Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 10
mariaanna spune:
Ralu, LA MULTI ANI FERICITI!!!!

Manga girl, LA MULTI ANI FERICITI si tie!Pentru maine.....

Mariaanna
16+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
Emy10 spune:
Monica, multumim! 

Acum ne-ai dat de munca!
Abia astept sa ne laudam
cu lucrusoarele cumparate!
19+ cu 
biaz29 spune:
Dragele mele,
Am citit tot ce ati scris si am deschis fereastra sa raspund dar intre timp m-a luat cu rau de la stomac si am fugit la papica (1 banana, 1 mar si 7 biscuiti
) si am cam uitat ce voiam sa zic. Asa ca va rog sa ma iertati daca le mai incurc.
Va multumesc tuturor fetelor care ati intrebat sau v-ati gandit la mine.
Sunt mai bine in ceea ce priveste contractiile si am inceput sa-l simt pe bebele din dotare destul de des incat sa fiu mai linistita. Stomacul insa ... e alta poveste.
Le invidiez pe fetele care se pot bucura de mancare si dupa ce au mancat-o. 
Am citit si eu Studiul China acum ceva timp. Mi-a placut mult mai ales ca e plina de experimente si are un suport stiintific solid, dar un stil accesibil, care o face o lectura usoara.
In legatura cu cumparaturile, a inceput deja febra?
In lista lucrurilor pe care eu le-am gasit extrem de utile ar fi un balansoar pentru bebe, dar nu electric (se invata numai leganat). Am primit de la o prietena imprumut unul care se legana usor cu piciorul. Asa ca il puneam pe Bulinuta in el si il luam oriunde mergeam prin casa. Cand se agita, mai dadeam un pic din picior si se linistea.
Ba inca dimineata, cand se trezea mult prea repede pentru fiinta mea nedormita, il asezam langa pat si ma lungeam, cu piciorul pe el (adica pe balansoar nu pe copil!!!
). Mai atipeam putin iar el incepea sa scanceasca si iar imi intra piciorul in functiune.
Foloseam asta numai ca sa-l distrez cat era treaz, niciodata ca sa adoarma. Asa ca nu s-a invatat leganat.
Tot la capitolul asta, mi-a adus o prietena din Spania niste absorbante speciale pentru mamici care tocmai au nascut, facute din vata si pansament. Cica le luase de la farmacie de acolo. Voi stiti de asa ceva prin Romania? Ati gasit pe undeva?
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
19+
mimika spune:
ralu, LMA!!! Sa fiti sanatosi!! sa stii ca si eu ma gandeam sa ma uit in Auchan de lucrusoare pentru bebici, dar nu eram sigura daca sunt prea de calitate. Si nici nu ma prea pricep eu....Eu pentru luna mai mi-am programat cumparaturile, cat mai pot sa ma misc
. probabil ca eu o sa iau 2 patuturi pliabile, desi cica mi-ar da cumnata mea unul de lemn si imi strica socotelile
. Avem promise 2 carucioare de gemeni, dar inca nu le-am vazut. Si un scaunel de masina, idem. Adica avem destule, dar n-avem nimic ![]()
. Mi s-a recomandat sa nu iau multe hainute ca o sa ma trezesc cu tone de haine, ca de-alea aduc toate rudele, toti prietenii. Prefer sa cumpar ce trebuie acum, ca nu nu fiu nevoita sa il pun pe sot sa cumpere, ca el este totaaaaal nepractic si cine stie ce imi ia.
anadomnica, eu nu am facut DT sau TT dar stii si tu ca sunt teste statistice si o fooooarte mare parte da rezultate fals pozitive. Please, nu te stresa. Chiar daca ti se va recomanda amnio sau daca vrei tu sa faci, suntem pe aici destule care am facut si a fost OK si procedura si rezultatul. Capul sus 
De Roxana si Raluca, ce sa zic, ma rog si eu sa le fie bine, imi pare rau de situatie. Dar aveti incredere, fiti optimiste, ca asa le place la bebiti.
