
si nu vroiam sa ii complicam prea tare.
20+
si 
Grasii mei iubiti
monica_dicut spune:
Io m-am indragostit de www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=580&o=2" target="_blank">hainutele de la Next 
Sunt lesinata si nu mi se par nici extrem de scumpe. (Sper sa puteti accesa sa nu fie vorba de reclama, daca nu,am pus linkul si pe mail)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mimika spune:
Bia, sunt constienta ca nu o sa iau chiar tot ce scrie pe lista, insa sunt destule la care nu ma gandisem, de ex. ca trebuie sa le iau si perii pe par. Poate ies cheliosi
. Da' prosopul cu capat in triunghi la ce e bun?
da' suportul de sustinere bebe pe o parte ce mai e? Fase de bumbac de unde se cumpara? tot de la magazine de BB? Sunt cam caraghioasa, nu?
Partea cu termometrul "coate" mi-a placut. Banuiesc ca asa faceau si parintii nostrii. Cantar nici eu nu am de gand sa iau, ca eu, cum am si 2, o sa ii tot compar si nu vreau sa ma crizez pentru 10 grame in plus sau minus.
20+
si 
Grasii mei iubiti
monica_dicut spune:
Gata? Deja la 
???? FEtiliiiii!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
O noua viata
biaz29 spune:
Nu gata, eu inca sunt pe baricade pentru cateva ore ca am dormit dupa masa si incerc sa recuperez ceva de lucru.
Arata intr-adevar bine site-ul de care ziceai. Eu as vrea sa cumpar un bebelus din aia scumpi de acolo. Oare nu sunt de vanzare?
19+
Roxxy80 spune:
Referitor la cumparaturi, vreau sa fac si eu cateva precizari
:
- scaunul de masa e indicat sa-l cumparati dupa 6 luni;
- cosmeticele pt bebe cu o saptamana-doua inainte de nastere;
- bephantenul se foloseste unguent, nu crema;
- am folosit si folosesc f mult body-uri cumparate din Auchan (sunt bumbac 100 % si f f ieftine). le-am spalat de f multe ori (Matei le poarta o zi sau jum de zi)si inca arata binisor;
- noi nu am putut niciodata sa-i taiem unghiutele cu forfecuta aceea cu capete rotunjite. Sotul meu ii taie unghiutele cu unghiera, iar eu cu forfecuta mea de unghii;
- in primele luni am folosit cu mare succes (mai ales in momentele cand era mai marait) un balansoar de la Primii Pasi pe care l-am cumparat cu 2 milioane din carrefour. Era pe baterii, dar Matei chiar nu s-a obisnuit leganat. Cand a facut 2 luni i-am cumparat si un spatiu de joaca (paturica din aceea rotunda super colorata cu doua bare incrucisate pe care erau atarnate tot felul de jucarii). F fascinat a fost de acest spatiu de joaca. Avea si locuri in care fosnea+o oglinjoara in care se tot uita. Lovea jucariile cu piciorusele.
Pot sa va spun ca noi nu am primit f multe hainute cadou, ci mai mult bani. Ideea e ca oamenii care le aduc cadouri, prefera sa cumpere costumase de iesit afara, nimeni nu se gandeste sa cumpere bodyuri, pantalonasi de casa, salopetele, ciorapei, botosei.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 20+
monica_dicut spune:
Daaa si eu vreau unul de acolo, gata facut sa fie si al meu
Oricum al nostru va fi cel mai cel 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
19+ cu
O noua viata
vik-cj spune:
Selen, gegea, Emy...
si merci mult pentru password.
Eu acum am apucat sa termin de strans casa ca daca is toata ziua pe "altarele stiintei" cind ajung acasa mi se pare totul vraiste. Am eu pitici reactivi.
Ioi tu fetelor, mi se face rau cind vad listuta aia...is atitea chestii la care nu m-am gandit. Multumesc si mai astept alte listute...fetele cu mai multa experienta sunteti minunate si de ajutor cu listutele si sfaturile pentru patut si carucior!
Va doresc o seara faina si noapte buna!
16+
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Daaa si eu vreau unul de acolo, gata facut sa fie si al meu ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Evident! Fiecare cioara cu puiul ei. Dar sunt buni si astia de model. Cat timp am fost insarcinata prima data am stat pe desktop cu o fotografie realizata de Anne Geddes, cu un bolfosel atat de scump. A fost sursa de inspiratie si ma rugam mereu sa-mi dea si mie Dumnezeu tot un grasunel asa frumos. In spiritul zicalei cu cioara, sigur ca asa a fost!
19+