Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 8
cristina22 spune:
Nina-aci-s!
Nu mi-ai raspuns cum veti proceda cu scoala Cristinei.Va putea lipsi 10 zile? Pt ea, la cat e de constiincioasa, nu e problema, dar d-na ce zice?
Katty-deci sari Crisana? Aseara ma gandeam la voi, ca ne vom vedea in Felix.
Poate ajungem noi la voi
Cristina C-spor la impachetari! Sa te incurajez un pic:eu si acum am in pod vreo 2 cutii nedespachetate.Si ne-am mutat de 1 an!
Laura-deci e impresie buna!!!E bine!!
Io sunt cam sceptica din fire.Asa ca dupa intalnire, am avut un feelling ca e de bine, daaar...Offf!!Stii cum e?
Lucia-ce-mi plac mie hainele de bb-ei!!
Merg sa-mi plimb putin bunica.E la mine, intr-o vizita pana deseara.
Va pup!
cristina si Andrei
mari_paun spune:
Cristina C spor la impachetat... eu m-am mutat acum 6 ani , dar nu prea veam multe de carat...tocmai ce ma despartisem...nu aveam nici sifonier.
incet-incet mi le-am facut , o parte cu ajutorul parintilor...dupa ce s-au dus am facut singura...ma rog... sper ca nu te-am intristat...
Partea buna este ca mi-a placut tare mult sa-mi personalizez apartamentul.
Anina_n sa aveti vremem buna si sa va urmati traseul asa cum v-ati planificat
Nicoleta sanatate multa
http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Nicoleta spune:
Salut.
Am mers azi la medic, este curat in gat, nu are nimic la plamani... febra care a aparut este reactia in urma vaccinului ROR... insa mucii sunt cumpliti!! Nu trec decat greeeeu, cu picaturi!! Si febra e mare, 39,2 azi... saracul dormea, sugea si tremura... avea frisoane, ca i-a crescut repede febra asta urata! Of, nu se face si el mare! Macar sa invete sa isi sufle nasul!
Multumim pentru urarile de sanatate!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Febra mare si azi-noapte, 39,5. Acum nu mai vrea sa manance (daca v-ati saturat de vaicarelile mele faceti si voi un semn discret...).
cristina22 spune:
Nico-off-ooff.Lasa-l ca ii vine lui pofta de mancare.Eu zic ca febra nu va mai face.Mucii sa-i treaca!
Ieri seara am fost la tenis cu d-ru' si a fost un friiiig!! Am si bagat o raceala.Acum stau cu fervexu'in cana de cafea
Numai bine!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Buna dimineata.
Nico imi pare rau ca nu mai trece febra...ai incercat cu antitermic alternayiv la 4 ore,la noi era de mare efect.Ptr mucishori ce-i dai?
Cris cam asa e ,de fiecare data cand am mers,am tras un frig!!!Si bate vantul de numa.Despre invatatoare,stiu ff bine ce zici,cam la fel simt si eu...sper sa ne linistim dupa ce incepem scoala
tuturor si o zi cat mai frumoasa.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Febra nu a mai facut de azi-noapte. Mucii tot acolo, ii dau cu Nasivin de 0,01%, apa de mare si aspirare... si tot acolo sunt, uratii!!
katty spune:
Buna!
Am avut o zi infernala, acum sunt ceva mai libera!
Laura, ma bucur ca ti-a placut invatatoarea lui Andy, eu zic ca e importanta prima impresie!
Ma intrebai de Andrei, e bine, asteapta cu nerabdare sa termine gradinita, sa inceapa vacanta! A invatata sa citeasca cred la gradi, ia tot ce ii cade prin mana de citit, desi noi n-am vrea, dimineata citea din cartea de bucate a lui Petrisor si comenta retetele...eu as fi vrut sa nu citeasca pana la scoala!
Nicoleta, ma bucur ca e Matei mai bine!
Cristina22, sanatate multa!
Mari, Nina, restul fetelor !!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Anina_n spune:
Hai la -ua de dupa-masa, fete dragi !
A inflorit liliacul la M-Ciuc ! Ceea ce se intampla deobicei spre sfarsitul lui mai.
Mari, multumesc ! Succese in tot ceea ce intreprindeti ! Esti fantastica, nu uita, asta !
Nicoleta, insanatosire grabnica lui Matei !
Scrie in continuare, sa stim cum sunteti !
Noi n-am prea avut parte de febra sau mucisori la greu. Nu te pot ajuta, din pacate, decat cu un umar pt. sprijin.
Laura si Cris, sa stiti ca si eu, din prima am simtit ca aceasta e d-na. invatatoare ce o vreau pt. Cristina. Conteaza mult, prima impresie.
Era prima zi de scoala si m-am dus cu nepotelele(in primul an, cand au venit la noi) sa le predau d-nelor. inv. si sa le cunosc si eu.
Eram curioasa pe cine are nepotica mai mare, cu gandul ca poate Cristina va incepe scoala la ea, daca nu mai are rabdare la gradinita.
Abia am aparut in fata d-nei. inv. cu Medeea de mana, spunandu-i cine suntem si privindu-ma in ochi, cu niste ochi mari si albastri, si-a lasat mana peste a mea usor si m-a asigurat ca totul va fi bine. Din clipa aceea am stiut ca dansa era ceea ce cautam eu, pt. Cristina.
Sa va mai spun ca la serbarea de sfarit de an si de ciclu primar, elevii ei plangeau cu gandul la despartiree de dansa ?
Asa am ajuns noi, la d-na. inv. Valentina ! Iar Cristina mi-a zis deja, d ecateva ori, ca d-na. inv. este asa de buna cu ei, este ca o mama la scoala pt. ei.
Cris(iti spun si eu, ca Laura), d-na. inv. a vorbit cu directiunea si a zis ca se poate sa lipseasca chiar si 2 sapt. de la scoala, daca e pt. tratamentul Cristinei, desi, initial ne-a zis ca numai 3 zile poate da invoire, unui copil. Dar i-am zis ca noi mergem intr-un centru medical, aducem adeverinta medicala.
Absenta Cristinei de la ore o vom suplini cu fise date de d-na. inv. pt. orele de la care va lipsi, iar la matematica cu exercitii si problmeme, cu adunari si scaderi pana-n 100, fara trecere peste ordin, dintr-o culegere primita de la d-na. inv., desi, avem si noi, culegerea noastra.
Avem noroc, ca se apropie de sfarsitul abecedarului la romana. Acum e la grupul "ghe". Mai are grupul "ghi", litera "k" si grupul "q,w,y" si e gata abecedarul ! Asa ca nu avem ce pierde. Iar la matematica, a terminat cu unitatile de masura ne-standard si vor incepe din nou cu adunari, scaderi, cu necunoscute si probleme cu 1-2 operatii, pana la 100, fara trecere peste ordin.
Mai este si serbarea si probabil se vor mai ocupa si de pregatirea serbarii in timpul orelor, ca mai sunt doar 5 saptamani de scoala.
Vom duce cu noi abecedarul, fise la romana si culegerea si fise la matematica.
Sa stii ca, cu vremea sta frumoasa, nici Cristina nu mai lucreaza in plus, doar o dictare in fiecare seara si cititul din cartea de povesti, pe langa abecedar. dar temele si le face, pana ajung eu, acasa. Stie ca mai intai temele si apoi iesitul afara.
Noroc, ca vara e vacanta de vara de 3luni, altfel nu stiu cum s-ar descurca la scoala bietii copilasi.
Gata, ma retrag, ca mai amj ceva de facut, inainte de a pleca la intalnire cu Cristinuca. Mergem la festivalul de dans, ca sunt zilele colegiului la caare merge Cristina si azi e concursul de dans. Dar mergem doar ca spectatori.
O zi faina, in continuare, dragi mamici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Neata...
Haideti lawww.adega.co.za/Menu_pic/Coffees.jpg" target="_blank">cafea!!! Pe alese!!!
Nina, super invatatoarea Cristinei, v-ati lipit "ca marca de scrisoare" cum se spune! Drum bun la Buzias, sa ii priasca tratamentul si sa veniti cu poze multe!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."