Apropo, de panda nu stim nimic? De ramsan parca citisem ca este bine. Si biaz este tacuta...Offf. Plus alte fete care nu au mai intrat de mult. Adevarul este ca si eu sunt un pic mai deprimata, dar stau cu mana pe burtica si imposibil sa nu zambesc cand ma loveste cate un bebic. Pana la urma ne-am hotarat la nume: bebe Alexandru Aram si bebe Luca Ezram (nume romanesti + nume armenesti). Si ma gandesc ca am 2 minuni in burtica, nu trebuie sa ma mai supere alte lucruri.
Ma bag acum pe mail-ul comun. De abia astept sa ma duc la cumparaturi ![]()
Va pupicesc!
20+
si 
Grasii mei iubiti
biaz29 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva important! 
Am uitat sa le urez sanatate fetelor care se confrunta cu astfel de probleme acum: Raluca, Roxana, MangaGirl .
19+
monica_dicut spune:
bia, ma bucur ca esti mai bine. TE inteleg cu contractiile ca si eu am de cateva zile si abia azi a inceput bb sa mai miste. DAr eu sunt convinsa ca o sa fi bine si tu si bebe 
si sa sti ca mi-e dor de tine 
Vreau si eu treaba cu Studiul CHina ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
mimika, sunteti vreunul de origine armeana?? DE cumparat hainute eu sincer zic sa nu te bazezi pe ce-ti aduc altii pentru ca nu iti vor aduce neaparat ceea ce ai nevoie. ZIc si eu. Iti vor aduce mai mari, mai mici, de fitze, de iesit afara etc. Cateva body-uri si lucruri de uz musai necesare tre sa le iei.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mimika spune:
bia, bine ai revenit. Apropo de contractii, si eu simt burtica mai tare, mai grea, de vreo 2 zile, dar parca nu sunt contractii. Oricum, nu ma doare nimic. E mai mult o senzatie de balonare, cred
. Acum analizez lista trimisa de Milly pe mail si ma crucesc
. Mamaaa ce de sunt de cumparat. Bine, la unele am nevoie de explicatii ca habar n-am ce sunt
.
20+
si 
Grasii mei iubiti
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut bia, ma bucur ca esti mai bine. TE inteleg cu contractiile ca si eu am de cateva zile si abia azi a inceput bb sa mai miste. DAr eu sunt convinsa ca o sa fi bine si tu si bebe ![]() si sa sti ca mi-e dor de tine ![]() Vreau si eu treaba cu Studiul CHina ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Imi pare rau ca si tu ai contractii. Sper sa treaca repede. Mie mi-a facut la spital o injectie cu No-spa si Scobutil si de atunci mi-a fost mai bine, dar am incercat si eu sa nu mai stau asa mult timp in sezut la calculator fara sa ma misc.
Oricum, chiar daca nu scriu, sunt de obicei prin preajma. Asa ca striga-ma!
Daca te intereseaza Studiul China, au pagina studiulchina.ro. Acum am vazut si eu. Mie mi-a cumparat sotul un volum acum un an, cred.
19+
diamar78 spune:
La multi ani Ralu!
Biaz, ma bucur ca esti mai bine. Referitor la absorbantele de care spuneai, nu stiu daca sunt gata de cumparat dar mi-am facut eu din vata si pansament lat. Stiu ca mi-am facut o plasuta destul de mare dar tot nu mi-au ajuns asa ca am pus-o pe sora mea sa-mi mai faca.
Eu am avut la David un pat din lemn la care am renuntat pe la 7-8 luni si am trecut la pat pliant pt ca se punea pe latimea patului si-si scotea picioarele printre gratii desi aveam aparatoare. Poate nu sunt foarte bune aparatoarele pe care le am eu dar noi asa am patit. Sora mea a folosit acelasi pat dar nu a avut probleme de genul asta. La patul asta plaint imi place ca are fermoar pe care-l tin deschiss si David se da jos din pat si vine la noi cand se trezeste.
Din pacate nu am ales un carucior prea bun asa ca o sa trebuiasca sa ne luam altul.
17+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!