Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

zi-le Nico, ca zici binesi ne mai ridici moralul!!!

Nina-nu se accepta sa nu intri sambata!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salut si eu cu drag!!
noi cu surprize cand nu te astepti..Mariuca a facut aseara febra peste 39( am si plecat urgent la dr..scuze sinzi ca am disparut asa rapid...)problema a fost o angina...astazi a fost neasteptat de bine dar continuam tratamentul.
aseara dupa ce ca i-a fost asa de rau am reusit noi parintii sa dezamagim copilul.i-a cumparat sotul un dvd dintr-un magazin din Munchen si cand l-a desfacut Mariuca era gol lipseau cele doua dvd-uri dar in schimb avea 4 perechi de ochelari pentru a vedea 3D...ce sa vada draga de ea ??Cristina C daca ai timp te rog sa-mi spui..as vrea sa le scriu un mesaj de multumiredar nu stiu germana atat de bine.vreau doar sa-i atentionez sa-si verifice carcasele si sa le multumesc ca au reusit sa-mi dezamageasca copilul.
imediat citesc ce ati mai scris in ultimul timp.sunt restanta rau...
pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Crig, sanatate Mariucai!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Crig, in unele magazine gasesti pe raft cutiile goale (masura anti-furt) si, cand le platesti la casa, primesti, separat, dvdurile sau esti trimis dupa ele, cu bonul, la biroul de informatii, care e tot acolo. Sigur casiera nu i-a zis nimic sotului tau? Sau o fi uitat sa-i spuna, sau sa i le dea? Ochelarii erau inauntru, interesant, dar ochelarii sunt ieftini si de asta poate i-au lasat... N-am luat niciodata dvduri tridimensionale cu ochelari in cutie, nu stiu. E posibil sa fi fost si goale dintr-o greseala, nu zic nu...dar mai e si posibilitatea cealalta.
De la ce magazin a cumparat? Mai are bonul? Ce dvduri erau ? Pot sa ma duc in recunoastere odata, ca stau destul de aproape de München, si trimitem si reclamatia daca e cazul.
Daca vrei, incerc sa fac eu rost de ele si sa ti le trimit ca sa nu mai fie suparata Mariuca.
Imi pare rau ca e si bolnavioara. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Cris din pacate casiera nu i-a spus absolut nimic si ambalajul l-a desfacut Mariuca..asa ca varianta asta pica..parerea noastra e ca trebuie sa ne invatam minte si de oriunde vom cumpara de acum inainte vom desface la casa carcasaIn Ro era de asteptat ca suntem caliti dar acolo nu ne asteptam la asa ceva.iti spun pe privat care e magazinul(e foarte cunoscut)

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Crig, in unele magazine gasesti pe raft cutiile goale (masura anti-furt) si, cand le platesti la casa, primesti, separat, dvdurile sau esti trimis dupa ele, cu bonul, la biroul de informatii, care e tot acolo. Sigur casiera nu i-a zis nimic sotului tau? Sau o fi uitat sa-i spuna, sau sa i le dea? Ochelarii erau inauntru, interesant, dar ochelarii sunt ieftini si de asta poate i-au lasat... N-am luat niciodata dvduri tridimensionale cu ochelari in cutie, nu stiu. E posibil sa fi fost si goale dintr-o greseala, nu zic nu...dar mai e si posibilitatea cealalta.
De la ce magazin a cumparat? Mai are bonul? Ce dvduri erau ? Pot sa ma duc in recunoastere odata, ca stau destul de aproape de München, si trimitem si reclamatia daca e cazul.
Daca vrei, incerc sa fac eu rost de ele si sa ti le trimit ca sa nu mai fie suparata Mariuca.
Imi pare rau ca e si bolnavioara. Multa sanatate!

multumim de urarile de sanatate!
Edit ca am reusit sa mai citesc cate putin
Nicoleta sanatate multa si voua!mi-a placut mult ce ai scris vizavi de barbati adevaratiSi la Mariuca in grupa sunt multi copii care deja au implinit 7 ani.Probabil si la scoala va avea colegi mai mari cu aproape un an.eu sper sa se adapteze cat mai repede si sa-i placa.am emotii mari!!
Nina sa aveti drum bun!
asa cum v-a spus si katty am reusit sa ne vedem weekend-ul trecut.a fost foarte frumos si ne dorim o revedere cand va fi posibil.De asemenea mi-as dori mult de tot sa ne vedem cat mai multe dar stiu ca e foarte greu.La mare va astept oricand!

Mergi la inceput

ti-am raspuns la pm... ce casiera , era datoria ei sa-l trimita la informatii dupa dvd. Cutia goala o poti gasi, in raft, sigilata, ciudat, nu? - dar depinde de magazin, la unele gasesti cutia cu film cu tot, la altele doar cutia.
In Ro este vreun magazin unde primesti cdul/dvdul separat?

Mergi la inceput

partea frumoasa la noi a fost ca a luat si doua jocuri wii si dupa ce am vazut ca nu sunt DVD-urile am desfacut repede si jocurile ca sa vedem daca sunt sau nu.uite asa invata omul,din greseli..
la noi inca nu am intalnit regula asta.

Mergi la inceput

Mi se pare normala reactia Jocurile wii sunt mereu inauntru, cel putin asa le-am cumparat de fiecare data. Aveti si voi New Super Mario Bros?

Eu, in linii mari, sunt multumita de servicii, in general lumea isi face treaba "nemteste", dar n-am putut sa nu remarc cele 2 extreme: pe de o parte excesul de zel si, pe de alta, neglijenta (pentru care isi cer mii de scuze cand le atragi atentia sau isi dau singuri seama c-au gresit). Din prima categorie, inchipuie-ti ca am cumparat odata un set de timbre care erau intr-un plic mare, si pe plic era desenat un timbru, iar vanzatoarea de la posta mi-a spus ca in plic sunt 10 timbre iar cel desenat pe plic nu trebuie decupat si folosit ca timbru. Am crezut ca-i o gluma!!! Sau primesti reclame la mobila, de exemplu, vezi niste rafturi pentru carti, cu carti pe ele si jos scrie " de vanzare fara carti!". Sau un tarc pentru iepure sub care scrie "fara iepure" - comic, nu? Acum , pe bune, oare sunt unii care chiar cred ca primesc si ce e pe langa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici,
sunt prin zona.

De ieri am inceput cu programarea pentru comisie-28 mai.Acum incepe ce-i mai "frumos" completarea dosarului.Traim in RO...deci anul acesta s-au mai adaugat inca 4 hartii{ implicit alte 4 drumuri in plus}....pe langa cele n vechi.-asta normal pt Donu'

Isabella e bine a luat 1kg si s-a lungit cu 1 cm.Mananca si doarme ,din nou bine.Din nou pt ca am vrut sa-i schimb laptele praf(cu unul mai ieftin) si am avut vreo 2 zile de cosmar

Nu am citit din urma-

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dodo, am vazut poze cu puii tai! Sunt niste draguti! Se vede ce incantat e Donu de surioara lui!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput