Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty-asta da tratatie!!
Felicitari studiosului!!

Si Andrei citeste si, mi se pare mie, citeste foarte bine.Ii plac cartile.Exemplu, el e cu evidenta cartilor de la ziarul adevarul.Imi spune pe care le-am primit si care urmeaza.
In schimb, nu ne-am vindecat de sensibilitati.Off, am fost la gradi si se pare ca iar au aparut niste lacrimi pt ca nu stiu care dintre baieti i-a zis ca l-a exclus din club. Baietii mari din grupa de la el, toti au implinit anul trecut 7 ani si se vede clar diferenta dintre ei.Sunt mai "barbati", ca sa nu zic "mai smecheri".

E vineri!!! Cum petreceti we? S-a anuntat vreme buna!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata! Azi n-am auzit ceasul si-am ajuns la limita la gradinita, asa ca o sa iau o cafeluta tare sa ma trezesc de-a binelea - mersi, Katty, mi-am ales!

Nina, drum bun si sa va intoarceti cu bine! Cu scoala n-o sa fie nici o problema, la cat de constiincioasa e Kiki.
Si aici copiii au 2 luni si jumatate de vacanta de vara.
Cum v-am mai spus, eu aflu de-abia in august ce invatatoare o sa avem. Vestea este ca, intre timp, a primit autorizatie o scoala primara privata si unii parinti isi retrag copiii de la scoala obisnuita si ii inscriu acolo, asa ca sunt mari sanse sa ramana mai putini copii in clasa lui Robert, pana in 20, ceea ce ar fi foarte bine. Noi nu schimbam scoala.

Nicoleta, ce mai face Matei?

Multumesc pentru urarile si incurajarile cu mutatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi-noapte, hipotermie. 35,6. M-am speriat, a revenit cu greu la o temperatura acceptabila (la mana...). E marait, il dor gingiile... Greeeeu...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ha ha, Katty, chiar asta da tratatie! Ce mi-ar placea si mie una d-aia cu frisca...Wow pai e foarte bine mey, daca Andrei citeste cu asa mare placere, una e sa invete si sa stie sa citeasca, si alta e sa devoreze orice carte, inseamna ca ii place mult, acum mai ramane sa va faceti stocul de carti educative, daca nu il aveti deja facut si succes in continuare!Cristina22, ce te faci cu sensibilii astia! Si al meu e cam sensibil. Saptamana trecuta, cand veneam de la tenis, el era cu bicicleta inaintea mea cu vreo 100 m, si deodata se opreste, ma asteapta si incepe sa imi planga ca el nu se mai urca pe bicicleta. Nu intelegeam deloc care e motivul. Cica trecuse pe langa o doamna care i-a spus ca ce cauta cu bicicleta pe acolo pe unde merg pietonii. Hmmmm nu prea mi-a venit sa cred, l-am vazut ca a trecut pe langa doamna aceea dar aici copiii asa circula, pe acelasi trotuar cu pietonii, nicidecum pe strada, mai ales daca nu exista in zona pista de bicicleta. Adica totul e absolut normal si nimeni nu cred ca ar indrazni sa reproseze ceva unui copil strain. Asa ca m-am gandi ca ar fi doua variante, ori Liviu nu a inteles ce i s-a spus, ori doamna avea ceva probleme psihice si atunci e scuzabil. L-am intrebat daca a lovit-o cumva din greseala si mi-a spus ca nu.Cristina C, super buna treaba cu mai putini copii in clasa, si ce bine ca nu schimbati scoala. Spor in continuare cu mutatul.Nina inca o data drum bun si numai bine!Nicoleta, sanatate multa si cat mai mult timp de acum incolo departe de boli si probleme!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty ce tratatie,multumim si felicitari ptr Andrei.

Cris sunteti mai bine??Andrei citeste?Bravo

Va aud pe voi cum va citesc copii si Andy abia stia cateva liter,nush ce sa-i fac ca nu-l intereseaza si pace,mai mult matematica..am intrebat-o si pa invatatoare si a spus sa nu insist ca-si face deprinderi gresite pe care apoi cu greu le corecteaza,se referea la scris...mi-ar placea si mie sa stie citi.Acuma asta e ,sper sa se descurce k la sc si sa nu fie un dezavantaj faptul ca nu stie

CristinaC cu cat mai putini cu atat mai bine...d-na inv. spunea ca ea nu accepta mai mult de 25 in clasa,si asta chiar ma bucura

Nina drum bun si sa va intoarceti mai odihnite si mai pline de energie...super inv.Cristinei

Nicoletaadica astea sunt rectiile vaccinului de la 1an??Asa ti-a facut si la celelalte?Groaznic..si noi suntem maraite si cred ca ne ies iar dintzishori.

Avem doi:http://good-times.webshots.com/album/568983617LbXBaB?start=36

Lucia

De Devoska mai stiti ceva??N-am mai vazut-o demult...

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Nicoleta, asa a patit si Robert cand era nu cu mult mai mare decat Matei (1 an si 4 luni). Eram de Pasti in Ro, a facut febra f.mare de la gat 3 zile, dupa care a ajuns la o temperatura extrem de mica - tot 35 cu ceva. Vaccinul ROR (MMR) il facuse la 1 an si o luna, deci n-a fost reactie la el... Cu o luna inainte a avut varsat de vant si a ramas cu imunitatea scazuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-soacra-mea, care e educatoare, e consternata ca citeste copilu' si nu e de acord cu asta.Sincer, nici eu nu vad nici un beneficiu, ca oricum la scoala invata mai intai literele.
Mersi de intrebare.Io sunt numa' racita.Fervexul e prietenul meu

Nico-cum e Matei cel frumos?

Lucia-offf!! Baietii sa fie oare mai sensibili, prin natura lor??
Andrei imi tot spune ca el nu va conduce niciodata masina.Asta dupa ce a vazut ceva accidente la tv, care tare l-au impresionat.Si as mai avea o gramada de exemple.
Si in plus e extrem de exigent cu el.Daca nu e primul la orice, imediat se cataloagheaza drept PROST

Cristina C-s-a incalzit vremea si la voi?

Chiar, bine zice Laura, pe unde e Devoska??Iuuu-huuuu!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

E cald, de maneca scurta, dar va ploua in zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

katty, imi aleg cafeaua aceea din mijloc si alerg la intalnire cu Kiki, fetele si mama. Mergem sa ne luam ramas bun de la cealalta bunicuta a Cristinei.
Laura, nu te necaji, va citi cand nu te astepti. Are el ritmul lui. Nici Cristina n-a citit dinainte, doar stia sa lege literele ce formau cuvinte mai scurte. Ii placea mai mult matematica, iar acum straluceste la lb. romana.
Ma bucur ca voi prinde vara adevarata la Buzias, si voi scapa de diminetile friguroase de la Ciuc(azi, - 5 grade C).
Multumesc pt. urari, fetelor ! Poate reusesc sa mai intru sambata pe aici.
Nicoleta, insanatosire grabnica lui Matei !
Un weekend minunat va doresc, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ne inscriem in clubul sensibililor, si al meu este foarte dur cu el... Dar sigur vor ajunge toti barbati adevarati!!! Dupa care vor muri fetele, ca deh, sunt si sensibili, si frumosi, si destepti!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput